Carsten F Hansen´s profile

Reviews (5)

Lentiamo

Meget tålmodig kundeservice

Fik varen tilsendt, men sagde nej til den, da jeg ikke kunne se hvem pakken var fra. Det viste sig så at være linserne, men da jeg havde travlt den uge fik jeg først skrevet tilbage efter en uge, hvor de var røget tilbage til Tjekkiet. Men det var ikke noget problem, skulle bare betale portoen igen(39kr). Rigtig god service. Dog havde de hævet 12 kr. for meget, som jeg var nødt til at gøre opmærksom på.

Trustpilot

Stol ikke på trustpilot

Efter at have været inde på www.endate.dk, hvor min profil af en eller anden grund, uden varsel og uden nogen grund blev slettet, skriver jeg naturligvis en anmeldelse på trustpilot.

www.endate.dk klager tilsyneladende efterfølgende over indlægget.

Trustpilot sætter så indlægget på bero, og skriver til mig at jeg skal fremsende dokumentation på at jeg har været på sitet. Der går der i nærheden af syv arbejdsdage inden jeg hører noget fra trustpilot om hvorfor mit indlæg er sagt i bero.
Jeg skriver med en der hedder [Private data removed] og kan beder mig om at sende dokumentation, på jeg har været der inde. Det gør jeg og nævner samtidigt det var fra spamfilteret(regner med implicit at trustpilots medarbejder, [Private data removed] kan regne ud, at såfremt han vil have mere dokumentation, skal han spørge efter det hurtigst muligt). Men jeg sender som sagt et screenshot, af min indbakke der bevidner jeg har modtaget post på endate.dk og regner med det nok.
Der går yderligere syv arbejdsdage, inden jeg hører fra kundeservice(denne gang intet navn på afsender) hvor de beder om et bevis på en anmodning, til adgang på endate.dk. Jeg sender et screenshot, fra min mail igen, igen et billede fra indbakken, hvilket er mere end nok.

Desværre er det ikke nok for trustpilot, hvilket får mig til at tænke trustpilot, må have en aftale med www.endate.dk på den ene eller anden måde. Der er rigeligt med dokumentation. Konklusionen er at trustpilot, ikke kan stoles på. De har mistet deres troværdighed. Jeg anbefaler at søge på Google generelt.

Band Philip den Novice found this review useful

Downtown DK ApS

Udskyder aftalen, for derefter at tilbyde et tilgodebevis

Jeg accepterede en aftale om køb af to sandwich og to sodavand til nogen og 70 kr. Første gang informere de om at butikken har lukket, men åbner nyt sted den 1. maj. Ok, fair nok, dårlig timing, når de lige har kørt tilbud på downtown, men fair nok. Derefter modtager vi en mail om, at downtown har opsagt aftalen med sandwich baren, det er også fair nok, hvis de ikke lever op til aftalen. Det er der IKKE er iorden er at forsøger at give kunderne et tilgode bevis som vi kan købe for på hjemmesiden, fremfor helt automatisk bare at sætte pengene ind på de respektive menneskers konto. DER mister jeg respekten for dem, som forretning. Der skal ikke skrives noget som helst fremfor og tilbage om hvorvidt man skal have sine penge, de skal bare sættes ind på kontoen, pronto og ikke 1½ uge efter fordi de lige skal "nå til den dag hvor de laver bank overførselser". Er det kebab bar eller en professionel forretning? Ideen bag downtown og lignende sites er VIRKELIG god. Hvis downtown så bare levede op, til forventningerne om en seriøs foretning, der uden snak og forsinkelser og dårlige undskyldninger, tilbage betaler de penge folk har tilgode, var jeg blevet der som kunde.

---------------

EDIT efter besvarelse fra downtown.
Jeg har ikke fået nyt kreditkort de sidste fire år, så nej, den holder ikke.
Fandt lige mailen. Havde sørme glemt jeres "administrations" gebyr. Pengene skal bare indsættes på folks egen konto, ingen dikkedarer eller om udenomssnak og eftersom jeg ikke har en downtown konto, men kun en bruger konto, skulle pengene været gået ind på min konto helt af sig selv. Det skete bare ikke.
Her kommer mailen fra downtown sendt den 25. maj 2012;

Hej Carsten

Tak for din mail.

