Camilla Binne Andersen´s profile

Reviews (30)

BJ Trading

Hurtig levering

Jeg bestilte Lørdag aften, og modtog varen Onsdag formiddag.
Det skal lige tilføjes, at varen var på fjernlager, og det var over weekenden. Så alt taget i betragtning, er det efter min mening gået stærkt. Jeg er fuldt tilfreds.

FONA.dk

Service i top.

Opdatere 23/4-14

Jeg havde nogle problemer med Fona, da jeg forudbestilte Frost, og var blevet lovet en Pixar Shortfilms og en Plakat med i købet. Jeg blev noget skuffet, da jeg ved afhentning ikke fik disse, grundet misinformation.
Efter henvendelse til Fona, blev problemet løst, og jeg har fået de lovede ting alligevel.
Selvfølgelig er det ærgetligt at jeg blev misinformeret, men Fona skal dog have den ros, at de tacklede det hele flot.

11 April 2014

Reply from F GROUP A/S

Hej Camilla

Jeg har fået svar fra FONA Roskilde, og de er meget kede af sagen. De fortæller, at de lod handlen gå retur, da de ikke kunne levere det lovede.
Vi vil i fremtiden forsøge at kommunikere tydeligere, hvis der er tale om et begrænset antal varer.

Jeg håber, at du vil handle hos FONA igen, på trods af den dårlige oplevelse.

Med Venlig Hilsen,

Frederik, FONA Kundeservice
----------------------------------------------------------------------------------
Forrige svar

Hej Camilla Binne Andersen
Tak for din anmeldelse.
Jeg kan godt forstå, at du føler dig snydt, hvis du er blevet fejlinformeret af hele to medarbejdere.
Jeg har taget kontakt til den pågældende butik for at undersøge sagen nærmere.
Jeg vil vende tilbage, så snart jeg har fået svar.

Med Venlig Hilsen
Mille, FONA Kundeservice

YouSee

Flabet kundeservice

Hvis jeg kunne opsige mit tv hos dem - så havde jeg gjort det. Desværre kører det gennem boligforeningen.
Men bredbåndet ryger fra d.d. Der er simpelthen ingen kundeservice, hos Yousee..

Jeg har gentagende problemer med at internettet hopper af, og her har der ingen hjælp været at hente.
Nu har jeg så problemer med at mit Samsung SmartTV ikke kan oprette forbindelse til routeren. Yousee's svar var, at det den slags gad de da ikke hjælpe med. Jeg kunne da bare bruge LAN.
Ja tak og farvel.

Homayoon Shajaan found this review useful

03 April 2014

Reply from YouSee A/S

Hej Camilla

Det er desværre begrænset hvor meget vi kan hjælpe når det kommer til oprettelse af forbindelse samt stabilitet på SmartTV, men vi vil dog meget gerne tage et kig på din forbindelse og se, om vi kan finde frem til hvad årsagen til de mange udfald er.

Du må derfor meget gerne sende en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer eller fulde adresse, linket til denne anmeldelse samt svar på nedenstående spørgsmål:

1. Er det trådløst eller med kabel - eller begge dele?
2. Har du lagt mærke til om dit modem lyser anderledes når der er udfald?

Venlig hilsen
Louise

Freemarket

Fantastisk koncept!

Modtog hurtigt de bestilte varer, og glæder mig meget til at teste dem her i løbet af måneden. Det hele var let, og betingelserne er nemme at forstå, uden skjulte ubehageligheder. 100% gratis, hele vejen igennem!
Alt man efterfølgende skal gøre, at at besvare nogle korte, og hurtige, spørgeskemaer, omkring ens oplevelse af produktet. Fedt, nemt og informativt.

Håber på at siden vil vokse sig større, så vi kan få flere produkter at teste. Jeg har i hvert fald anbefalet jer til flere.

04 March 2014

Reply from Freemarket

Hej Camilla

Enormt mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, at du synes om konceptet. Bliv endelig ved med at anbefale os, så vi kan blive store og dermed en endnu mere spændende mulighed for producenterne.

De bedste hilsner
Niels, Kundeservice

Mrcal365

Velkomstgave modtaget.

