Tina Sørensen´s profile

Reviews (35)

DBA - Den Blå Avis

Hvad nytter det at DBA spørger brugerne, hvis de ikke lytter ?

Enhver indrykket gratis annonce på DBA skal stadig aktiveres HVER FOR SIG på trods af, at DBA i månedsvis har spurgt brugerne - og brugerne siger igen og igen: "Kan det ikke lade sig gøre at få én måde at genaktivere annoncer på, så vi ikke skal sidde og aktivere hver enkelt annonce for sig ?"
Er det mon fordi DBA vil tvinge folk over i betalingsannoncer, så man betaler for automatisk genindrykning ? Det ser i hvert fald sådan ud !

Et andet stort hængeparti er: hvis man gerne vil se en annoncørs annoncer igennem - og man er på jagt efter noget specielt og annonceren har f.eks. 200 annoncer, ja så skal man sidder side efter side efter side og lede. Hvorfor ? Fordi annoncer på DBA hverken er opdelt efter "kategori" eller "alfabetisk".''

Det er godt, at DBA spørger brugerne. Det vil være bedre, hvis DBA også lyttede...

16 September 2013

Reply from DBA

Hej Tina- Først og fremmest er vi rigtigt glade for al den feedback vi får. Input fra jer brugere er med til at gøre os meget klogere på hvad I ønsker.
Det er endnu ikke muligt at genindrykke flere annoncer på én gang, men det er bestemt noget vi kigger nærmere på.
Når man genindrykker en annonce på DBA, så bliver den genindrykket i samme rubrik og til samme pris som før, medmindre at man laver yderligere tilvalg til en annonce. Dvs. en gratis annonce vil naturligvis stadig kunne genindrykkes gratis.
Har du forslag til forbedringer, så er du meget velkommen til at gi' din mening til kende her: http://dba.uservoice.com/forums/90393-www-dba-dk

Topazlabs

No support and a product that does not work

I downloaded the software Topaz Simplify 4 for a 30 day trial period. The software looks great and would very likely have bought it after the 30 day trial. The software doesn't not work however. It freezes the minute you try to save whatever you have done.

It isn't possible to contact Topazlabs unless you buy a program. Will anyone buy a program that does not work ? What is the point of a trial period if you cannot get support when the product doesn't work ! Lousy that the program doesn't work and even lousier support that you cannot get in touch with ! Room for improvement ? Heaps !

Chemist Direct - UK's Online Pharmacy. Fast, discreet & secure.

incompetent and inadequate customer care

I needed to add a new credit card as the old one had expired. Not a difficult task you would imagine, right ? You would be wrong. I searched everywhere on site, sent 4 emails and each time got an answer from "customer care" that showed that none of them had actually looked into the matter. It just isn’t possible to add a new credit card.

Every single time I received an email from Chemist Direct, it was a different person and none of them gave the very simple info of what to do . They simply sent me pointer of things I had already done.

Adding a new credit card is not rocket science and is something we all do regularly. Why Chemist Direct is choosing not to give out the information is anyone’s guess. The fact the a paying customer has to spend so much time on such a tiny issue which has not been resolved in 2 weeks(!), shows that this company is not caring for customers.

SAXO.com

lynhurtig levering inden jul

Saxo leverede dagen efter min bestilling et par dage før juleaften. Dét kalder jeg service i december måned. Tak for det !

Norwegian

Ringe kundeservice og forkerte oplysninger

Norwegian kan man ikke maile til, men kun ringe. Jeg ringer for at få oplysninger ang ekstra baggage, jeg skal have med. Jeg får forskellige oplysninger de 2 gange jeg ringer - og en hel 3.oplysning ang. baggage i lufthavnen.

Det ville altså være rart at kunne maile, så man kunne printe et svar ud og ikke skal stå og argumentere med eneste bevis: en telefonsamtale.