Jeg har nu refunderet dit køb.

Pengene er blevet sat ind på din Downtown-konto. Vi trækker 10 % i administrationsgebyr - dog altid minimum 20 kr. og maks. 50 kr.

Når du køber næste gang, vil beløbet automatisk blive fratrukket.

For at finde din Downtown-konto skal du gå ind på www.downtown.dk og logge ind oppe i højre hjørne med din e-mail og det kodeord, du bruger til at købe med.

Vælg derefter "Mit Downtown". Dér får du et overblik over dine tidligere køb. Du kan her også vælge punktet "Konto", der viser hvor mange penge du har på din Downtown-konto.

Køb som er foretaget fra d. 29. juni 2011 til og med d. 24. februar bliver automatisk returneret til din Downtown-konto 14 dage efter udløbsdato. Der vil blive trukket 10% i administrationsgebyr - dog altid minimum 20 kr. og maks.50 kr.

Sker dette mod forventning ikke automatisk, bedes du fremsende det pågældende referencenummer og så vil vi sørge for at overføre pengene manuelt i stedet.

Køb som er foretaget efter d. 25. februar bliver IKKE længere automatisk returneret til din Downtown-konto.

Du vil altid have 14 dages fuld returret hvor du kan få dine penge tilbage på det samme kreditkort, som tilbuddet er købt fra (med mindre andet er oplyst i afsnittet "det med småt"). Derefter er det kun muligt, i op til 1 måned efter udløbsdatoen, at refundere købet til din Downtown-konto. Der vil blive trukket 10% i administrationsgebyr - dog altid minimum 20 kr. og maks. 50 kr. Herefter bortfalder refunderingsmuligheden.

Du må have en god dag.
--
De bedste hilsner / Best regards

----------------------

Jeg gad godt vide hvor mange der er blevet udsat for den "manuelle" fejl. Det vidner ihvertfald om i ikke har styr på ret meget.

08 October 2012

Reply from Downtown DK ApS

Hej Carsten,

Tak for din henvendelse.

Der er blevet sendt følgende mail ud omkring annullering af den pågældende deal d. 16.5.2012.

"Kære Downtown.dk bruger,

Vi er kede af at skulle meddele at Sub Club, Mageløs 7, 5000
Odense C stadig har lukket.

De ved endnu ikke hvornår de åbner, så vi har valgt at afsluttet
samarbejdet med dem og refundere dit køb.

Pengene bliver refunderet til de konti hvorigennem tilbuddet er
købt.

Hvis du har benyttet dit kreditkort til købet vil pengene
returneres hertil.

Hvis du har benyttet din Downtown-konto til betalingen, vil
pengene blive overført hertil.

Hvis du har benyttet delvis dit kreditkort og din Downtown-konto,
vil de respektive beløb blive tilbageført til de pågældende konti
hvorfra de er trukket.

Der vil gå 5 arbejdsdage inden alle får deres penge tilbage.

Vi beklager meget, at du ikke har kunne få dette produkt og håber
ikke du har haft alt for meget besvær med dette tilbud.


Med venlig hilsen

Downtown.dk"

Som du kan læse i mailen, ville pengene gå retur på samme måde som de var blevet trukket. Jeg kan desværre ikke se præcis hvad der er gået galt i dit tilfælde, men det ser ud til, at der har været tale om en manuel fejl i forbindelse med at du har henvendt dig til kundeservice. Eventuelt pga. nyt kreditkort.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til vores kundeservice på kundeservice@downtown.dk.

Du må have en god mandag.

_________________________________________

Hej Carsten,

Tak for din henvendelse.

Jeg kan se at du har henvendt dig til vores kundeservice d. 24. maj. 2012. Her skete der, som skrevet i den tidligere besked, en manuel fejl, således at dit værdibevis blev krediteret under vores normale handelsbetingelser - inklusiv administrationsgebyr. Efterfølgende gjorde vores support medarbejder opmærksom på misforståelsen og det fulde beløb på 65 kr. blev krediteret til din bankkonto.

