[REPLY]
Der er et dejligt stort udvalg og hurtig levering. Det kan helt klart anbefales.
En fantastisk online butik, med et kæmpe udvalg til super priser. De lever hurtig og uden omkostninger, bare man bestiller for over 300 Dkr. Og det er ikke svært at nå...
Vil klart bruge dem igen...
I've used this company around 7 times over the years, they are very good and delivery is prompt. My last order was placed on Monday of this week and arrived this morning (Friday), and we have had a national holiday in between. It was an enormous box, weighing well over 20kg. The only reason they loose a star is because they don't stock flea treatments and the way they pack their boxes is terrible.
Jeg bestilte en sæk med 20kg kanin foder og 2 forskellige poser med 1.5kg special fodder i hvor jeg så får 2 små ekstra poser med 350gr i hver gratis med.
desuden skulle jeg ikke betale porto for de vare jeg ialt havde købt
ja hvor mange andre steder kan du få leveret en pakke på 24kg gratis..?!
udover den super gode service var leveringen også super hurtig fik min pakke 2 dage efter jeg havde bestilt den på trods af den blev sendt fra münchen!!
jeg vil fremover KUN benytte zooplus til foder til mine kaniner og vil klart anbefale det til alle venner og bekendte!
Mange tak for handlen!
Lisbeth Kure found this review useful
Skriver en forespørgelse -modtager straks mail..... Bestiller varer ... der kommer en ordrebekræftelse- og sammen dag afsendes varen.... Får besked på at ordren er afsendt..... KAN FØLGE VAREN - MODTAGER VARERNE OG ALT ER PERFEKT..
Det må kaldes utrolig god service...........
Intet galt med varerne/leveringstiden.
Dog irriterer det mig på modtagelsesdagen at jeg har været hjemme og fragtmanden alligevel bare har smidt en seddel i postkassen om at jeg skal hente pakken på posthuset. Det er bare ikke i orden.
kan ikke rigtigt sætte en finger på noget :-)
tak for endnu en god handel zooplus
Alles im ordnung, immer weiter :)
Jeg har købt en cykelkurv til min hund samt et regnslag til den og en ekstra holder til en cykel mere og noget legetøj på zooplus.dk, og da jeg fik leveret varerne manglede regnslaget, der stod dog at nogle varer kunne blive leveret senere, men kom dog aldrig!! Kurven var lavet af flet og kunne overhoved ikke holde, så min hund var ved at falde ud af kurven, vi sendte derved kurv med ekstra holder retur, som blev hentet af en ubeskrivelig uhøflig leverandør! Zooplus påstår nu at de ikke har modtaget regnslaget og den ekstra holder retur, regnslaget er aldrig modtaget og hvad i alverden skal jeg bruge en ekstra holder til, uden at have kurven. Derved mangler jeg at få 174 kr. retur, hvilket med sådanne en service gør, at jeg aldrig vil handle der mere. Venlig hilsen Mikkel K.
Dejligt med et firma med billigt dyrefoder. Dog syntes jeg at i skal finde en anden fragt mand! De ødelægger tingene - men så er det godt i er så søde at sende nye ting GRATIS ..
Jeg har bestilt et akvaie ved zooplus.dk
hvor det første var skadet i i hjørnet og lækkede vand.
Så fik jeg et nyt og det var helt smadret af fragtmanden.
så ville de ikke sende mig et nyt før de fik dokumentation for at se hvad der var sket med dem..
og de modtog aldrig min mail tror det er fordi jeg har en hotmail???
Men til sidst fandt de en af mine emails :)
og så nu kommer er endnu et akvaie ;)
Jeg har lige mistet en pakke....den har ligget i DPD hub i Kolding i 3 døgn.
Postdanmark som varetager DPDs udbringning kan intet gøre da de ikke har modtaget pakken endnu - og man kan ikke kontakte DPD fordi Postdanmark varetager deres kundeservice.
Efter at have ringet til Zooplus´s kundeservice gik der 15 min. og der var svar om at Zooplus betragtede pakken som tabt og jeg bedes svarer tilbage om jeg ønsker den gensendt eller pengene retur!