Jeg har nu modtaget min velkomstgave, som er som den skal være, så den del er jo fin. Dog har jeg ventet i nogle måneder på den nu; Dette er som sådan også fint nok, taget prisen i betragtning, men jeg kunne ønske lidt bedre hjælp på kundeservice fronten.
Jeg skrev utallige mails til dem, for at høre om de havde glemt mig, og om de kunne give mig et cirka tidspunkt, for hvornår man kunne regne med at modtage pakken. Jeg havde ingen forventninger om hurtig levering, men det er jo ganske naturligt at vide om man er blevet snydt, eller ej.
Jeg hørte absolut intet fra dem, hvilket har irriteret mig godt og grundigt.
Havde de bare kunne svare på min mail, og give mig en cirka tid - eller sagt at de på nuværende tidspunkt ikke havde en tidshorisont, men ville vende tilbage - jamen, så havde de reddet dem selv de sidste stjerner.

Endnu en irriterende ting, er at ens opkald heller ikke bliver besvaret, ved telefonisk kontakt. Jeres kundeservice skal virkelig stramme op, og rent faktisk yde kunderservice.

Line Jungberg Krügerand Doris Jensen found this review useful

Callme

Helt igennem fantastisk selskab!

Jeg flygtede med skræk og rædsel fra Telenor, efter at være uberettiget truet med inkassotrusler. Jeg har fået en undskyldning fra Telenors side, men var selvfølgelig ikke interesseret i at fortætte som kunde, da en undskyldning ikke er nok.

Jeg endte hos Callme, og må sige jeg aldrig har været mere tilfreds med et teleselskab. Jeg har aldrig haft problemer med hverken regninger eller forbindelse, og nyder at ringe ind til deres kundeservice. De er altid glade og humoristiske, hvilket bringer smilet frem hos en. Intet stress og jag der, men tydeligt glade ansatte.
Priserne er ikke altid de billigste, men de er dog fornuftige, og så længe servicen er i orden, så gør det mig ikke det store. De giver hvad man betaler for.
Jeg har absolut ingen intentioner om at forlade Callme, og fortæller gladeligt folk om dem. Ser frem til mange gode år som kunde hos dem!

Dealhunter

Udmærket side, men meget lidt service.

Jeg har handlet to gange hos Dealhunter. Første gang var jeg tilfreds, med anden gang knapt så tilfreds. Varen kom ikke i original indpakning, hvilket er meget meget mistænktsomt. Min mor har desuden oplevet problemer, med at hendes vare er blevet meget forsinket, og Dealhunter ikke har reageret på henvendelserne, og senere blot talt uden om. Alt alt for dårligt.

Mange af deres "deals" er også en smule overdrevede til tider. Besparelsen er ikke altid så stor som de får det til at se ud, og det er en rigtig god idé lige at lave en google-søgning, for at se hvad normalprisen i virkeligheden er. Sommetider kan besparelsen på 70% mere realistisk set "kun" på 25%. Og sommetider er der slet ingen, eller ligefrem merbetaling.

Wekeepitsafe

Gave modtaget, men kommunikation besværlig

Bestilte tilbage i Oktober eller November - det er så længe siden, at jeg ikke husker hvilken måned. Modtog min velkomstgave her i Februar, og den er som sådan fin. Taget i betragning af at den kun har kostet mig én krone, så er jeg tilfreds nok, selvom det tog sin tid at modtage den.

Der var lidt besvær i kommunikationen, mellem wekeepitsafe og jeg, og flere af mine henvendelser blev ikke besvaret. Dog fik jeg til sidst svar om at leverandøren var forsinket, og at pakken nok skulle blive afsendt, når de fik varen.
Jeg spurgte til om de have en idé om hvornår dette ville være, hvilket de aldrig svarede på. Dette ville have reddet dem en ekstra stjerne. Ved hurtig besvarelse, så havde de reddet dem alle. Jeg havde ingen forventninger om hurtig levering, grundet den lave pris, men jeg havde dog en forventning om bare en smule kundeservice.

Kenneth Dan Sindberg Jensen found this review useful

Infocare

Kedelig oplevelse..

