Per Madsen´s profile

Reviews (23)

Netto

Tilbudsvarer som ikke eksisterer

Tilbud denne weekend: 500 gram fersk svinemørbrad kr. 25.-

BOR DU I HASLEV - GLEM DET
JEG GIK FORGÆVES BÅDE LØRDAG OG SØNDAG

Af en eller anden grund er tilbud meget tit ikke tilgængelige i Haslev

Microsoft

MANGE TIDLIGERE WINDOWS FUNKTIONER FJERNET I WINDOWS 8 / 8.1

Før Win 8 var det muligt at:
1. Søge efter al MUSIK, VIDEO, BILLEDER eller DOKUMENTER uden at skrive
filnavn.
DET KAN MAN IKKE LÆNGERE
2. Sortere og gruppere filer i en mappe alfabetisk og få vist overskriften, A for filer
der starter med A - overskriften B, for filer der starter med B, osv.
DET KAN MAN IKKE LÆNGERE.
3. Dato sortere filer efter specifik dato
DET KAN MAN IKKE LÆNGERE.
4. Mange funktioner og indstillinger (i bl.a. kontrolpanel) som nu er blevet enten
omdøbt, flyttet eller "begravet", så man bruger unødvendig tid på at lede.

Det må da siges at være et tilbageskridt i forhold til tidligere Windows versioner
Røv irriterende når man har tæt på 2 TB filer at holde styr på.

Kundesupport kunne ikke hjælpe (de kan jo ikke gøre for at systemudviklere åbenbart har valgt at fjerne funktioner)

For at det ikke skal være løgn har Microsoft ydermere lagt blokeringer ind som umuliggør installation af det gratis LINUX styresystem - TAK FOR DET MICROSOFT.

Nedgradering af Windows 8 er åbenbart den eneste mulighed for at få et styresystem der virker - HVIS MAN ER VILLIG TIL AT BETALE PRISEN - MEN DET ER JEG IKKE.!!!

Jeg ser mig derfor nødsaget til, for første gang, at gøre brug af af en "klonet Windows 7 CD" da min tidligere laptop blev leveret med en præ-installeret Windows 7 - Ulovligt ? Næh, ... FORCE MAJEURE

KONKLUSION:

WINDOWS 8 = DET VÆRSTE STYRESYSTEM FRA MICROSOFT NOGENSINDE
(De burde smide en Win 7 nedgraderingsmulighed (CD eller download) ud til Win 8 brugere) men det gør de næppe, når de nu nærmest har monopol på styresystemer.

SKAM JER MICROSOFT ! ! !

lion75and Erik Madsen found this review useful

27 February 2014

Reply from Microsoft

Hej Per

Vi er kede af at høre du har en dårlig oplevelse med det nye Windows. Det er rigtigt at der er mange nye funktioner og mange nye måder at gøre nogle af tingene på, hvor andre funktioner er bygget så de er velkendte. F.eks. kan man stadig søge i Stifinder, men man kan også i amuletten ”Søg” (WIN+S) vælge at søge i indstillinger, filer, billeder etc – og også direkte fra internettet.
Vi oplever at folk i gennemsnit finder ting op til 58% hurtigere end før.

Vi har også valgt at gøre det lettere for brugere at ændre indstillinger – men stadig give superbrugere muligheden for at gå i kontrolpanelet. Kontrolpanelet finder du en hurtig genvej til ved at højreklikke på startknappen i Windows 8.1 (eller højreklikke i samme nederste venstre hjørne i Windows 8).

Vi håber det hjælper lidt – og du kan finde gode tips på www.windows.com Skulle du stadig være i tvivl om nogle af funktionerne, så vil vi bestemt gerne tilbyde dig en demo af Windows 8. Hvis du bor i nærheden af Kbh/Hellerup, så er du meget velkommen her hos os - så skal vi tage dig igennem de nye funktioner og muligheder.