Ringe, virkeligt ringe er det, at Norwegian tilbyder IKKE konkursforsikring. Det må være et absolut minimum for et flyselskab - især i disse konkursstider.

Helene Maria Hansenand Christine Busk Martinussen found this review useful

XN netdyrlge-m3a

Hurtig levering - lave priser

Hurtig levering fra dag til dag. Let side at finde rundt på. Lave priser=tilfreds kunde.

Bookfinder

Fantastisk sted at finde nye, gamle eller billige brugte bøger

Du søger iblandt 150 millioner bøger - både nye, brugte og sjældne bøger. Siden er nem at bruge og giver hurtigt resultat. Der er mange penge at spare, hvis du søger efter f.eks. engelske eller amerikanske bøger.

VI Kvinder

Få nye veninder og oplev en masse !

Et farverigt, selvstyrende netværk for voksne kvinder der har overskud, lyst og energi til oplevelser og events, sjov & fordybelse, netværk, kontakter, videndeling og flere veninder.

Du kan selv oprette netværk enten hobby, social eller business - eller noget helt 5., for der er nemlig frit valg på ALLE hylder - eller deltage i eksisterende netværk. Og det er uanset, om du vil være sammen om mad, cykelture, fitness, film, kortspil, litteratur, håndarbejde, motorcykler, astrologi eller loppemarkeder.

Du kan f.eks. også søge efter kvinder med samme interesse - og med det samme se, hvem der bor i DIT område.

Er der et event i dit område, som du gerne promovere, kan du oprette det eller du kan deltage i de mange events, der er hver eneste måned.

Du kan også læse boganmeldelser og omtale af de nyeste og mest spændende bøger på BOGSTAKKEN.

Har du noget, du laver du gerne vil reklamere mere for, kan du også gøre det.

Siden er let at bevæge sig rundt på - og der er masser af muligheder for nye oplevelser på vi-kvinder.dk

Etsy

Inspirerende sted at shoppe kunsthåndværk fra hele verden

Etsy er STEDET, hvis du vil shoppe kreative gaver eller du bare gerne vil have noget kreativ inspiration. Her finder du kunsthåndværk fra hele verden. Siden er nem at hitte runt på - og udbuddet er dejligt overvældende.

www.tretti.dk

længere leveringstid end annonceret og ringe kundeservice

Jeg bestilte en lille havemaskine, hvor der stod, at den var i restordre og ville blive leveret 3 uger senere. Da der er gået mere end 3 uger, har jeg stadig ikke hørt noget fra tretti.dk - og derfor mailer jeg til firmaet. Jeg får et automatsvar om, at den er i restordre. Det vidste jeg godt.

Herefter rykker firmaet leveringsdatoen 3 gange UDEN at give mig besked. Jeg mailer flere gange og ringer 2 gange. Sidste gang er jeg så heldig, at der er i hvert fald én ansat på stedet, der laver sit arbejde (Mia). Jeg forklarer hende forløbet, og hun lover at checke op på det.

Det gør hun - og sørger personligt for, at varen sendes, for tretti.dk's system ikke har gjort det af sig selv. Men kun fordi hun personligt tager sig af det, sker der noget.

Ringe kundeservice at leveringsdato ændres UDEN af en kunde får besked

Ringe kundeservice at man skal ringe og maile adskillige gange for at få firmaet til at leve op til det, de selv lover.

Jeg modtog min vare 6 uger efter forventet leveringstid. Det kan gøres meget bedre - og Tak til Mia, men ikke til tretti.dk

Det er ikke nok, at en vare er billig. Leveringstid og opdatering af leveringsstatus er og bør være barnemad for en butik.

Charlotte Jørgensen found this review useful

Postdanmark

Leveringstid på frimærker= 7 dage

PostDanmarks netbutik er en rodebutik ! Ikke alene går siden ned med jævne mellemrum, men leveringstiden...Bogstaveligt talt: Det er hurtigere at flyve til Australien end at få sendt frimærker fra PostDanmark!