Infocare er nok det firma med den dårligste service, og mest flabede medarbejdere jeg nogensinde har haft med at gøre.
De nægter at stille om til den rigtige når man taler med dem, samt ignorere gentagende henvendelser - også pr skrift.
Jeg fik dem endda til direkte at indrømme at de sommetider bare åbner computeren, og nægter at teste den videre, hvis de ser det mindste tegn på væskeskade! Dette kan ikke være rigtigt, når de trods alt bliver betalt for arbejdet.

De forsøger at frasiger sig alt ansvar, og gør slet ikke deres arbejde godt nok, på nogen måde. Sløset reperation, eller slet ingen. Derudover tydelige tegn på de har brugt tiden på at spille kabale og minestryger, samt siddet på facebook. Jeg fik en computer hjem, der var mere skadet end da den blev afleveret.
Puha.

Heldigvis vandt jeg da over dem i sidste ende, men alt samarbejde med dem burde virkelig blive opsagt.

Abcexpress

Intet svar på henvendelse!

Svarer ikke på henvendelse, omkring reklamation. Jeg har nu ventet siden d. 8/10 og har INTET hørt fra dem! Ikke bare et lille pip

pr. 18/2-14 har jeg STADIG ikke hørt noget.
Fandme for dårligt!!

Mytrendyphone

Dårlig service samt overtrædelse af markedsføringsloven

Første gang vi bestilte derfra, var én af tingene i restordre, men ville komme 2 dage senere. Det endte med at det blev udskudt gentagende gange, og der gik til sidst over en måned før bestillingen blev afsendt! I denne sammenhæng hørte vi heller intet fra mytrendyphone, men måtte også selv tage kontakt.

Her anden gang stod begge bestilte ting til at være på lager da jeg bestilte. Jeg modtog dog aldrig mail med login så jeg kunne se status. Jeg kontakede kundeservice i går, efter at have ventet 3 dage. Fik at vide den ene ting desværre var i restordre, men ville blive afsendt samme dag, eller dagen efter (i dag). Syntes det er alt for dårligt jeg ingen mail fik at vide om dette, for dage side!
I dag modtog jeg så en mail om at den stadig er i restordre, og nu må jeg indrømme jeg overvejer at annullere handlen. Især fordi jeg har talt med flere, som har haft samme oplevelse med dem. Derudover har mytrendyphone.dk, allerede før afsendelse, trukket beløbet fra min konto, hvilket ikke stemmer overens med deres salgsbetingelser. Dette er ifølge forbrugerombudsmanden en overtrædelse af markedsføringsloven § 1 som lyder "Erhvervsdrivende omfattet af denne lov skal udvise god markedsføringsskik under hensyntagen til forbrugerne, erhvervsdrivende og almene samfundsinteresser"

----
Opdatering:

Mailen er IKKE havnet i min spam, da jeg altid tjekker denne. Mine indstillinger er korrekte, og jeres andre mails (såsom ordre bekræftelse) er havnet i min indbakke. Jeg har absolut intet hørt fra jer, hverken den ene eller den anden gang, og jeg føler mig ufatteligt dårligt behandlet. Jeg vender ikke tilbage til jer, og overvejer kraftigt at annullere min ordre.

Derudover har i allerede trukket pengene fra min konto, allerede FØR varene er afsendt, og mens den ene endnu står som "ikke på lager". Dette er heller ikke helt legalt.
Jeg synes virkelig ikke skulle tage jeres behandling af jeres kunder grundigt op til overvejelse.

jeg vil derefter påpege at i bryder jeres egne salgsbetingelser, hvor i sort på hvidt skriver "Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os".
Pengene blev trukket fra min konto d. 22/10, som mævnt uden at varerne blev afsendt grundet restordre som jeg ikke var informeret om.
Dette er i følge forbrugerombudsmanden imod markedsføringsloven § 1 som lyder "Erhvervsdrivende omfattet af denne lov skal udvise god markedsføringsskik under hensyntagen til forbrugerne, erhvervsdrivende og almene samfundsinteresser."

jeg overvejer kraftigt at gå til forbrugerrådet med denne behandling.

28 October 2013

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for din henvendelse og vi beklager den lange ventetid.