Venlige hilsner

Thomas Bille
Microsoft Danmark

De bedste hilsner Microsoft Danmark.

fakta A/S

FAKTA I HASLEV - UDSOLGTE VARER - VAREUDVALG SKRUMPET IND

Jeg har siden jeg flyttede til Haslev for 3 år siden stort set kun handlet i Fakta. Tæt på hvor jeg bor så dejligt bekvemt, men det er slut nu. Inden for de sidste måneder er flere af de varer som jeg plejede at købe enten tit er udsolgt, eller fuldstændig fjernet fra varesortimentet. Hvor jeg f.eks. før plejede at købe Buko Pikant ost finder jeg nu kun Buko Pikant Light, "Levevis" fuldkorn spaghetti er erstattet af andet mærke (det kan jeg leve med) men det der undrer mig mest er, at man erstatter en X-tra vare (X-tra Sour Miix Bolcher) med et andet og dårligere produkt når X-tra mig bekendt er et Coop produkt ??
Fakta Haslev kan sikkert klare sig uden mine 4-5.000.-kr. indkøb om måneden - og jeg foretrækker at handle ind i en butik hvor jeg konstant går forgæves efter det jeg skal bruge - så bye bye Fakta Haslev

Thomann

Priser, kvalitet, sortiment og service HELT I TOP

Indtil nu har jeg købt 3 forskellige guitarer, digital recorder, powermixer, mikrofoner + diverse tilbehør og småting hos Thomann.
Et kæmpe varesortiment til priser man tror er løgn er én ting, men deres fragtpriser er et kapitel for sig selv.
Jeg har som en slags test kigget på et superbilligt trommesæt (5 trommer + hi hat og 1 bækken) til 1.335.- fragtpris fra Tyskland til Danmark: 8 EURO eller ca. 60.- kr. det er fandeme billigt.
Så hvorfor købe tyvegods eller brugt - Thomann er billigere

Sykes

TOSHIBA KUNDESERVICE (SYKES.COM) = EN BY I RUSLAND

I sommeren 2013 købte jeg en bærbar Toshiba Satellite Pro som jeg uden problemer tilsluttede mit Luxor 32" TV via HDMI. For et par måneder siden udskiftede jeg mit Luxor TV med et Toshiba 40" TV og tilsluttede dette med min PC via HDMI - DET FUNGEREDE IKKE. Hverken via Pc's eller Tv's indstillinger kunne jeg få skærmbillede på TV til at passe. Så hvad gør en klog ? retter henvendelse til Toshiba kundeservice (SEEVG-OP-KundtjanstDK@sykes.com ) d. 23.01.2014 = INGEN SVAR
rykker for svar d. 28.01.2014 = INGEN SVAR - prøver igen d. 11.02.2014 = INGEN SVAR.

Konklusionen må derfor være:
1. Toshiba leverer produkter som ikke er kompatible med hinanden
2. Toshiba kundeservice er fløjtende ligeglade med kundeservice/support på allerede solgte produkter.

Med denne oplevelse i bagagen har jeg i hvert fald købt mit sidste Toshiba produkt.

SHAME ON YOU TOSHIBA

17.02.2014
Endelig reagerede Toshiba..... med et fuldstændig ubrugeligt svar.
Så nu er både Toshiba PC og Toshiba TV solgt
Et halvt år med PC og godt og vel 1 måned med TV er sluttet med et tab på 3.250.- kr. - TUSIND TAK TOSHIBA

Toshiba

TOSHIBA KUNDESERVICE SVARER IKKE / EKSISTERER IKKE

I sommeren 2013 købte jeg en bærbar Toshiba Satellite Pro som jeg uden problemer tilsluttede mit Luxor 32" TV via HDMI. For et par måneder siden udskiftede jeg mit Luxor TV med et Toshiba 40" TV og tilsluttede dette med min PC via HDMI - DET FUNGEREDE IKKE. Hverken via Pc's eller Tv's indstillinger kunne jeg få skærmbillede på TV til at passe. Så hvad gør en klog ? retter henvendelse til Toshiba kundeservice (SEEVG-OP-KundtjanstDK@sykes.com ) d. 23.01.2014 = INGEN SVAR
rykker for svar d. 28.01.2014 = INGEN SVAR - prøver igen d. 11.02.2014 = INGEN SVAR.