Du må have en god mandag.

Dating.dk

Ok, site, med en stor mangel

De har haft det før. Men jeg er ret sikker på de har fjernet det med vijle så man ikke kan se hvor lang tid siden det er folk har været på. Personligt, laver jeg nogen gang en gratis profil og checker ud hvad der er. Før i tiden kunne man se, hvor lang tid siden det var folk har været på. Den mulighed har de fjernet, jeg ret sikker på det er for at "booste" deres tal, så det ser ud som om de har mange flere brugere end de har. jeg ved ihvertfald at der er brugere som ikke har været på i flere måneder(måske endda længere tid) som dukker op. Det er lidt useriøst, når det eftersigende er DK mest seriøse dating site.

---------------

Den forklaring holder ikke. Jeg kan godt forstå det ikke er i jeres interesse at folk vælger at sige de ikke vil oprette en profil, hivs den eller de som de er inteteresseret i ikke er på eller har været på i et par uger. Men det er dårlig service, og I burde gøre det mere overskueligt, frem for at man skal satse på om vedkommende kommer på. Det er sandt man kan se hvem der senest har været online, men den anden metode er bedre for kunderne ihvertfald. Men jeg har en mistanke om det ikke just er dem i har haft i tankerne da i fjernede den mulighed, det andet er bare udenomssnak. Lad folk vurdere selv om de vil skrive, på baggrund af hvornår vedkommende de er interesseret i er var fremfor et latterligt argument om, i synes det er synd for dem som ikke har været på i lang tid, ikke får nogle breve.

19 September 2012

Reply from Dating.dk ApS

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og den konstruktive kritik.

Årsagen til at man har fjernet muligheden for at se det præcise tidspunkt for det sidste login skyldes, at brugerne konsekvent undviger at skrive til profiler som måske ikke har været logget ind i 14 dage. Det betyder at mange profiler har mindre chance for at få et spændende brev. Vi er af den opfattelse, at alle skal have lige stor chance for at få et brev - også selvom man måske ikke har været logget ind i 14 dage.

Heldigvis er det sådan, at vi løbende sletter inaktive profiler. Faktisk får vi renset så meget ud, at der ryger 20.000 profiler om måneden.

I vores søgesystem er det dog muligt for dig, at lave en søgning der viser "nyeste profiler" og "senest online". På den måde får du stadig muligheden for at komme i kontakt med dem som har været online inden for de sidste 14 dage.

Håber det kaster lidt lys over sagen.

Mvh,
Dating.dk kundeservice.

Dansk Net

Vandt sag over Dansknet

Miseren starter allerede da jeg modtager pakken med modemet. Nettet vil simpelthen ikke starte op, og da når man forsøger at komme i kontakt med dem på deres hotline siger de bare at der er for mange i kø og smider en af, frem for i det mindste at give folk valget med at vente. Det kan godt være jeg er nr. 501 men giv mig i det mindste muligheden for at vælge selv. Jeg forsøger i tre dage at komme på nettet og ligeledes igennem til deres hotline, men ingen af tingene fungere.
Jeg vælger derefter at sende pakken retur, med et brev om jeg ikke ønsker dansknet som leverandør, eftersom de ikke kan levere på min adreese og jeg ikke kan komme i kontakt med dem.
Til min overraskelse tager de det ikke som mænd, men sender i stedet en regning på et halvtårs bindingsperiode(1057,50 kr), dog hvis jeg ønsker det kan jeg få modemmet sendt tilbage til mig, for den formelde sum af 149,00 kr.
Dette nægter jeg og henviser til min fortrydelsesret på 14 dage, på varer bestilt over nettet. Dansknet påstår at jeg ikke har valgt fortrydelsesretten da jeg afgiver min bestilling, det passer ikke og det fremgår også af en mail jeg modtager senere og af en samtale jeg har med en medarbejder fra dansknet. Dansknet vedholder sig alligevel retten til de 6 måneder og jeg vælger derfor at indblande teleankenævnet.