Så 4 til Zooplus, men 1 til DPD = 3 fordi zooplus vælger at samarbejde med DPD - Som over hele europa ligger i bund på Trust pilot!
Jeg har bestlit et par gange hos Zooplus den første gang gik alt som forventet anden gang var der store problemer med at få det leveret og til sidst fandt jeg mine varer smidt i min hæk. Jeg klagede over dette og fik 5 % rabat jeg kunne bruge næste gang. egentligt helt ok.
3 gang jeg bestilte bestiller jeg 2x15 kg foder men får leveret 2x12 kg jeg klager over dette men får af vide at der har været en fejl på deres hjemmeside og den nu er rettet jeg kan få 10 % tilbage dette syntes jeg ikke er ok når jeg fik 20 % minder foder. Jeg skriver et par gange med dem men de næget at gøre noget. Tilsidst må jeg accepetere deres tilbud om 10 % da jeg ikke ønsker at bruge mere at min tid på det, men en ting er sikkert jeg skal ikke handle der mere.
Bestilte midt i påsken så havde forventet længere levering tid, så det har jeg ikke noget at være træt af. Men jeg havde også bestilt noget kradsetræslegetøj som var i stykker da jeg modtog pakken. Jeg skrev til kundeservice med det samme, men har stadig ikke hørt noget. Det syntes jeg er uacceptable. Ellers fin hjemmeside, nem og overskuelig og forholdsvis hurtig levering. Den dårlige anmeldelse er pga manglende svar fra kundeservice
Bestilte varer før påske, denne ordre udeblev på trods af at jeg havde fået opl. pr. mail om track and trace via GLS men 1. uge efter påske kontaktede jeg Zooplus for at høre om de kunne hjælpe, det kunne de selvfølgelig, de mente at forsendelse var gået tabt(på trods af at GLS aldrig havde modtaget forsendelsen) de tilbød mig enten at sende en ny vare el. annulere ordre, jeg valgte at få en ny forsendelse(ligesom derfor jeg havde bestilt den i 1 omgang) derefter gik det stærkt... 3 dage fra Sydtyskland og til GLS bankede på min hoveddør.
Kun 4 stjerner pga. 1 bestilling gik skævt men absolut ikke sidste gang jeg handler der....
Bestilte kaninbur + nogle små ting.
Blev leveret i 2 pakker indenfor lovet leveringstid.
Betaling blev først trukket da pakkerne var leveret.
Der var stort hak i kassen på den første (lille) pakke - men heldigvis var der bløde ting i pakken, som ikke havde taget skade.
Jeg bestilte et transportbur, og den 28/3-13 får jeg mail om at pakken er afsendt. Der går nogen dage og har ikke modtaget pakken, og kan ikke finde info via pakkenummeret. Jeg kontakter dem via mail, da de kun taler tysk eller engelsk i deres kundeservice, får svar dagen efter at der kan gå endnu nogen dage. Her 12 dage efter har jeg fået pakken. Varen er som forventet og er ud over den lange ventetid godt tilfreds.
Jeg bestilte kæmpe krædsetræ og en del kattegrus i påskeferien. De kom over 2 omgangen, da det var meget tung post. Min pakke 2 med krædsetræet kom hurtigt 5 dage, hvor kattegrusset gik der 2 uger. Jeg synes det er godt gået af dem at jeg fik pakke 2 så hurtigt, da det var i helligdage og weekend, men der gik lidt længere tid med den anden pakke som trækker en stjerne ned. Varerne jeg har købt er super priser og super produkter, så jeg er veldig tilfreds. Jeg skrev også til kundeservice om pakkerne, de var meget effektive da de svarede mig nogen timer efter, god service. Der køber jeg mine katteting igen, det er helt sikkert, så skal man heller ikke selv bager kattegrusset hjem.