Konklusionen må derfor være:
1. Toshiba leverer produkter som ikke er kompatible med hinanden
2. Toshiba kundeservice er fløjtende ligeglade med kundeservice/support på allerede solgte produkter.

Med denne oplevelse i bagagen har jeg i hvert fald købt mit sidste Toshiba produkt.

SHAME ON YOU TOSHIBA

17.02.2014
Endelig reagerede Toshiba..... med et fuldstændig ubrugeligt svar.
Så nu er både Toshiba PC og Toshiba TV solgt
Et halvt år med PC og godt og vel 1 måned med TV er sluttet med et tab på 3.250.- kr. - TUSIND TAK TOSHIBA

Flemming Hansen found this review useful

DX

BANNED FROM DX COMMUNITY BECAUSE OF THIS TOPIC:

DX do not allow crticism !!
When I tried to post this:

"DX Points don´t have any real value, since You can´t use them for purchases of Your own choice. So far I haven´t found anything in the extremely limited list of items where DX Points can be used. (apparently just a list of "impossible to sell items" )"

I WAS IMMEDIATELY BANNED

So, please don´t critizise DX

Compumail

Gode priser - hurtig levering

Ingen dikkedarer
Konkurrencedygtige priser og hurtig levering - rigtig god og overskuelig hjemmeside.

Gjensidige

Misforståelser vedr. udbetaling af tilgodehavende afklaret - fin kundeservice

Efter salg af min bil havde jeg et tilgodehavende hos Gjensidige. Via Gjensidige´s hjemmeside læste jeg at der kunne gå op til 8 uger før mit tilgodehavende ville blive udbetalt - dette gjorde mig på godt dansk ret gal skralden.
Efter dialog med Gjensidige, via Trustpilot, mail og telefonisk, viste det sig heldigvis at der var tale om en misfortolkning fra min side - eller snarere en formuleringsfejl på Gjensidige´s hjemmeside, som uden sure miner blev afklaret med kundeservice.

PS ! Hvis man følger Gjensidige´s link: "Kontakt os" > "Bilsalg" > "Hvad skal jeg gøre når jeg har solgt min bil ?" Skriver Gjensidige: "Bemærk at der kan gå op til 8 uger, før vi refunderer den resterende præmie."
Jeg mener denne formulering er misvisende og burde rettes til.

MEN HERFRA - STOR ROS TIL KUNDESERVICE

10 January 2014

Reply from Gjensidige

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi har på nuværende tidspunkt en mail behandlingstid på 2-5 arbejdsdage og telefonerne er åbne mandag-torsdag kl.08.30-18.00 og fredag kl.08.30-16.00 tlf.: 7010 9009. Så den oplyste 8 ugers behandlingstid for en bil der allerede er omregistreret kan vi ikke nikke genkendende til.

Du oplyser at bilen allerede er omregistreret til ny ejer (d.30.12.2013). Dette betyder at vi blot ved en telefonsamtale eller mail med dine oplysninger og bekræftelse af bilens nummerplader kan behandle sagen og refundere overskydende indbetaling til din NemKonto. Da jeg ud fra denne anmeldelse ikke mulighed for at søge dine data og dermed behandle sagen skal jeg blot bede dig sende en mail til os på: service@gjensidige.dk med ”Trustpilot sag” i emnefeltet samt dit cpr.- eller kundenummer, bilens registreringsnummer og et telefonnummer, således vi kan kontakte dig indenfor få dage.

Når en bil sælges anbefaler vi altid vores kunder at kontakte os straks bilen er overdraget til ny ejer (når salgsdokumenterne er underskrevet, nøgler og dokumenter er overdraget), således vi kan afslutte bilforsikringen i vores kundens navn. Dette er for at du som vores kunde ikke skal betale forsikringspræmie i de 3 uger ny ejer har til at omregistrere bilen til eget navn og selskab.

