Rasmus Kilt´s profile

Reviews (3)

INFURN.com

Fup firma

Jeg bestilte 2 stole d. 26 marts 2013 og har ikke modtaget dem. Infurn.com bliver ved med at rykke leveringstidspunktet.
Jeg har været i telefonisk kontakt med infurns "service" og jeg fangede dem i at komme med urigtige oplysninger. Sidst i september blev jeg af infurn.com telefonisk orienteret om at den ene stol VAR ombord på skibet til Barcelona for videre distribuering til undertegnede. 3 dage efter står der på min profil at leveringstiden er rykket til 7 december 2013 pga. "Kvalitetsproblemer". Ergo har stolen(ene) IKKE været afskibet.
Jeg har d.d. taget kontakt til mit pengeinstitut og de vil køre en indsigelsessag mod infurn.com. grundet manglende levering. Efter 3 gang infurn har rykket "leveringstidspunktet" står der selv i deres betingelser at man får refunderet sit tilgodehavende. Det har de heller ikke levet op til.
Hold Jer væk. Det her er fup, snyd og et rigtig dårligt eksempel på lav moral og etik på internettet.
Mvh.

SRBM, Marita Benediktand Manuel found this review useful

22 October 2013

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Hello Rasmus,

Thank you for your time today to discuss your order and for your comments.

Whilst we acknowledge that the order for your chairs have taken longer than expected to arrive, and notwithstanding any confusion for the reason for the delay, but we can confirm that the Hans J. Wegner Wing Chair CH445 has been sent and is on it's way to you.

We are pleased that you have decided to wait. Moreover, we have informed you that there is no scam involved as if for any reason delivery of either chair was not possible then of course a refund would be in order, and there would be no need to resort to further action.

Meanwhile, we are sending you contact details via the Forums site, so that we can keep in touch until both chairs arrive.

Kind Regards
Valerie - Customer Relations Adviser.

LampeShop.dk

God service, hurtig levering

God service, hurtig levering

Bellevue A/S

Kanon helikoptertur over Aalborg

10 november blev jeg overrasket af min kæreste, der havde købt en helikoptertur til mig i gave. Turen startede godt med flinke værter der tog imod mig og fragtede mig til helikopteren i en Hummer.
jeg fik ca. 10 min. over Aalborgs tage og piloten var flink, med overskud nok til at jeg bestemte hvor vi skulle flyve hen. Super service!
Arrangementet blev afviklet sikkert, præcist og var en lækker oplevelse jeg sagtens kan anbefale til andre der gerne vil op i helikopterperspektiv! :-)

Rasmus Kilt´s profile

profile image of Rasmus Kilt
Rasmus Kilt
Reviewer
Male, 1976
Aalborg, Denmark

About