Bestilte lidt forskelligt til vores hund. Produkterne er helt som de skal være, skulle dog have byttet skåle og en sele. Har nu været hjemme 3 døgn, fordelt udover 3 uger, for at GLS kunne komme og hente min retur pakke. Ingen dukker op. hver gang jeg mailer med zooplus, virker det som om det er et standard svar jeg modtager, får ikke svar på halvdelen af mine spørgsmål. De skriver dog og spørger de 3 gange om adressen nu er rigtig-JA den stemmer, samt de også har mit Tlf nr. Til sidst sender jeg pakken med min kæreste på arb, en erhvervs adresse kunne måske gøre det nemmere. Men nej.... De hverken hentede pakken el ringede. Zooplus beklagede for 4. Gang, og spurgte om adressen igen!?! Og om en ny afhentningsdag, jeg gav dem en dato fem dage frem i tiden, den dag er i dag, og har intet hørt fra zooplus. Har aldrig oplevet så dårlig Kundeservice. Men de produkter jeg købte var fine, det skal de have.
Jeg har købt et kattetræ fra zooplus til 800kr som efter 3 dage simpelthen faldt sammen ned over min kat, pga nogle plastik rør og metal møtrikker som skulle holde det hele sammen og det er altså tungt ! nogle tykke tunge træplader som faldt ned over hans ribben! halvdelen af kattetræet! imens han lå på gulvet skynder jeg mig og fjerne de store tunge træplader og rør osv fra min kat og hører at han trækker vejret mærkeligt, og han virker meget urolig og i smerter! Så jeg skynder mig selvfølgelig at køre min kat til dyrelæge for at få at vide at han har fået trykket et ribben... Efter der har jeg selvfølgelig prøvet at få sendt kattetræet retur og få mine penge tilbage, men nu efter jeg har meldt mig syg 3 dage over et par uger, for at aflevere det til GLS som de sagde ville komme og hente kattetræet er der stadig ikke sket noget.
Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe noget her inde til deres dyr, vil nu mere anbefale folk om at holde sig væk for jeres dyr skyld! Tænk nu hvis jeg ikke var hjemme, så ville jeg komme hjem til en død kat!
Jeg havde bestilt rimelig meget og ret tunge varer. De blev leveret på 4 dage, og det var pakken rigtig flot og havde ingen transportskader - der var oven i købet luftpuder udenpå pakken. Det blev sendt fra Tyskland med DPD og derefter med Post Danmark fra Kolding.
Kattene elsker de Drillepinde med fjerboa, og Kattehuset, Lodge Sverige - Rød / hvid er rigtig flot.
Har bestilt fra zooplus en del gange efterhånden, da jeg har fået kat. Priserne er fine, leveringen er hurtig, men øv øv øv, hvor har jeg efterhånden mange gange fået mast ting (f.eks. ved køb af store poser kattegrus).
Tror vi har prøvet én gang (ud af 6-7 gange) at pakken er intakt og at intet er gået i stykker ved leveringen. Det har været meget små ting som emballage osv., men det er ærlig talt stadig for dårligt. Derfor får Zooplus ikke de sidste stjerner.
Man får varerne hurtigt, dog skal man lige huske at anmærke at kassen godt må stilles, hvis man ikke er hjemme. Synes rabatsystemet er lidt bøvlet, men det er til gengæld meget overskueligt at der står kg-priser på al foderet.
Det er anden gang, at jeg benytter Zooplus.dk, og det bliver sidste gang. Jeg havde bestilt 3 poser kattegrus, og et stort klatremiljø til min kat. Kattegrusen ankommer i én pakke, og det er fint. Senere ankommer klatremiljøet, som blot er puttet ned i en papkasse uden nogen form for beskyttelse. Papkassen er ødelagt, under transporten og det tunge klatremiljø er ødelagt, og kan ikke samles korrekt. Huset/hulen til katten som er et led i klatremiljøet er fuldstændig revnet og bukket. SPILD af 699 kr. Orker ikke, at sende det retur da det vejer 26 kg.
Altid godt udvalg, ofte tilbud og besparelser, hurtig levering.
Jeg har både katte, hund, kaniner og marsvin og handler næsten hver måned hos Zooplus med stor tilfredshed.
Jeg køber med jævne mellemrum hos Zooplus, med en allergi hund har det være svært at finde fedt fattige, tand knasende og allergi venlige produkter til en GOD pris.