Med venlig hilsen
Gjensidige


10.01.14:

Hej Per

Tak for telefonsamtalen torsdag d. 9. januar 2014. Vi er glade for, at du fulgte vores opfordring og skrev en mail til os. På den måde kunne vi hurtigt ringe dig op og finde en løsning på din sag.

Med venlig hilsen

Gjensidige

Postme

Mit første besøg - HELT PERFEKT

Ledte efter et tandlægespejl og ramlede ind i Postme.com.
Hold op hvor har de meget at byde på - deres side skal lige tygges igennem, når jeg har mere tid. SUPER DUPER.

Amazon

NOT ABLE TO DELIVER BOUGHT ITEM _ NO REFUND

Amazon order:303-4358888-6261150
This is my worst experience ever.
I bought a 16MB SmartMedia Card in August - waited patiently until October 9. and asked www.amazon.de when to expect delivery. I received an e-mail telling me "don´t worry, Your order will arrive shortly " But no, same day another e-mail. told me that my SmartCard could not be delivered at all ?????? Visiting www.amazon.de I saw that the excact same SmartMedia Card was listed for sale (7 on stock) however the Price was 2 times as expensive as the one I purchased.
Really lousy service that I have to contact Amazon to get a reply - and since then I haven´t heard anything from them.
MY MONEY IS LOST - AND SO IS MY TRUST IN AMAZON
SHAME ON YOU, AMAZON.DE

Zalando

PAS PÅ - BILLEDER AF VARER SVARER IKKE TIL DET DU FÅR

JEG HAR NETOP MODTAGET MIT ABSOLUT SIDSTE INDKØB HOS ZALANDO. ET PAR SNØRESTØVLER.
DE STØVLER DER VAR AFBILLEDET PÅ ZALANDO´S HJEMMESIDE VISTE HELT TYDELIGT EN TYK PELSFORING PÅ INDERSINDEN AF FLAPPEN BAG SNØREBÅND, MEN PÅ DE STØVLER JEG MODTOG, VAR FLAPPEN KUN EN ALMINDELIG TYND LÆDER-FLAP.
JEG HAR TIDLIGERE KØBT ET PAR T-SHIRTS, HVOR DEN ENE VAR SYET SAMMEN I RYGGEN - OG DEN ANDEN MED EN UNDERLIG PAPIRAGTIG FORSIDE OG EN HALSUDSKÆRING SOM BULEDE UD FORAN - DECIDERET UBEHAGELIG AT HAVE PÅ.
SÅ EFTER 3 HANDLER HOS ZALANDO, SIGER JEG FARVEL OG TAK.
IKKE MERE ZALANDO FOR MIT VEDKOMMENDE

www.computersalg.dk

Pris, kvalitet og levering helt i top

Gennem de sidste par år har jeg med mellemrum købt flere forskellige varer hos ComputerSalg.dk - fuldstændig problemløst.

1. Priser blandt de absolut laveste jeg har kunnet finde.
2. Stort vareudvalg i god kvalitet.
3. Lave fragtpriser og hurtig levering.

Super tilfreds - det fungerer bare

.

Gucca

FEJLKØB RETURNERET MEN BETALING IKKE REFUNDERET

Den 23 august fik jeg bestilt et forkert memory-card hos Gucca.
Ved afbestilling fik jeg at vide at mit memory-card allerede var afsendt, men at jeg blot skulle nægte modtagelse,
Så jeg undlod at afhente min vare i døgnposten og varen blev returneret til Gucca d. 11. september.
Men betalingen for mit fejlkøb er derimod aldrig blevet refunderet - "En rigtig god forretning for Gucca"
Så, for mit vedkommende: ALDRIG MERE GUCCA

18 October 2013

Reply from Gucca A/S

Hej Per,

Vi beklager ventetiden og den misforståelse der er opstået vedr. din ordre.