Skulle det forekomme at en vare eller varer er udsolgt/e før end bestilling afgives, eller hvis der er ændring i leveringsstatus, kontakter vi altid vores kunder via e-mail. Vi anbefaler endvidere vores kunder at checke deres spam-indbakke, da det i visse tilfælde forholder sig således, at mail-indstillingerene ikke tilllader vores mails at blive registreret som almindelige e-mails. Dette kan naturligvis undgås ved ændring af kundens e-mail-indstillinger. Det er desværre ikke noget vi har indvirkning på eller kan ændre. Ved kontakt med vores kundeservice er der altid flere alternativer at vælge i mellem: Afvente på vare/r i forhold til dens/deres leveringstid, ombytning til anden/andre vare/r der er på lager eller slutteligt helt at annullere ordren. Hvis kunden har tvivlsspørgsmål i forhold til en ordre, anbefaler vi at man enten checker ordrestatus eller tager kontakt til vores kundeservice.

Vi håber at din fremtidige kundeoplevelse bliver problemfri.

Asus

For supporten

Ringer til DANSK support, og får fat i en engelsk talende medarbejder. Får at vide jeg kan ringe igen om 20 minutter. Jeg har nu forsøgt i flere timer. Tak for intet.

Deres menu er desuden så mumlende oplæst, at det er svært at høre hvad der bliver sagt, samt er lyden så lav at man skal skrue fuldt op for lyden.

Janusand Thomas Jacobsen found this review useful

Recoverit

Kedelig oplevelse..

Betalte urimeligt meget i returfragt. Dækkede fragten og embalage + det løse.
Derudover kan min eksterne harddisk nu slet ikke starte op, efter jeg har fået den retur. Det kunne den da jeg afsendte den. Har ikke selv haft den ude af etuiet for at se om den kan der- men det har recoverit heller ikke, derfor tager jeg ikke deres tjek for gode.
Min anden harddisk er begyndt at rasle, hvilket den heller ikke gjorde før afsendelse.

Kedelig oplevelse, og jeg kommer aldrig til at anbefale dem til nogen - tværtimod vil jeg advare folk mod at benytte dem.

Howrse

No service, and deletion without warning

Haven't used it for a while, because of bad experiences, and because I mainly used it for fun with a friend once.
One thing is that you're not allowed to go on a longer vacation, or taking a break from the game, or your account will be closed. After 90 days of inactivity (You not signing in and taking care of your horses) they'll delete your account without further notice, and any chance of getting it back.

I did give them my mail, and I did validate it, so there's no excuses of why not to send a warning before deletion.
In the game you pay for passes with real money, so a warning would be nice since you'll lose a lot. I find that it's one of the worst services I've ever come upon, and I admit that I''ve warned people about the site, and that I'll continue to.
I tried contacting them, but got a real rude answer back, no excuse, no solution and no compensation for the lost work, passes (REAL money) and stuff.

Don't trust this moneysucking company.

LookFantastic

Bad service, and doesn't keep their promises

Update:

I've been writing with lookfantastic afterwards, and we've solved the inconvenience.
They shipped be a goodiebag, but honestly I'm still a bit disappointed. But what can be done has been done, and it's alright.
No hard feelings :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I placed an order, but never got the offers that I was promised. I contacted the costumer service about the problem, but they apparently didn't even know about their own offers themselves. There's not much help to get at the costumer service, and I've noticed that I'm not the only one having problems with them. Last time I contacted them - about something different-, it was the same. No help.
I feel cheated, and if they can't keep their promises, then what can they keep?

It's more about the principles in this, than anything else. We all have to keep what we promise.

23 July 2013

Reply from Lookfantastic

Hello Camilla,

Thank you for leaving your honest review regarding the experience that you have faced when ordering from us.

We are so sorry to hear about the issues that you have faced and we will do our best to resolve this for you.

Please log into your online account where you will see a message from us to discuss this.

Many thanks,

LookFantastic.com Customer Care Team

BodyMod.dk Shop

Fantastisk service!

Jeg købte et smykke hos dem, som desværre kort efter begyndte at tabe dens belægning. Jeg kontaktede bodymod og vedlagde et billede af smykket, hvorefter de kort efter gav mig et tilgodebevis til et nyt smykke, og beklagede.