Jeg har nu ventet 6 dage, siger og skriver seks dage på at få sendt fire frimærker ! Jeg er sikker på, at de ansatte i afdelingen gør, hvad de kan, men ledelsen af afdelingen er ikke sin opgave værdig. Og de seks dage ser ud til at blive 7 dage, eftersom de fire frimærker heller ikke er kommet i dag.

Bliver denne afdeling overhovedet ledet af nogen, når der stort set hver uge enten er problemer med hjemmesiden, der ikke virker, og hvis den virker, kun virker delvist - og får man en ordre igennem, bliver den så ekspederet indenfor en rimelig tid ? Svaret er Nej.

P.T. er forklaringen, "at der gr. omlægning af produktion" er 3-4 dages levering, hvilket heller ikke passer, for jeg har ventet i 7 dage(!)

Denne lange leveringstid er IKKE en enlig svale. Der er igen og igen problemer med leveringstiden, som bare bliver længere og længere med skiftende forklaringen angivet som årsag.

Eftersom PostDanmark lukker posthuse og postbutikker allevegne, er man efterhånden nødt til at købe via hjemmesiden i dén afdeling, der ikke kan leve op til deres eget mål. Dét mål står på hjemmesiden som: "Bestiller du på en hverdag inden kl. 12, vil vi normalt sende din ordre samme dag".

Når jeg ringer, hvis afdelingen overhovedet svarer, hvilket er sjældent, får jeg stressede medarbejdere, som ikke har tid.

At ledelsen i PostDanmark har søsat dette projekt, som igen og igen fungerer SÅ dårligt - og tilmed ikke har afsat mandskab til at få det til at fungere, er en skandale. Jeg venter stadig - på 7.dag - på fire frimærker...

Loppetjansen.dk Vi gør dyr billig

hurtig levering

Hurtig levering og lave priser - det kan ikke gøres meget bedre !

Bogbasen

God side at købe bøger på - opdatering og sletning af bøger er et mareridt

Bogbasen er en god side at finde bøger på. Dog trænger siden og søgemaskinen voldsomt til en opdatering. Bogbasen har i 3 år lovet, at der ville komme et nyt design af det hele. Vi venter spændt !

SVAR TIL BOGBASEN:

Kommentar til besvarelse: Bogbasen har ændringer, der betyder, at man enten skal sidde i timevis og slette bøger (at slette hver enkelt bog kan tage 4-5 minutter - pr. stk !) eller aktivere ALLE bøger, selvom der måske er nogle, man ikke længere har).

Systemet er super-langsomt og meget upraktisk, når man skal gen-aktivere bøger.
Der er ingen mulighed for opdatering via "flueben". Man skal jævnligt gen-aktivere bøger - og det kan tage evigheder. For vil man ikke aktivere alle udløbne bøger, skal man gøre individuelt FOR HVER ENKELT BOG.

Det skulle være en forbedring. Det er snarere det modsatte.

Det vil være oplagt at lave en "fluebens-model", hvor man selv kan "hakke af", hvilke bøger, man vil opdatere. Som det er nu, er systemet en tidsrøver og fuldstændigt langsommeligt at bruge.

Thea found this review useful

09 March 2012

Reply from Bogbasen

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse. Vi kommer lige nu ikke med en gennemgribende design-opdatering, men arbejder lige nu på at få løst nogle af de største udfordringer på sitet, og vil løbende lægge de ændringer ud, og dermed få løftet bruger-oplevelsen.

venlig hilsen
www.bogbasen.dk

Skat

Et mareridt at finde rundt i

At finde rundt på Skat's hjemmeside, er et mareridt. Den er rodet opbygget, overfyldt med informationer - og man finder af samme grund ikke altid svar på det, man søger. Det må da kunne gøres bedre....

Hvad med at brugerteste siden, så de værste problemer kan fjernes ?

