Sandra Werth´s profile

Reviews (12)

Voresborn

God service

fin service og gode konkurrencer :-) at kundeservice taget sig tid til at ringe og tjekke om præmierne er nået godt frem synes jeg er super flot

Viaplay

Elendigt

grynet kvalitet og konstant buffering, måtte opgive til sidst. 39 kr lige ud af lommen..

Update- rigtig fin kundeservice, fik omkostningerne refunderet og der bliver undersøgt hvad der gik galt med filmen...

Mike Motor Nørgaard found this review useful

27 January 2014

Reply from Viaplay

Hej Sandra,

Jeg beklager, du har haft en uheldig episode med tjenesten.
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og jeg håber du har været i kontakt med vores support enten på telefon eller e-mail, så vi kan se hvad vi kan gøre for at løse problemet og refundere de 39,- som du selvfølgelig ikke skal betale, hvis filmen ikke har fungeret.

Hvis du sender en mail til support@viaplay.dk og skriver trustpilot i emnefeltet, skal jeg se hvad der har været gået galt og eventuelt refundere de 39,- hvis ikke det allerede er blevet gjort.

Med venlig hilsen
Simon
Viaplay

TELMORE

Lang telefonkø, men god service

Efter lidt opstarts problemer som ny kunde fik jeg i dag fat i en venlig og effektiv supporter, alle omkostninger slettet og alt funker nu..

YouSee

Bare ikke i orden

Har lige betalt for Abonnement som normalt inkl data + pakke her D 1/12. Jeg har efterfølgende afmeldt min data + pakke som så bare ville stoppe fra næste regning. I dag får jeg mail om at mine 500 mb er brugt og at jeg nu vil betale 0,40 pr mb.. Jeg HAR betalt for 1 måneds data og har 11 dage endnu til de udløber.. Bare ikke i orden

07 January 2014

Reply from YouSee A/S

Hej Sandra

Send en mail til isupport@yousee.dk med dit telefonnummer og linket til denne Trust Pilot anmeldelse, så kigger vi på din sag.

Venlig hilsen
Dan

Coolshop

Perfekt

Hurtig levering og alt på lager, så det hele kon samlet..

Unlocator

Genialt!

overskriften taler for sig selv..

Cremefraiche

Perfekt

Bestilte fredag og pakken kom lørdag, det er service. og varene er tip top

HM

god service og levering

tøjet levede dog ikke op til mine forventninger, men det er jo altid et sats når man handler på nettet.. har dog bestilt flere gange med fuld tilfredshed..

Cdon

god service som altid

bestilte igår, fik idag.. det er sgu da service der vil noget....

Vivus.dk

topkarakter herfra

vender troligt tilbage igen

SAXO.com

Ingen hjælp

Føler jeg har fået en defekt vare og til trods for flere henvendelser pr mail har jeg hverken fået svar på mail eller hjælp.

Update: fik den nødvendige hjælp og venlig og god service

23 February 2012

Reply from SAXO.com

Hej Sandra

Jeg er ked at høre om din dårlige oplevelse hos os. Ens vare skal selvfølgelig ikke være defekt. Jeg forstår dog ikke at vi ikke har svaret dig, for vi har kun 42 mails liggende i indbakken og ingen af dem er fra dig. Jeg har sendt dig en mail, så kan du bare svare på den, så burde den komme frem det rigtige sted. Ellers kan du ringe til os på 35 15 05 10 man-torsdag 9-15 og fredag 9-14.

Venlig hilsen
Louise fra SAXO.com

Ferratum

*****

god og hurtig service

Sandra Werth´s profile

profile image of Sandra Werth
Sandra Werth
Reviewer
Female, 1986
Kalundborg, Denmark

About