Jeg synes alt i alt det har været en god oplevelse. Ærgeligt med det første smykke, som nu desværre også er udsolgt, men fejl i produkter kan jo forekomme, og de løste det flot og hurtigt. Jeg handler der i hvert fald gerne igen.

Dertil kan siges at første ordre kom dagen efter bestilling, og jeg fik svar på mine spørgsmål utroligt hurtigt.

Hundegalleri

Fantastisk vidensbank!

Tonen kan være hård, og holdningerne kan være stærke. Men sådan er det generelt når emnet lander på dyr.
Hundegalleri er en fantastisk side hvor alle ytrer deres mening, lige fra den grønne hvalpekøber til den benhårde erfarne hundejer. Nogle med en stærkere holdning end andre, som forsvarer den med næb og kløer.
Diskussionerne kan hurtigt udvikle sig til en hel lille borgerkrig, men oftest med en god mening og et godt udfald. Når så mange forskellige mennesker samles om ét sted, der omhandler deres passion og levende kammerat, må man forvente at ikke alle deler end holdninger og synspunkter, og være klar på at der kommer gang i diskussionerne og kamp til stregen.
Der er meget nyttig information, og gode råd, at finde derinde, og du kan være helt sikker på der er et svar på lige præcis det som du søger, og så det er adfærdsproblemer eller fodermærker.

Jeg har haft min daglige gang derinde i 7 år nu, og jeg har ikke i tankerne at stoppe. Der er altid en lille forfrisker til ens vidensbank.

Renee Vejbirk found this review useful

Kattegale

Fantastisk fora

Nu er jeg mest en tilskuer her ude fra sidelinien, men jeg har intet dårligt at sige om stedet.
Jeg spurgte engang til råds omkring udstilling, og fik en rigtig dejlig velkomst og en masse gode råd med på vejen. Følte jeg fik en god behandling og brugbar viden, og læste det hele med et smil.
Generelt er det et rigtigt godt sted at finde informationer omkring alt der er om katte, og få udvidet sin viden omkring de små, eller blot dele ud af egen erfaring eller sjove historier og påfund.

Birthe Tordrup Rasmussen found this review useful

Stofkiosken

Varerne er modtaget, og er som de skal være

Jeg modtog min bestilling i dag, efter 12 hverdage, plus minus. Jeg bestilte d. 7 Maj, og der har derfor været nogle helligdage imellem.
Jeg har haft skrevet og rykket på bestilling, af den grund at jeg følte det tog for lang tid med forsendelsen, men fik en forklaring som jeg kan se holder vand. Dog kunne det være forklaret bedre på deres hjemmeside, da det hurtigt leder til forvirring.
De skriver blandt andet at forsendelsen tager 3-4 hverdage, mens de et andet sted skriver 8-10. Sidstnævnte er så hverdage til at pakke varen i, hvilket man også kan læse sig frem til et helt tredje sted. Så intet er gjort af ond mening, men det kunne som sagt have været forklaret langt bedre og mere tydligt.

Men jeg fik da trods alt mine vare, og når alt kommer til alt, så kom de da til tiden. Og de er lige som de skal være :) Kommunikationen var efter min mening også ganske udmærket, og jeg fik hurtige svar fra kundeservice, som var ganske behjælpelig.

Elektronik-Centret

Reparation fin, men kom hjem med ny fejl.

Sendte min bærbar til reparation d. 12 April, med en smadret skærm, hvilket var den absolut eneste fejl computeren havde. Fik at vide det ville tage 2-3 uger at få den repareret, hvilket også er smertegrænsen ifølge forbrugerrådet, hvis man bruger computeren til dagligt, hvilket jeg gør.
Reparationen tog 4 lange uger før den var klar til afhentning, og glæden var stor - Skuffelsen var dog ligeså stor. Computeren er nu begyndt pludselig at slukke. Den lukker ikke pænt ned - nej, den slukker bare pludseligt med et klik, midt i brugen. Dette har den aldrig før haft gjort, før reparationen. Ikke en eneste gang, men nu gør den det ofte.
Dette er til stor ærgelse da det tydeligvis er en fejl den har fået på værkstedet, og det betyder jo computeren skal afsted til reparation i måske 4 uger igen, hvilket jeg slet ikke har mulighed for at undvære den i.

