Jacob Becker´s profile

Reviews (15)

SPORT24.dk

Fantastisk virksomhed

Let køb og hurtig ordrebehandling. Efterfølgende ville jeg returnere dele af min bestilling og det skete uden problemer.

Internet 123

Skift af host blev gjort legende let

Vi har længe talt om, at vi gerne ville skifte host. Da der for nyligt opstod nye udfordringer med vores tidligere host, så faldt valget på Internet 123.

Tusind tak til Mikkel for fantastisk service, tusind tak til Internet 123 for god hosting - er vild med hastigheden! :)

Finephotoprints

Fantastisk service

Jeg vil sige tusind tak til Jesper, fordi han hjalp os med en hasteopgave på et banner. Det blev leveret i fantastisk kvalitet og Jesper var yderst professionel, når man havde spørgsmål undervejs.

Det er ikke sidste gang, at vi benytter Jesper til printopgaver! :-)

SweetPoints.dk

Misforstået dialog

Jeg så frem til at blive medlem af sweetpoints, men bliver mødt af en mail omkring manglende gennemsigtighed ift. den side, hvorfra jeg har tilmeldt mig. Selvom jeg oplyser dette, så er det fortsat problematisk.

Efter dialog med Stephen, så afventer jeg og prøver en anden kampagne, som kommer direkte fra dem.

Hungry.dk

Vi gav op

Ingen af selskabets fire gæster havde åbenbart en gyldig email, når vi forsøgte at bestille hos hungry :-/ Vi hoppede til konkurrenten istedet.

22 August 2013

Reply from Hungry.dk ApS

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse.

Da vi læste overskriften på din anmeldelse blev vi helt triste, for vi ønsker jo ihvertfald ikke nogen skal ende med at give op, når de bruger os. Og det der stod i vejen for jeres bestilling skal løses - og det kan slet ikke gå stærkt nok!

For at løse udfordringen, håber vi du lige vil svare tilbage til os (du kan gøre det på kundeservice@hungry.dk eller tlf. 70209770) med præcist hvad der gav problemer. Var det i forbindelse med afslutning af bestillingen, at I fik besked om at alle jeres e-mails ikke var gyldige? I så tilfælde så kigger vi på det med det samme, for vi har ikke oplevet andre der har haft det problem.

Tak for hjælpen og at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.

Med venlig hilsen
Team Hungry

DækSkifte

Gode priser og overskuelighed

Tjekkede dækskifte.dk efter at have læst FDM's guide vedr. sommerdæk. Prisen på dækskifte var billigst og modtog mine dæk dagen efter bestilling.

Radio Planets

Fine radiostationer, skønne velkomstgaver og god kundeservice :-)

Jeg har været yderst tilfreds med mit abonnement hos Radio Planets. Man bør altid være opmærksom på, hvilke betingelser man tilmelder sig under på nettet, men kan ikke sætte en finger på radio planet :-)

02 July 2013

Reply from Radioplanets.com

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse af Radioplanets.com. Vi er glade for at du har været tilfreds med dit abonnement hos os.

Mvh. Kundeservice, Radioplanets.com

UnoEuro Webhosting

Godt produkt til fornuftige priser

Unoeuro leverer fantastisk hosting til pengene - kan klart anbefales til mindre, private hjemmesider.

Cinemagic

Indkøb uden problem

Har efterhånden købt en række produkter hos Cinemagic, dog ikke haft problemer med defekte varer, så vil ikke kommentere på returdelen.

Men synes support vender tilbage hurtigt og mine varer afsendes som aftalt. Køber gerne på Cinemagic og betaler lidt mere, så jeg ved at tingene er i orden.

ShopUSA

Eminent koncept

Trustpilot leverede ikke alene den forventede service, men var særdeles informative og hjælpsomme undervejs.

Jeg savner dog muligheden for, at kunne indtaste varer løbende og gemme min "indkøbskurv" hos shopusa - Det er dog muligt, at indtaste flere indkøb sammen, når man vil have dem sendt afsted.

Update 21/10-2013:
Har nu efterhånden benyttet og anbefalet ShopUSA til en del gange og er endnu ikke blevet skuffet :-) Er overbevist om, at Black Friday bliver helt fantastisk i år - Glæder mig i hvert fald til, at virkelig kunne handle stort ind og spare en masse penge på mine amerikanske køb.

Toejeksperten.dk

Proaktiv omkring manglende varer

Fra tid til anden sker det, at varer ikke er på lager, selvom man har bestilt. Jeg har oplevet det flere gange, hvor der dropper en fin mail fra support om, at varen desværre ikke er på lager - om man ønsker, at købe noget andet eller vil have beløbet refunderet.

Selvom jeg har oplevet, at pengene alligevel er blevet trukket, så har en påmindelse per mail hurtigt fået løst den menneskelige fejl.

Generelt er jeg rigtig glad for tøjeksperten, deres landsdækkende bytteservice og imponeret over, hvor venlige ekspedienterne er rundt om i landet - også selvom man kun skal have byttet tøj.