Den 12.09.13. modtog vi produktet retur fra Post Danmark. Vi sendte dig efterfølgende en mail (12.09.13), hvor vi forespørger om du ønsker et gavekort oprettet eller pengene refunderet for produktet.

Vi har naturligvis aldrig haft intentioner om at "beholde" dine penge, men derimod har vi afventet dit svar på vores mail.

Vi har d.d. refunderet for produktet til dit kreditkort igen :-)

Med venlig hilsen

GUCCA

Thomann

Masser af kvalitesgrej til lavpris

Jeg har til hjemmeindspilning købt 3 forskellige typer guitarer + mikrofon og en 8 spors digitaloptager - alt i laveste prisklasse men i fantastisk god kvalitet.
Kæmpestort udvalg i alle kategorier og prisklasser.
Lav fragtpris og levering på et par dage - PERFEKT

Boxer TV A/S

ingen hjælp fra kundeservice

Siden kanalomlægning d. 01.07.2013, har hverken mig eller en af mine naboer kunnet se VH1. Ved henvendelse til kundeservice får vi blot en sang fra de varme lande om tekniske forhold, som vi ikke kan bruge til noget som helst
Så da Boxer tilsyneladende er ligeglade med problemet opsiger vi vores abonnementer så snart vi har fundet en anden udbyder.

Henni Andreassen found this review useful

08 October 2013

Reply from www.boxertv.dk

Hej Per,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har haft adgang til VH1. Der kan være rigtigt mange forskellige faktorer, der kan påvirke modtagelsen af kanaler og det ville derfor være relevant at gennemgå nogle forskellige ting med dig omkring opsætningen.

Jeg kan forstå på den medarbejder, som du talte med fra vores tekniske afdeling, at I desværre ikke fik fundet en løsning sammen. Det er rigtigt ærgerligt, og jeg håber du vil overveje at kontakte os igen for at få løst problemet:

http://www.boxertv.dk/kundeservice/Kontakt/

Med venlig hilsen

Henrik, Boxer TV

Euromaster

EUROMASTER I NÆSTVED - VENDER ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER

Min Opel Corsa 1,4i Sport ”93 skulle have nye driftbremsekabler + bremsebakker på begge baghjul.
Via www.autobutler.dk fik jeg et tilbud på reparationen fra Euromaster i Næstved, pris kr. 1.180.—som jeg tog imod – til udførelse onsdag d.03.07.2013 kl. 09:30.
Onsdag morgen bliver jeg ringet op af Euromaster Næstved med besked om at bremsetromler og hjullejer også skal skiftes og at prisen derfor nu vil blive kr. 3.584.- - lidt surt, men dog forståeligt.
Da jeg torsdag d. 04.07.2013 vil afhente min reparerede bil, bliver jeg præsenteret for en regning der er ca. kr. 300.- højere end oplyst i telefonen p.g.a. nogle små rør som også skulle skiftes – dette ville også have været helt i orden – hvis jeg blot var blevet informeret om dette på forhånd. Jeg hader at blive snydt så der blev jeg ærligt talt lidt sur. Jeg bliver nu tilbudt kun at skulle betale halvdelen af de sidt påløbne kr.300.- , det accepterer jeg, får nøglerne til min bil og kører hjem.
Om fredagen kører jeg nogle småture på sammenlagt ca. 60 km uden problemer, bilen bremser fint og alt virker til at være i orden.
Lørdag morgen kører jeg fra Haslev til Åbyhøj med min kæreste for at besøge noget familie. På vejen over Fyn begynder der at komme skurelyde og kliklyde fra bageste højre baghjul som fortsætter til vi når Åbyhøj.
Min kæreste´s fætter, som arbejder med landbrugsmaskiner, tilbyder at kigge på problemet, og konstaterer at bremsekabel i højre side er knækket + at bremsebakker, efter hans udsagn ikke har været ordentligt fikseret. – Så endnu en udgift på bremsebakker + h. bremsekabel på godt og vel kr. 500.- hos Mekonomen i Århus.
Efterfølgende har jeg kørt godt og vel 1.100 km uden problemer.
Hvorvidt de generelt sjusker med reparationer og skruer på priser hos Euromaster Næstved, ved jeg ikke, men mig ser de i hvert fald ikke mere som kunde.
NB! www.autobutler.dk har jeg derimod intet at udsætte på.