22 May 2013

Reply from www.elektronik-centret.dk

Kære Camilla

Det er rigtigt ærgeligt at der er yderligere fejl på apparatet som vi ikke har opdaget, det sker desværre indimellem når det er en udefrakommende skade der er påført apparatet at periodiske fejl først viser sig senere, du skal få den sendt ind igen og gerne att. til mig.

Med venlig Hilsen

Erik Kobberholm

Fido & Felix

Super oplevelse!

Jeg er rigtig glad for at have handlet med Fido & Felix. Der var hurtig levering, og varerne lever bestemt op til min forventning.
Modtog allerede tingene morgenen efter bestilling, så alt i alt tog det ikke engang 24 timer. Absolut intet brok fra mig, og jeg handler der gerne igen.

02 March 2013

Reply from Fido & Felix UG

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for - vi kvitterer ved at sende dig en gratis godbid.

VH

Fido & Felix

Lammeskind

Lang levering, men ellers okay

Jeg købte et rensdyrskind hos lammeskind.com, d 1 februar.
Der gik nogle dage hvor jeg intet hørte fra dem, og jeg valgte derfor at sende en mail omkring hvor mit skind blev af. Jeg fik svar om at grundet messe, så ville skindet først blive sendt en uge efter bestilling.
Synes det er lidt skidt at jeg selv skulle skrive og hører, og at de ikke selv rettede henvendelse og gjorde opmærksom på det.
Og så kunne det være rart med en mail om at ens vare er sendt :)

Dog vil jeg påpege at jeg spurgte om de ikke ville være flinke at sende mig et brunt skind, og undgå grå farver, og jeg har da fået mig et brunt skind! Så det skal de have ros for. De har nu være søde nok, hele vejen igennem.

DogsFirst

Billige priser, og utrolig hurtig levering!

Jeg bestilte en IDC Julius K9 power sele, samt to tasker til den, fra Dogsfirst.dk i går.
Tingene belv afsendt ganske kort efter bestilling, og er lige rullet ind af døren her for en halv time siden.
Varerne er fine, og kom som sagt rigtig hurtigt! Samtidig sparede jeg nogle penge, mod at være gået ned i byen og have købt dem. Man kan vel godt vente et lille døgn på det.

Alt i alt har jeg haft an helt fantastisk oplevelse, og jeg vil helst bestemt handle der igen, samt anbefale siden.

Horze.dk

SUPER service!

Bestilte en fodercontainer på 52l liter, til min hund, på Horze hemmeside.
Jeg modtog foderspanden, hvor det desværre viste sig at hjørnet fra smadret på den, så den ikke kunne bruges.
Jeg ringede derefter ind til kundeservice, som bad mig sende et billede af spanden til dem, hvilket jeg efterfølgende gjorde. De fortalte mig jeg skulle kassere spanden, og derefter ville modtage en ny.

Der gik ikke længe før en ny fodercontainer var på vej til mig, med tracking på mobilen.
Denne gang var den pakket så godt ind, at man kunne have kastet rundt med kassen, og den står nu hos mig, fyldt op med foder.

Alt i alt synes jeg at jeg har haft en rigtig god oplevelse, med en helt fantastisk service, og jeg kunne absolut godt finde på at handle der igen!

GulogGratis.dk

Elendig support

Udmærket side. Dog en elendig support.
Og så er hele kollegiet blokeret fra siden, hvor guloggratis gentagende gange, ikke svarer når man sender et spørgsmål til supporten.

Liva Andersen found this review useful

10 January 2013

Reply from www.guloggratis.dk

Hej Camilla,

Det ærgrer mig da at høre at dette er din oplevelse af vores support. Det undrer mig at du ikke skulle have fået svar da alle henvendelser besvares hurtigst muligt. I øjeblikket som regel indenfor 24 timer (kun afbrudt af weekender).

Det kan meget vel være at den IP du sidder på er blokeret såfremt denne benyttes af flere personer. I så fald er der en god grund herfor da dette som regel er tegn på at der har fundet misbrug sted fra pågældende IP-adresse.