DEt finder jeg hver gang hos zooplus i sådan en grad, at min hund nu er fuldkommen sikker på at al pakkepost er til hende....
Udvalget er stort, priserne rimelige og hjemmesiden overskuelig.
Jeg elsker zooplus! Der er altid en masse spændende ting man kan finde til sine kæledyr. Samtidig er det dejligt med alle de tilbud og rabatkoder som man får i emails. Pointshoppen er også en sjov idé :-) Jeg har intet at klage over! Servicen er super og leveringen sker på få dage. Helt ned til 2 dage! I er absolut fantastiske! Tak for de mange gode oplevelser ved hvert køb jeg har foretaget. :-D
Jeg er super glad for at jeg fandt Zooplus på nettet, de havde lige det jeg søgte til min hund som har en meget sart mave :-)
Rart at jeg nu ikke behøver at surfe rundt for at finde det bedste for min hund, her finder jeg alt!
De har simpelthen alt hvad man kan ønske sig til sine kæledyr!!!
Jeg kan på det varmeste anbefale alle at blive kunde hos Zooplus, ingen vil fortryde det!
Vi bestilte et ret stort fuglebur, ca 1 meter i højden, og vi modtog det rigtig hurtigt. Buret fik vi meget billigt og skulle ikke betale for levering - oven i købet fik vi 10% rabat som nye kunder. Det var nemt at samle og står nu og pynter i vores hjem med 4 glade beboere i. ;)
Har købt hos dem flere gange, og kan kun være tilfreds. Fornuftige priser, og hurtig levering, god service i forbindelse med reklamation. Returret er lidt svær at gøre brug af fordi varerne skal sendes tilbage til Tyskland, hvilket kan blive lidt omkostningstungt. Men hvis man ved hvad man vil have, så er det perfekt!
Vi køber alt gennem dem.
UK eller DE alt efter valutaen.
Det hele bliver jo sendt fra Tyskland anyways :)
Fem stjerner, men de seneste gange har der været hul på poserne med kattesand, så meget var løbet ud under forsendelsen. Det trækker ned til tre stjerner
Vi har brugt zooplus.dk til alle indkøb af katteting, mad og grus de sidste tre år - og er meget tilfredse med både udvalg, service, levering og ikke mindst pris!
,Gode priser og god behandling af ordren, nu venterjeg bare på min 3 levering af ddyrefoder. Mail om at dener blevet afleveret til et kørselshalløj
Altid hurtig ekspedition, men denne gang var jeg absolut ikke tilfreds med leveringsmåden. Jeg havde valgt GLS, der påstod at have forsøgt levering uden at træffe nogen hjemme, på et tidspunkt, hvor både min mand og jeg var til stede, hvilket absolut ikke var i overensstemmelse med virkeligheden. Så dette er mere en klage over GLS end Zooplus. Jeg benytter ikke GLS fremover, hvis jeg kan undgå det.
Har købt forskellige ting såsom kattegrus- og mad samt et kattetræ.
God billig pris og hurtig levering..alt i alt super.
God service, billige priser hurtig levering. Har købt kattemad, kaninbure og masser af andre dyreartikler - altid uden problemer :-)
Zooplus.dk er helt sikkert et af de bedre steder at handle dyretilbehør, og jeg har da også brugt siden en del gange selv. Jeg skifter lidt imellem at bruge den danske og tyske zooplus alt efter pris, men på det seneste er det desværre også blevet efter udvalg, da jeg fra gang til gang oplever at flere og flere af de produkter jeg plejer at købe forsvinder.
Det kan selvfølgelig godt være at det kun er de ting lige netop jeg mangler de ikke længere fører, men jeg synes det er ærgerligt og det er grunden til at der mangler en stjerne. Udover den detalje, så kan zooplus varmt anbefales. Både bestilling/levering og kundeservice er i orden.
Bestilt hundemad 2 gange. God pris, hurtig levering, sikker betaling - kort sagt det kan ikke gøres bedre. De har hjemmesiden fuld af gode varer og til gode priser.
Billige mærkevarer på dyremad leveret lige til døren .... og så er det endda fragtfrit ved køb over 299,- DKK