For at gøre en lang historie kort, vinder jeg sagen via teleannævnet, på at min fortrydelses ret ikke bliver givet på et varigt medie og fordi der intet er oplyst om hvorledes fortrydelsesretten skal gøres gældende. Dansknet dømmes til at betale 14,700,00 kr til teleankenævnet.

Mit råd er at hode sig LANGT væk fra dansknet, og hvis du løber risikoen og tager dem som leverandør, så forbered jer på en generel dårlig service.

-------------------------------

Kære Kristian

Det er sandt at jeg havde taget imod udstyret og sendt det tilbage efter produktets levering. Jeg kan af gode grunde ikke vide om I fungerer som internet leverandør, FøR jeg har forsøgt at komme på nettet, med netop jeres udstyr, altså efter leveringen af selve udstyret til at komme på med(modem osv). Så det er jo logik at jeg ikke kan sende udstyret tilbage før efter leveringen af udstyret, og EFTER jeg har forsøgt at komme på. Men udstyret er jo ikke nok, såfremt jeg ikke kan komme på nettet, hvilket jeg ikke kunne, selv efter to - tre dage. Det svarer til at have en bil uden benzin, eller en lygte uden batteri, det selvsagt er intet værd.

Det er for dårligt at begrunde jeres dårlige service med at I havde travlt, for I havde jo tid nok til at sende en regning ud til mig efterfølgende på 1057,50 kr, og I havde også tid til at blive involveret med teleankenævnet og efterfølgende korrenspondance mellem dem og mig.

En ting er at man ikke kan komme i kontakt med jer, via jeres kundeservice. En anden ting er at I selv efter i med al tydelighed har bevidst I ikke kunne levere internet på min adresse til den aftalte dato, forlanger jeg skal betale for bindingsperioden. Det er et bevidst valg at I som selskab vælger. I KUNNE have sagt: fair nok, han ønsker ikke at være kunde hos os, eftersom vi ikke har leveret internet på adressen til den aftalte tid og to - tre dage over den aftalte tid(det på trods af der var 45 dage fra bestillingsdatoen, til leveringsdatoen), plus det har ikke været mulig at komme i kontakt med os, via vores hotline, da vi har haft en stor ordre tilgang, så vi lader ham smutte.

I stedet vælger I forlange penge af mig for en ydelse I ikke har leveret til den aftalte tid og det har intet med at gøre at I travlt, det er simpelthen bare et spørgsmål om at være flabet nok og håbe fjolserne betaler. I stedet kom I til at betale, men jeg gad godt vide hvor mange andre I har taget røven på? Det var et retorisk spørgsmål, jeg forventer ikke at få et ærligt svar. Min nuværende leverandør er yousee og der er ikke så meget pjat med dem, og det fungere fint, men tak fordi du bekymrer dig.

Jeg håber bestemt I har oppet jer siden(alt andet ville være svært), så jeres kunder får en bedre oplevelse end jeg gjorde. Men en ting er sikker, jeg holder mig langt fra jer og jeres produkt.

Med venlig hilsen,
Carsten Hansen

Kunde found this review useful

16 March 2010

Reply from Dansk Net

Kære Carsten

Du refererer til en sag tilbage i 2008, hvor Dansk Net, helt korrekt, var presset i bund pga. ekstremt stor kundetilgang. Grunden til, at du dengang blev opkrævet for bindingsperioden var, at du havde taget imod vores udstyr og først returneret dette efter produktets levering. Alt angående fortrydelsesretten står i dag, både på vores hjemmeside, på bestillingssiden og på ordrebekræftelsen. Desuden er det ikke længere muligt, at fravælge fortrydelsesretten. Jeg er ked af sagen og kan kun sige, at vi har brugt de sidste 1½ år på, at gøre kundeoplevelsen i Dansk Net endnu bedre, hvilket også afspejles i vores kundetilfredshed. Jeg medgiver, at vi begik fodfejl i starten, men kan også garantere, at vi ikke begår dem igen.
Jeg håber, at du er tilfreds med din nuværende internetudbyder.

Med venlig hilsen

Kristian Sørensen
Adm. direktør

Carsten F Hansen´s profile

profile image of Carsten F Hansen
Carsten F Hansen
Reviewer
Male, 1976
Denmark

About