Under alle omstændigheder er du hjertens velkommen til at kontakte os. Du kan også altid træffe os telefonisk på 65 45 55 85. Vi er på telefonen alle hverdage. Du vil typisk komme igennem med det samme.

Mvh Christian
GulogGratis.dk Support

Zooplus

Altid en fornøjelse!

Jeg handler altid foder og udstyr til mine dyr, hos Zooplus.de, og det er altid en fornøjelse!
Jeg har aldrig haft problemer med dem. Altid en hurtig levering, og hvis noget har været i stykker, så har de taget det tilbage uden nogen tøven.
Der er billige priser, og god kvalitet, og det hele er bare super og i top!
Har lige bestilt 20kg kattefoder og 15kg hundefoder, og fik det hele afsendt indenfor 4 timer, og leveret indenfor lidt under 2 døgn, så jeg har absolut kun godt at sige.

Telenor

Ikke den bedste service

Telenor valgte uberettiget at sende mig til Inkasso, pga fejl fra andre sider.
Jeg har haft taget den op med Telenor, og de indrømmede da også at det var en uheldig fejl, men sagde at de ikke kunne trække mig ud af det igen, men at jeg blot måtte holde betalingen dertil.
De lovede mig at de ville tilbagebetale mig de penge, som TCMS tager i gebyr - men de penge har jeg aldrig hverken set eller hørt noget til.

Søren Blaabjerg found this review useful

21 December 2012

Reply from Telenor

Hej Camilla,

Tak for din henvendelse.

Jeg har undersøgt din sag, og kan se, at vi tilbød tilbagetrækning af inkassosagen på daværende tidspunkt. Dette ønskede du ikke, da det samtidig ville betyde opkrævning af akkumulerede opkrævninger fra før tilbagetrækningen.

På samme tidspunkt krediterede vi også de gebyrer, som var pålagt i forbindelse med inkassosagen. De blev dog krediteret på din mobilkonto. Krediteringen fremgår på den kreditnota sendt d. 27/8-12.

Jeg håber, at ovenstående har kastet lidt lys over sagen. I modsat fald, er du naturligvis velkommen til at kontakte os igen.

Du ønskes en god jul.

- Danni, Telenor

DPD

Hurtig levering

Efter at jeg så Zooplus ville sende mit bestilte foder med DPD, må jeg indrømme at jeg sad herhjemme og krummede tæer og bed negle, pga den meget dårlige omtale de har fået.
Zooplus sendte foderet afsted allerede samme dag som jeg bestilte det, og jeg fulgte dens færden med DPD, fra tyskland til Danmark. Det tog DPD to dage at få det til Danmark (Bestilte d. 19, og modtog d. 21).
Papkasserne det lå i var åbne, og den ene vaccuumpakkede foderpose var punkteret. Men dog ikke med et hul så det kunne komme ud, og der skal jo ikke meget til for at punktere sådan en pose.

Ellers var det faktisk behandlet udmærket. Der var ikke store skader på hverken kasse eller indhold, og jeg fik det trods alt efter to dage. Om de ville have banket på, eller forsøgt at efterlade en seddel - MIn postkasse er låst inde - ved jeg ikke, da vi fangede fragtmanden da bilen ankom. Men jeg må sige jeg er godt tilfreds med det hele, og har følt min frygt har været uberettiget. I hvert fald denne gang.

Elgiganten.dk

Dårlig service, med god slutning

Opdatering:

Jeg har valgt at give elgiganten en ekstra stjerne, UDELUKKENDE til Kenneth Christensen fra deres kundeservice. Han fik personligt gerne 6 stjerner, for en fantastisk service!
Jeg ringede ind til kundeservice, og fik en god snak med Kenneth, og efter lidt mailen frem og tilbage, fik jeg en ny Macbook i hænderne.
Elgiganten Roskilde var dog stadig ubehøvlede da jeg kom ned, og gav helt ufatteligt dårlige service, og virkede slet ikke tilfreds med det hele. De troede ikke på mig, og ville ikke rigtig udlevere en ny computer, så jeg endte med at måtte vente en time, mens de stod og surmulede i et hjørne, før jeg fik min nye computer.
Men jeg synes stadig at Kenneth fortjener en stor hånd, og et kæmpe tak for hjælpen.

