Kristian S´s profile

Reviews (9)

SmartGuy.dk

Varerne findes ikke på lager, overholder ikke aftaler

Bestilte søndag en jakke som var på lager. Onsdag var der stadig ikke sket noget, så jeg ringer til kundeservice, som fortæller at lageret ikke kan finde jakken. Hun siger de skal lede igen.
Nogle dage senere ser jeg at jakken er på lager i en anden størrelse. Jeg ringer igen og spørger om de kan ændre ordren til den anden størrelse. Fredag får jeg en mail om at de vil kigge efter jakken, og de vil ringe mandag hvis den ikke findes.
Nu er det så tirsdag og gæt selv. Ja, de har ikke ringet desværre.
Har bedt dem om at afbestille min ordre.
Smartguy er altså ikke et firma man kan stole på!

Irma

Manglede 14 ud af 41 varer.

Havde bestilt 41 forskellige varer til levering. De blev leveret indenfor aftalt tidsrum, men da jeg skulle efterkontrollere om jeg havde modtaget alle varerne, fandt jeg ud af at Irma havde glemt 14 ud mine 41 bestile varer. Og en vare var endda udsolgt (gedeost) - og selvom jeg havde bedt om en erstatningsvare, blev der ikke leveret nogen erstatning. Der er åbenbart mangel på gedeost.

Tilgængæld havde jeg fået en masse varer som jeg ikke havde bestilt. Så der er sandsynligvis blevet byttet om på nogle poser.
Ringede til Irma som beklagede og kun kunne tilbyde at efterlevere resten dagen efter, eller kreditere de manglende varer.
Jeg spurgte om der var andre muligheder. Det var der ikke. De tilbød ikke noget plaster på såret desværre.
Jeg bedte dem at hente alle varerne med det samme og annullere hele ordren hvilke de "undtagelsesvis" måske kunne gøre, men det skulle aftales med chefen.
De ringede tilbage og sagde OK.

Så der forspildte I jeres chance desværre.

26 September 2013

Reply from Irma

Hej Kristian,

Tak for dine input ang. din levering fra Irma.dk. Jeg beklager meget, at det ikke blev en god oplevelse.

Som du selv skriver, er der sket en fejl, så du har fået en forkert pose med varer - og dermed blev mangellisten ret omfattende. Sådan en fejl vil vi naturligvis gerne rette - og det vil ske ved en efterlevering. Det er den mulighed vi har for at rette fejlen.

En fejl, som den du oplevede, sker sjældent - det er kort og godt en menneskelig fejl. At det stadig er irriterende og en ulejlighed, forstår jeg rigtig godt - og vi tilbyder netop derfor at rette fejlen, hurtigst muligt.

Du må meget gerne skrive til mig med dine input om, hvad vi kan gøre bedre i en situation som denne - det er på den måde, vi bliver bedre.

Jeg hører meget gerne fra dig på: pse@net.irma.dk

De bedste hilsner,

Pia Sepstrup
Kundeansvarlig - Irma.dk

wupti.com

Overholdt alle aftaler

Ingen problemer med at handle her.

Compumail

Lang tid om at "godkende" ordre

Bestilte nogle varer 27/3, men da jeg ikke kunne forstå der intet var sket flere dage efter, ringede jeg til dem 2/4 . De fortalte at min ordre var på hold da jeg først skulle baggrundtjekkes pga en generel mistanke om kreditsvindel.
Jeg skulle altså selv kontakte dem før der skete noget og det gav desværre en forsinkelse på nogle varer jeg skulle bruge hurtigt.

UPDATE

Compumail har endda været så fræk at rapportere denne anmeldelse til Trustpilot, selvom de kender "sagen" selv. Men efter bevisførelse er forelagt Trustpilot er denne anmeldelse kommet online igen.
Trækker en stjerne fra den oprindelige karakter.

Proshop

Hurtig levering

Alt som det skal være.

Kabelmix.dk

Hurtigt forsendelse uden problemer.

Glad og tilfreds med at handle her.

Mytrendyphone

Tvivlsom lagerstatus

Ville bestille et headset som var på lager da jeg bestilte. Her nogle dage efter er varen stadig ikke sendt og nu står varen som "ikke på lager".
Jeg kontakter dem, og de påstår at en anden kunde "nok har bestilt samtidigt med mig og derfor stod varen som lagervare". Den køber jeg ikke desværre.
Jeg anullerer købet og kommer nok kun tilbage og køber igen som en sidste udvej.

Kira Frederiksen found this review useful

03 April 2013

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for din henvendelse.
Vi beklager, men somme tider opstår der uoverensstemmelser mellem vores system og vores fysiske lager, så der står på vores hjemmeside at en vare er på lager, mens den desværre ikke er det. Det beklager vi meget. Hvis det sker for dig er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som står klar til at hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare eller annullere din ordre.
Vi arbejder hårdt på at forbedre vores lagersystem så der ikke opstår den slags fejl i fremtiden, og beklager den ubehagelige situation endnu en gang.
Fortsat god dag.

Hardwareversand

Delivery dates change to unknown and no email replies

Ordered some stuff 3 days ago, and one item was supposed to get in stock yesterday. But now the status of that item says "delivery date unknown" - thats unprofessional.

When I try to contact them, there is no answer. And they have already charged my credit card. I told them to cancel my order, no answer.

I will update this review when I get my money back.

UPDATE

I have now written an email to them, as told below. No answer yet...

UPDATE #2

Company keeps sending emails about changing product to an alternative one, and refusing to cancel order and refund money. I hate this company.


UPDATE #3

Still no email answer regarding my wish to cancel order.

Called them today, they could not speak english. I speak a little German though, and the lady promised to cancel my order. But the order is still active if I log in on their website. They still owe my 330 euro.

UPDATE #4

Order status is now "Cancelled". But I still havent got my money back.

UPDATE #5 - 5th april 2013

Still no money refund. I write to them every day, no answers at all. Avoid this company.

M vd Lingen found this review useful

27 March 2013

Reply from Hardwareversand

Dear costumer,

thank you for your feedback.

Please understand, that we can only publish estimated delivery dates, the manufacturers tell us.

Please tell us your order-no. via mail to kundenservice@hardwareversand.de, so we can check the matter, cancel your order and refund your money.

Thank you in advance.

Your team @hardwareversand.de

LookFantastic

Slow postage, bad customer service.

Shipped my goods to a wrong address, when I contact customer service they take serveral days to reply, and the replies are pre-written general answers.

The tracking number they provide is to their own website, so they can control what info to display. Not a real tracking site, therefore useless.

They havent refunded me my money yet. Will not buy from here again.

Özden Özmen found this review useful

Kristian S´s profile

profile image of Kristian S
Kristian S
Reviewer
København, Denmark

About