Lavprisfroe

Laaangsom levering

Bestilte lidt forskellige frø fra Lavprisfroe.dk mandag d. 03.06.2013 om aftenen.
Handler i forvejen alt muligt på nettet og har stort set altid modtaget mine varer dagen efter ved bestilling inden kl. 15 -16. Så haven var forberedt til en weekend-såning.
Men d.d. (08.05.2013) havde jeg stadig ingenting modtaget - så afsted til Planteland og få købt de udeblevne frø og få dem plantet.

Så vil du benytte Lavprisfroe.dk - BESTIL I GOD TID

Bilka

Fortryd dit køb - og få pengene tilbage - måske

D. 17.04.2013 kl. 16:24fik jeg lavet en fejlbestilling på et Sagem TV-modul - 1 time senere opdager jeg min fejl og annullerer min ordre. (Ordre nr. 4662353)
2 dage senere, d. 19.04.2013 modtager jeg en mail fra Bilka kundesupport med besked om at de desværre ikke kan nå at annullere min ordre, men at jeg bare kan nægte modtagelse og derefter få mine penge tilbage.
Spørgsmål: Læser kundesupport kun mails 2-3 gange om ugen ??? eller hvad er årsagen til at man ikke kan annullere en ordre blot 1. time efter bestilling ??
Mit fejlkøb blev leveret d. 20.04.2013 i min døgnpost og blev returneret efter de obligatoriske 14 dage som uafhentet.
Men, det er åbenbart en meget mere kompliceret opgave for Bilka at tilbageføre penge end at trække dem fra min konto, for d.d. (15.05.2013) har jeg ikke set skyggen af mine penge.
Jeg har hidtil foretaget ca. 90 % af mine dagligvareindkøb i Bilka, Netto og Føtex, men det er slut nu.
Virkelig dårlig service

21 May 2013

Reply from Bilka.dk

Hej Per

Vores kundeservice har desværre længere svartid i øjeblikket pga travlhed.
Derfor er din mail først behandlet efter de 2 dage.

Jeg beklager mange gange at der er gået så lang tid inden du har fået dine penge retur. Det er selvfølgelig ikke godt nok.
Jeg har nu talt med vores servicecenter, og din vare er fundet og de har også returneret dine penge.

Jeg er meget ked af at høre at vi har mistet dig som kunde, og jeg håber at du engang får lyst til at handle med os igen :)

Rigtig god dag

Mvh
Mia
Bilka.dk

AV-Connection A/S

FEM STJERNER ER FOR LIDT

Her går alt op i en højere enhed.

6 mennesker om en fælles antenneløsning resulterede i flere selvforskyldte fejlbestillinger, men ingen sure miner eller irritable kundeservicemedarbejdere, overhovedet ikke - derimod præcis og forståelig information omkring returnering af vores fejlkøb.

Teknisk support ligeledes i top - de ved hvad de har med at gøre og forstår at vejlede på dansk - uden overflødige tekniske termer og fremmedord.

En gennemgående behagelig oplevelse lige meget hvem man var i kontakt med hos av-connection.