-----------------------------------------------

Jeg købte en Macbook hos elgiganten i august sidste år. Allerede da jeg kom hjem kørte den ufatteligt dårligt, frøs hele tiden og var slet ikke til at arbejde med. Jeg formaterede og opdaterede, og håbede så på det hjalp - men det gjorde det ikke.
Et par måneder efter gik jeg ned til elgiganten og fortalte mit problem. De bad mig om at se det an i noget tid, og se om ikke det gik over ved hjælp af feks software opdateringer. Det gjorde jeg jo så, og gik så senere hen ned til dem igen med computeren. Denne gang røg den til reparation.
Jeg fik den igen med beskeden om at den bare manglede en software opdatering - det skal lige siges jeg altid har holdt den opdateret, men blot havde formateret den inden indlevering. Computeren virkede stadig ikke optimalt, og jeg gik derned igen.
Denne gang snakkede jeg med en supporter, som sagde at det lød som et helt almindeligt problem de har med deres macbooks, med at en køleplade hoppede af og på, og at jeg derfor skulle sende den ind igen.
Det gjorde jeg så, og nu har jeg fået at vide at de ikke vil lave computeren, grundet fejlen er opstået pga VÆSKESKADE.
Problemet er at den har haft fejlen siden jeg fik den ind af døren, og jeg vil slet ikke erkende væskeskaden, da jeg ved det ikke er det.
De vil have 10419 kr, for at reparere en computer til 8500, som har været i stykker siden jeg købte den.

Det er godt nok dårlig stil Elgiganten. Men det kommer ikke som en overraskelse, da jeg kender flere der har været udsat for dette, samt flere der har købt brugte produkter som nye gennem elgiganten. Begge dele som elgiganten også har været i både kontakt og nyhederne med - og jeg går selv videre med min sag, og handler aldrig mere så meget som støvsugerposer hos dem igen.

Rolf Szimnauand Melbollen found this review useful

Danatel

Intet at komme efter

Bor på kollegie hvor vi desværre er bundet til at have Danatel både som internet og tvudbyder. Vi opnår på ingen måde den lovede hastighed, og har haft op til flere nedbrud på forbindelsen.
Har nu siddet uden internet i et par dage, og det hjælper absolut ingenting at ringe til deres kundeservice.

Vi har også tv gennem dem. Her er der ingen af de licenspligtige kanaler fra DR, der er sne og streger på alle kanaler, ingen lyd på 3plus og ufatteligt lav lyd på alle andre. Dette er et generelt problem, som Danatel intet gør ved.

Kundeservicen er generelt ikke noget værd. Har før haft ringet ind omkring problemerne, hvor jeg har fået at vide det er mit TV der ikke kan tage MPEG4 - hvilket det uden problemer kan -, og at det er min computer der er noget galt med. Derudover kan man knapt få et ord indført, uden de straks slår over i forsvarsposition, eller den helt store salgstale.
Der er heller ingen info at hente på deres hjemmeside, som kun indeholder teksten "Velkommen til Danatel Aps.". Menuen er ikke funktionel, og alt i alt fremstår den ligeså uprofessionel som firmaet egentlig er. Det er kun muligt at klikke ind på undersider gennem kildekoden - og de skulle være et internetselskab man skal have tillid til?

Til sidst påstod de at det var helt umuligt at få en anden udbyder, men det må de jo tale med TDC om, som bliver min udbyder om et par uger - Dog er jeg fortsat tvunget til at betale til dette amatørfirma.

- Alt i alt vil jeg slet ikke anbefale Danatel, men derimod råde folk til at gå i en kæmpe cirkel uden om dem. Man får på ingen måde hvad man betaler for, og det er et helvede at nå igennem til dem. Dårligere firma skal man lede længe efter, og denne stjerne er en stjerne for meget.

E2Xand Mathias Svane Kraft found this review useful

Camilla Binne Andersen´s profile

profile image of Camilla Binne Andersen
Camilla Binne Andersen
Reviewer
Female, 1991
Roskilde, Denmark

About