Jan Sørensen found this review useful

Proshop

Hurtig levering - god service

Jeg har handlet med proshop flere gange - og hver gang er ordren blevet leveret hurtigt. Kundeservice har også været hjælpsomme.

Nordea

Den gør hvad den skal

Måske skal en banks hjemmeside ikke være frontløber udi hjemmesider. Men SKAL en banks hjemmeside ligne en 1.generation hjemmeside ?

Der er intet interaktivt, få interessante fotos. Selvom man ikke vælger bank efter, hvor spændende en hjemmeside er, kan Nordea godt udvikle siden med lidt mere at komme efter - rent grafisk.

DMI

Solid men kedelig hjemmeside

Ikke den mest spændende hjemmeside. Når man nu ved, hvor dramatiske, flotte eller interessante fotos af vejret både herhjemme og i udlandet kan være, hvorfor skal DMI's side være SÅ gabende kedsommelig ?

Opdelingen i regioner er klodset udført, søgemaskinen laver for mange og for "brede" resultater. Siden virker som om, den er lavet af folk, der kun har tænkt i ord og slet ikke i billeder. Hva' med at bruge malerier
til at illustrere vejr og vejrtyper, når det passer ind i vejret ?

Siden bør redesignes. Den kunne blive SÅ spændende:-)

Beadsgaloredisplaysandmore

No response to email or phone ! Orders not processed !

This company does not respond to email or phone. Emails come back, rejected by server & phone is a permanent answer phone. Strange to "run" a business by not processsing an order, never answering emails and never picking up the phone.

batteribyen.dk

Hurtig levering - god service

Jeg har handlet et par gange med firmaet, som begge gange har svaret godt og fyldestgørende på specifikke spørgsmål om hvilke batterier, der var bedst til hvad. Leveringen var hurtig - og gratis. Bedre bliver det ikke.

Krak

Nem at finde rundt på - rutevejledning ringere end før

Siden er nem at finde rundt på. Rutevejledning er blevet betydeligt ringere end før. Der er f.eks. ikke pile der viser, hvornår man skal dreje. Det var en stor hjælp, når man printede rutevejledning ud.

21 March 2012

Reply from Eniro Danmark A/S

Hej Tina

Tak for dine kommentarer. Vi er selvsagt kede af, at du oplever, at Kraks rutevejledning er blevet ringere. Vi arbejder hele tiden på at forbedre tjenesten, og vi vil tage dit input omkring udprint af pile med i det videre arbejde.

Mvh.
Krak

Trustpilot

Fedt at kunne anmelde gode og dårlige virksomheder

Tak til trustpilot for at man kan skrive både godt og dårligt om firmaer, så andre også har en chance for at manøvrere og styre udenom de dårligste.

Af og til støder man dog på firmaer, som man i pressen og blandt venner, får mange dårlige kundetilbagemeldinger, som på Trustpilot scorer højt. Større virksomheder kan sæføli sætte medarbejdere til at skrive positive anmeldelser - og det kan muligvis forklare det.

Nej tak til Facebook. Det kræver i øvrigt også, at man ER på Facebook !

Eftersom Facebook "høster" SAMTLIGE personlige oplysninger og færden OG SÆLGER det til virksomheder, der vil lave personlig markedsføring, får Facebook endnu flere oplysninger om, hvad folk foretager sig. Nej tak til mere BIG BROTHER !

Deon Kjeldgaard Handberg found this review useful

09 March 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Tina,

Tak for de pæne ord.
Du har ret i at nogle virksomheder spekulerer i at svindle på den måde som du beskriver.
Vi har opsat en række mekanismer til at fange den slags og vi fanger mange tilfælde hver eneste uge. Af gode grunde vil jeg ikke gå i detaljer med hvordan vi gør...