Helt konkret i butikken på Fisketorvet havde jeg modtaget en skjorte med en plet. Sælger ville gerne tage den retur, men havde ikke flere modeller hjemme. Samtidig var han overbevist om, at den ville forsvinde ved vask og tilbød, at jeg kunne prøve at vaske den - hvis den ikke forsvandt, så ville han tage den retur. Fik tilmed en seddel med, der bekræftede vores aftale.
- Pletten forsvandt efter vasken og jeg fik aldrig sagt tak til ekspedienten, so here we go. Tak for en fantastisk service gentagende gange!

Trustpilot

Langtfra perfekt - men stræber mod mere

Havde aldrig troet, at jeg skulle rose trustpilot - Elsker ideen og filosofien bag.. Forbrugere anmelder virksomheder udfra falske købsoplevelser, konkurrenter forsøger at 'punke' de andres omdømme og nogle helt tredje stoler blindt på, hvad de læser på nettet.

Jeg modtog forleden et opkald fra TP på baggrund af et indlæg på et kritisk debatindlæg fra min side, hvor der blandt andet blev gjort opmærksom på, at der blev solgt falske anmeldelser på nettet.

Trustpilot står overfor en massiv udfordring, men forsøger på bedste vis, at tage fat om problemstillingerne. Jeg er sikker på, at Trustpilot løbende vil komme med tiltag, der sikrer troværdige anmeldelser og aktivt begrænser folks mindre reelle handlinger.

Elise Møllerand Peter Muhlmann found this review useful

27 December 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Jacob

Tak for din konstruktive feedback omkring vores arbejde med at sikre troværdighed i anmeldelserne. Du har helt ret i, at det er en løbende udfordring, og vi lægger mange kræfter i at sikre troværdigheden.

Trustpilot er community-drevet. Det betyder, at community'et spiller en aktiv rolle i at sikre kvaliteten af anmeldelserne ved at rapportere mistænkelige anmeldelser eller skrive til os, hvis der er mistanke om eksempelvis handel med anmeldelser på ulovlig vis. Det håber jeg også du vel hjælpe med til fremadrettet.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

DSB

Wildcard-problemer blev løst uden problem

Jeg kæmpede forgæves med køb af DSB Wildcard per sms. Endte med at hoppe ombord på toget og tænkte ikke over, om jeg havde fået tilsendt mit wildcard, da jeg netop havde bekræftet mit køb.

Pludselig sidder jeg en lille time inde i min rejse og skal forevise billet og wildcard - bum, det er aldrig kommet frem. En meget forstående kontrollør forsøger at guide mig igennem systemet men uden held. Da telefonen pludselig fanger datasignal, så forsøger vi at hente en applikation og foretage købet - der går ikke mange sekunder, før et nyt wildcard bliver købt.

Efterfølgende forventer jeg en kamp med dsb om, at skulle undgå den dobbelte betaling af wildcards - men nej.. Jeg skriver en mail til dsb og i løbet af et par dage får jeg svar om, at jeg får refunderet sms-wildcardet! Tak for god og fleksibel service!

Henrik Johansenand J. Flemming W. Christensen found this review useful

BULK POWDERS™

Fine products - Not so flexible customer service

Regulary ordering products from BP, we're really happy with the quality.

17/12 - Putting a new order and few hours later they sent out a newsletter with a discount code. Being a student we're interested in this discount, so we wrote BP regarding this.

BP declined our request and claimed order was sent out 2 hours prior and therefore they could not apply the discount - nor offering any other solution. Would've suited BP to offer a more flexible solution. etc putting the discount into my bankaccount.

A dissappointing experience for us, as we're happy with the products from BP.

18 December 2012

Reply from Bulkpowders

Dear Jacob

Thank you for your comments.
We apologise that you are not satisfied with the service you received from us.
As per our previous correspondence with you we cannot apply voucher codes once an order has been processed, this information is also provided on our website. http://helpdesk.bulkpowders.co.uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/11/0/how-do-i-use-my-voucher-code.
Unfortunately as you placed your order before the promotion had started, we would not have been able to add the discount to your order if it was still being processed.
If you wish to discuss this further, please do not hesitate to contact our Customer Services at sales@bulkpowders.co.uk

Rejsekort

Alt for dyrt i forhold til almindelige billetter

Som alternativ til almindelige billetter fungerer det rigtig godt og giver en fed fleksibilitet, at man bare stempler ind og ud (Når det virker). Ellers kan man glæde sig over, at komme hjem og konstatere, at man bliver økonomisk afstraffet, fordi automaten ikke har registreret din udstempling (anbefaler, at man laver udstempling 2-3 gange, så har jeg ikke oplevet problemet).

Prisen er håbløs og det erkender kundeservice også, når man taler med dem. Hvorfor skal det være så dyrt, at rejse med rejsekortet? Det koster for mig gennemsnitligt 50-80% MERE; at benytte rejsekortet end almindelige billetter.

For at citere jeres kundeservice "Det kan næsten aldrig betale sig med rejsekortet, hvis du har wildcard" - Hvorfor filan kan man så tilknytte wildcard til sit rejsekort?

Jacob Becker´s profile

profile image of Jacob Becker
Jacob Becker
Reviewer
Male, 1988
Horsens, Denmark

About