Michael T´s profile

Reviews (30)

Elgiganten.dk

Super service og support i Gentofte v. Benjamin og "ham den lange" ;)

Købte en mobil hos Elgiganten i Gentofte ved Benjamin. Ved selve salget var han rigtig vidende om de forskellige mobiler og informerede mig grundigt.

I dage efter var jeg så hos butikken 2 gange mere, først fordi jeg ønskede at returnere og købe en anden model og derefter fordi den mobil jeg kom hjem med var defekt. Begge gange var det ligeledes super service og den defekte fik jeg ombyttet som DOA med et smil.

Det er så uendelig dejligt at opleve sælgere og teknikere der også er venlige og imødekommende efter et salg så man ikke skal stå med hatten i hånden eller kæmpe for at få sin vare returneret.

Det er længe siden jeg har fået så god service og jeg kommer bestemt tilbage og kan varmt anbefale alle at handle hos Elgiganten i Gentofte.

ECCO Shop EU

Alt i orden

Købte et par sko online og alt gik som det skulle

Føniks A/S

kompetent og hurtigt... A+++

Skulle bruge forskelligt hardware hurtigt og ringede imens jeg købte online. Fik en venlig og kompetent support og hurtig levering som aftalt.

Sådan skal den ged barberes :)

Jeg vender tilbage

Gokartgolf

Superp..

Not offen, but once in a while a shop brings it all together.

- Great Products
- Great Prices
- Great Service
- Quick shipping and handling

This is exactly what GoKartGolf.com does and I can higly recommend them.

Keep up the great work guys, i will for sure bring my business to you in the future.

Stewart Golf Limited

F1 trolley

I bought the F1 late 2010. I have suffered a back injury and hoped this would be worth the expensive price.
I took the trolley in use in 2011 and was looking forward to using it, and at first I was very pleased with the performance. I only used it for 9 holes because of my back.

After no more than two month of use I started to have problems. The display would be inverted: http://www.vejen-frem.dk/temp/Display_inverted.jpg and show battery emty, even though I just charged it.
http://www.youtube.com/watch?v=S3IqFTDc1iY

Stewart showed no interest in helping me resolving my problems but after weeks they agreed to swap the battery, since they felt the problem was with the old one. From this point on it took four weeks to get the new battery :(

After receiving the new battery I started to see other problems. The trolley would freeze up or shot down completely and require that I took the battery out and inserted it again just to wake the trolley up.
* Note: The trolley have a safety shot down feature if it drive on bumpy stretch, but this is not what i´m talking about here. Ok back to the review.

When I started the season in 2012 I had only used the trolley for less than 3 month because of all the problems I had with it and right away it started shot down completely (almost like the battery died).

Again Stewart was no help and didn´t show any interest in helping me. I wrote a complaint to them but even that took them weeks to answer :( The agreed to swap the battery again, but now they have 8 weeks of waiting period for a new battery.

Buttom line is that I have had my F1 for almost two years now but I has only been functioning for less than five month.

I´m disappointed with the F1 but i´m very disappointed with Stewartgolf´s support and this has been a very poor experience and a lot of money wasted.




* RESPONS TO STEWART´S ANSWER BELOW

Well that is simply not true. I have mails proof

You saying that you have no "record" of the communication is just showing how sloppy and frivolous you treat customer support.

If you keep on going this way, i will announce the mails here (all of them)

28 May 2012

Reply from stewartgolf.com

First of all we are sorry that you have had a bad experience.

We (Stewart Golf in the UK) always aim to respond to all emails promptly and our records show that your email was replied to within 48 hours (original email on May 14, response on May 16). There is not a record of any other communication regarding this issue so I cannot comment on whether other issues have been communicated to Stewart Golf by the importer in Denmark (from whom the customer purchased the product). It is important to distinguish between the manufacture in the UK and the importer, these are two completely different companies.

Our customer service record is excellent and we will always offer the best support we can. This issue has unfortunately coincided with a period where we were unable to dispatch any F1 batteries due to a supplier issue (we were also unable to dispatch any new F1 Lithium machines in this period). A new battery has now been despatched free of charge which should solve the issue, however if this is not the case then we hope the customer will contact us directly for a prompt resolution.

Quattrofontane

trist pasta, uforskammet betjening

Havde bedtilt bord til 4. Blev mødt af et personale der virkede uoplagt og irriteret. Den ældre herre der betjente os og tog imod bestilling nærmest råbte os ind i hovedet uden så meget som et smil og han afbrød ofte vores samtale uden nogen nogen grund. Han skabte en ubehagelig stemning.

Ud af 4 retter (2 x bøf og 2 x pasta) var kun en af os tilfredse med maden. Pastaen var jævnt kedelig.

3 (HI3G Danmark ApS)

De gode erfaringer fortsætter....

Har lige flyttet mine 2. mobil abonnementer over til 3.

Jeg gik i butikken i Lyngby storcenter og fik ordnet flytningen samt køb af 2. nye mobiler.

Selve overflytningen gik lige efter bogen og de nye simkort var oppe og kører dagen efter.

Telefonerne havde begge nogle fejl og så er det jo man er afhængig af god support :)

gutterne i Lyngby var imødekommende og professionelle og håndterede sagen så hurtigt som muligt til min store tilfredsstillelse. Det er dejligt at opleve ordenlig prof support :)

Thumps up fra mig. Jeg kommer tilbage.