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

Google

Google skalter og valter med personlig oplysninger

Google er umuligt at komme i kontakt med, skalter og valter med personlige oplysninger. Oplysninger som Google tilmed nu vil sælge til kommercielle firmaer. Så ALT hvad du foretager dig på Googles platforme indsamles og sælges, så du kan få en masse reklamer i hovedet. Det er overhovedet ikke coolt, Google !

Kasper Vissing Pedersen found this review useful

Harald Nyborg

kedelig hjemmeside

Siden er ikke særlig godt lavet, rummer ikke særlig meget - og ser ret kedelig ud. Den er ikke lavet af nogen, der gerne vil sælge varer.

Vitasunn

Claims to have sent order which wasn't

I ordered a product from Vitasunn which took forever to arrive. I emailed and asked when my order had been sent. The answer was it had been sent a week earlier. When the product finally arrived it was postmarked 8 days AFTER Vitasunn claimed to have sent my product.

I emailed the company about that very fact. Vitasunn did not email back.Neither is good customer service.

RESPONSE TO VITASUNN's REPLY:

As long as a company can label a customer "frustrated", they don't have to look at their poor business practice. Clearly customer satisfaction is not a priority and Vitasunn did NOT reply to all communication. If Vitasunn did live up to any of their own words, there would have been no need for this review.

08 March 2012

Reply from www.vitasunn.co.uk

We are sorry that Ms. Sørensen is so frustrated!
We did reply to her final email, although it seems clear that our reply was not received.

As we explained to her; Due to her location our products must be forwarded through our UK offices. this is the reason the parcel she received was dated 8 days later than the original dispatch date.

This delivery time was definitely due to a postal delay. We do not control the post.

Still; We offered a full refund if the parcel was not received!

Our customers' satisfaction is our top priority.
We strive to reply to all communication and remedy any issues ASAP.

Facebook

umuligt at slette sin profil - Sælger alle de dine personlige oplysninger

Facebook samler oplysninger om enhver bruger og SÆLGER personlige oplysninger til firmaer - og tjener tykt på det !

Facebook skriver nu, med meget små bogstaver, at de ikke behøver at oplyse brugere om nogensomhelst ændringer i fremtiden. Det vil sige, at
man er prisgivet. Facebook kan gøre, hvad de vil - og gør det.

Umuligt at komme i kontakt med nogen bag ved Facebook, hvis man har et reelt problem. At et firma der lever af information og af at sælge ANDRES information, har SÅ ringe en information, er bizart.

Politikere ikke bare i Danmark, men i Europa, er SÅ langt bagud, når de ikke har stoppet denne politik og sikret, at ethvert firma, der opererer i Danmark, også er forpligtet til at overholde dansk registerlov.

Du kan ikke slette din profil, kun inaktivere den. Og Facebook forbeholder sig retten til at opbevare dine personlige oplysninger i al evighed. Ren Hotel California !

Deon Kjeldgaard Handberg found this review useful

NiceHair

Hurtig levering - lave priser

Superhurtig levering og lave priser - bedre bliver det ikke :-)

Callegulv

Sælger skæve gulve

Jeg har købt gulv af Henrik Karlqvist to gange. Begge gange har to forskellige tømrere måttet bruge meget ekstra arbejdstid=tusinder af kroner større regning til mig. Årsagen er, at hvert enkelt brædt har måttet håndhøvles ! Brædderne passer simpelthen ikke sammen. Callegulv.dk påstår, at jeg er den eneste kunde, der har haft dét problem.

Det er det ikke. Jeg har mødt mindst en anden kunde, der haft haft nøjagtig det samme problem med gulvet fra Callegulv.dk. Så pas på. Det gulv du køber hos callegulv.dk kan blive meget dyrere end du har forestillet dig.

www.computersalg.dk

Printer ankom - med lidt forsinkelse

Jeg ringede til computersalg og spurgte, hvor lang leveringtid, der var på en bestemt printer. Levering næste dag fik jeg at vide. MEN det viste sig ikke at holde stik - faktisk tog det 4-5 dage, da varen skulle leveres via et lager i Sverige.