Så, "Thumbs up" fra "Os i Haslev"

Per, Bjarne, John, Christina, Amy og Andy
6 naboer 1 antenne

Det Faglige Hus

Hold da helt ferie (hvis du har råd)

Jeg havde ret til 24 dages ferie på feriedagpenge. Fik lavet fejl i feriedatoer men fik dem rettet således at jeg anmeldte ferie fra d. 25.02.2013 til d. 28.03.2013. Herefter fik jeg en opringning fra DFH om at jeg ikke kunne afholde ferie d. 28.03., da det var skærtorsdag, fuldt forståeligt så jeg rettede igen i min ferieanmeldelse således at jeg i stedet for rykkede min ferie til at starte d. 22.02.2013 og slutte d. 27.03.2013 - det blev godkendt.
Da jeg så igen skal have dagpenge, er jeg blevet trukket for 1. dag, og får pr. mail at vide at jeg ikke kan få penge for d. 28.03.2013 men at jeg denne dag har rådighedsfri (men det kan jeg ikke købe ind for)
Det er i forvejen ikke noget luksusliv jeg lever på dagpenge, så når 600.- kr. mangler på kontoen er det noget jeg kan mærke på mit stramme budget., og sammenlagt med en for sen udbetaling for et par måneder siden, der kostede mig 300.- kr i strafgebyr fra min bank, er jeg blevet en lille tusse fattigere.

Min lokale A-kasse I Ringsted har jeg intet at udsætte på - så mit ønske til DFH er at de 600.- kr. de har stjålet fra mig bliver brugt på en stor kage til personalet der..

Så, hvis du er en gambler - vælg Det Faglige Hus

Pøj, pøj

Elsebeth found this review useful

30 April 2013

Reply from Det Faglige Hus

Kære Per

Når du som ledig afholder ferie, er det meget vigtigt at du oplyser Jobcenteret om de rigtige datoer for ferien, ellers kan det få konsekvenser for udbetalingen af dine dagpenge, sådan som det er sket i dit tilfælde. Vi har på baggrund af din anmeldelse her på Trustpilot, set nærmere på dit sagsforløb og kan se, at det er dine indberetninger til Jobcenteret der er skyld i den manglende udbetaling. Alt ferie skal jf. lovgivningen meldes direkte til Jobcentret, som herefter giver os elektronisk besked. Vi kan ikke selv rette i den ferie, som du har indberettet til Jobcentret, selvom du har skrevet ferie på dagpengekortet til og med den 27. marts 2013 jf. lovgivningen. Vi har vejledt dig til at kontakte Jobcentret, såfremt du ikke afviklede ferie den 28. marts 2013. Accepterer Jobcentret at ændre i ferieperioden, kan vi udbetale dagpenge for den 28. marts 2013. Dette kræver blot, at du kontakter os, såfremt Jobcenter ændrer ferien.

Vi arbejder for at hjælpe vores medlemmer og guide dem bedst muligt, derfor er det også ærgerligt at du ikke har gjort brug af vores vejledning, så du undgå manglende dagpengeudbetalinger.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få de rigtig oplysninger sendt af sted til Jobcenteret og forklarer dig, hvordan du skal forholde dig.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 7912 8164 eller på e-mail somo@detfagligehus.dk, så skal jeg sørge for du bliver hjulpet.

Med venlig hilsen
Det Faglige Hus

Søren Mortensen
Analysekonsulent

avXperten.dk

Langsom levering

Produktet fejlede ingenting men det varede næsten en uge før varen dukkede op.

Måske er jeg forvænt - køber rigtig meget på nettet, og modtager i langt de fleste tilfælde mine vare dagen efter jeg har bestilt (ved bestilling typisk inden kl. 15 el. 16) ellers går der 1. dag mere.

Fullrate A/S

Betal selv for returnering af udstyr - fin service Fullrate

Udover at jeg nu har betalt 4 x 179.- kr for en forbindelse som aldrig har virket, skal jeg nu selv afholde udgift til returnering af udstyr.
Det må være det "Fullrate" (fuld pris) betyder

Andre udbydere vedlægger en betalt fragt-label til brug for returnering. Virkelig lousy

Farvel og tak Fullrate fra kundenr.264280

Anton Le found this review useful

Per Madsen´s profile

profile image of Per Madsen
Per Madsen
Reviewer
1958
Denmark

About