Der var intet usb-kabel med i pakken fra HP. Det ville være en god service, hvis Computersalg ville oplyse det.

123hjemmeside

enkelt at oprette en hjemmeside, support svært at få fat i

Meget enkelt Let at oprette en hjemmeside, som dog godt kunne indeholde flere variationer i skabeloner. En hjemmeside dér er fortrinsvis til online fotoalbum og lgn.

Godt: at man hver uge får en mail, der fortæller om antal besøg på hjemmesiden.

Dårligt: at teknisk support (som er deltid) kan være svær at få fat på - og man kan kun skrive, ikke ringe.

Pensum

Fremragende sted for brugte bøger

Godt sted at finde brugte bøger - uanset om det er studiebøger, fagbøger eller skønlitteratur, pensum.dk har det hele. Det er let og overskueligt at bruge og finde de brugte bøger. Og der er mange penge at spare.

Hanne found this review useful

Bogpriser

Fantastisk prisguide og masser af brugte bøger

Fantastisk side hvor man kan finde landets billigste bogpriser - og næsten endnu bedre: Man kan desuden se, om der også er en brugt bog til en endnu bedre pris. Både nypriser fra en lang række boghandlere kommer op, men det gør pris på en brugt også på den søgte bog.

Sublimsport

hurtig levering - tilgængelig kundeservice

Hver gang jeg bestiller hos sublimsport.dk kommer varerne altid hurtigt. Sidste gang havde Postdanmark smadret flaskerne. Jeg fik hurtigt en ny sending, der denne gang var hel.

Getmore

Getmore forlanger 800 kr. i times for reklamationer indenfor reklamationsperioden

Jeg har købt en Logitech mus i december 2007, hvor en del af plastikken er ved at skrælle jeg. Jeg ringer til Logitech og forespørger, om det er en almindelig fejl, om det er en fejl, der berettiger til at returnere musen. Logitech oplyser, at det ER en fejl - og jeg skal returnere musen til Getmore, hvor jeg har købt den.

Jeg henvender mig til Getmore. Getmore sender mig en mail, hvor de gør opmærksom på, at det koster 800 kr i timen - 400 pr. påbegyndt halve time, hvis de skønner, det ikke er en fejl ! Og det er endda mens varen stadig er under et år gammel !

Jeg handler ALDRIG mere med Getmore - ikke på de betingelser ! Mage til bondefangeri og gebyrrytteri skal man lede længe efter.

Hans Chr. Nissen found this review useful

Pixmania

forkert vare, urimeling og indviklet returprocedure

Hvis du skal sende noget tilbage til dem, fordi det er i stykker eller fordi det er en forkert vare, tager det op til 2 måneder - og nej det er IKKE en fejl.

Det skal tilbagesendes først til
SVERIGE=dobbelt porto. Dette står intet sted på deres hjemmeside. Derefter skal det til deres lager i FRANKRIG. Dette tager et par uger . Skal det så også repareres beregner PIXMANIA sig yderligere 40 arbejdsdage + hjemtranporttid.

Jeg købte en fjernbetjening, som først da man åbnede pakken, fandt man ud af, at den ikke duede til mit anlæg - på trods af produktinformation på pixmania.

Jeg har måttet ringe og maile mindst 10 gange for at få mine penge retur. Og her 6 uger efter, har jeg stadig ikke fået alle mine penge retur, selvom jeg er blevet lovet dem.

Jeg ville tænke mig rigtig godt om, før jeg handlede PIXMANIA.

Henrik Grønlund Andersen found this review useful

HelseBasen.dk

hurtig & effektiv

Altid en fornøjelse at købe hos helsebasen, som leverer hurtigt og effektivt.

Tina Sørensen´s profile

profile image of Tina Sørensen
Tina Sørensen
Reviewer
Female
Denmark

About