Paypal

Super serøs virksomhed

Har nu brugt dem i rigtig mange år og der er aldrig ballade med dem. Skulle uheldet være ude og man f.eks. ikke får sin vare (er sket et par gange via ebay.com) så behandler de sagen lyn hurtigt og overfører pengene tilbage til en uden bøvl.

Thumps up :)

Hoersholm Golf

Dejlig klub med hyggelige mennesker

Lækre baner (fedt med 3x9 huller) så man får lidt afveksling
Hyggelige mennesker
Super hyggelige og seriøse greenkeepers.

Thumps up :)

Bilgalleri

Ubehagelig tone

Min oplevelse med www.bilgalleri.dk var at der er en temmelig ubehagelig tone. Jeg vil ikke gøre mig klog på hvilken type mennesker der bruger siden men jeg synes i hvert fald at det var en ubehagelig oplevelse og det var tydeligvis svært for brugerne at tale pænt og rart til hinanden.

Ejerne af siden er "smarte" nok til at gøre det besværligt at tage kontakt med dem hvis man vil i dialog med dem. Måske kunne det have noget af gøre med at de godt er klar over et problem med tonen?

Mytrendyphone

Ugler i mosen

Det virker som om de helt bevidst misleder deres kunder via hjemmesiden ved at skrive at deres vare er på lager selvom det ikke er tilfældet, dette kunne være en fejl, men ikke når det sker konstant.

Derudover gør de meget ud af at reklamere for deres "live" chat løsning. Dette er også falsk markedsføring eftersom man sidder og venter så længe at det ikke kan defineres som live overhovedet :(

Når man så endelig kommer igennem så virker det ikke til at supporterne overhovedet læser hvad man skriver (eller også stresser de fordi de har alt for mange chat´s kørende samtidigt)

Synes generelt jeg må sige at det er en ringe virksomhed der tydeligvis fokusere mere på at reklamere for alt muligt end at overholde det i sidste ende :(

Handler der ikke igen.


* Svar til Mytrendyphone
Jeg har skam også gemt hele tråden og det holder slet ikke hvad du skriver. Samtalen varede næsten 40min fordi der var kæmpe pauser hvor der slet ikke var respons. Derudover skrev supporteren selv at ventetiden skyldes at han havde 10 online han prøvede at hjælpe samtidigt.
Dårligt at skrive usande ting her. Hvis det fortsætter oploader jeg kopi af "supp-chatten" her på siden.

06 December 2011

Reply from Mytrendyphone.dk

Vi beklager mye denne uleiligheten. Noen ganger skjer det at vårt lagersystem ikke stemmer med det fysiske lager, men vi opplyser alltid våre kunder om det.

Jeg har nettopp lest hele samtalen men jeg har ikke merket at det var noen lang respons tid, kollegaen ba deg vente litt mens han sjekket hva som skjedde, men du skrev zzZZ flere ganger etter ca 1 minutt.

Skulle du ha ytterligere spørsmål eller feedback er du velkommen til kontakte vår support avdeling både via chat, telefon eller e-post.

Ha en fortsatt fin dag.

Blovstrodkro

Fin bøf, men god plads til forbedring

Var der her i nov. 2011 med et selskab på 10 pers. Selve bøfferne (forskellige typer) var helt i orden og det samme gælder egentlig fritter og sovs.

Men salaten var virkelig ringe og serveringen var heller ikke for god, de var ikke gode til at holde øje med os så man kunne bestille drikkevare osv. de glemte flere af de ting vi bestilte osv. osv.

Har givet en rimelig karakter alligevel fordi bøfferne som sagt var fine og det betyder nu meget for mig :)

Men kom nu, det sidste er sjusk

Jensens

Virkelig ringe...

Enig med dem der siger at det er gået ned af bakke for Jensens. Konceptet startede ellers fint, men nu er det da helt vildt så dårlig kvaliteten af deres mad er, BVADR

Av-Cables.dk

Altid gode og seriøse

Har nu efterhånden købt fra av-cables.dk mange gange og deres høje standard med god service, fine priser og hurtig levering fortsætter.

Sådan! :) stor thumps-up fra mig.

Facebook

Kluntet hjemmeside

En særdeles kluntet hjemmeside der ikke er intuitiv og samtidig er den langsom.

For ringe i 2011

YouSee

Ringe net og ringe support

Min hustru og jeg skiftede til Onfone pga. pris besparelsen.

Personalet er søde og rare men er slet ikke i stand til at yde en ordentlig support og de lover gang på gang ting de ikke overholder. Alene processen at få sim-kort og blive aktiveret var en "hård fødsel" for onfone.

Deres netværk har været overraskende dårligt og vi stoppede simpelthen med at bruge internettet på telefonen da det var latterligt langsomt. Det er naturligvis afhængigt af hvor man er (normalt) men vi har bare aldrig oplevet en god hastighed, heller ikke f.eks. midt i Kbh.

Deres support personale er egentlig søde som nævnt men det er som om at onfone har lagt den strategi at sætte nogle "telefonpassere" der ikke kan/må ændre noget som helst og bare lege ventelegen indtil kunderne opgiver eller bliver vrede og ringer til deres opsigelses afdeling, der så lige pludselig kan tilbyde alt muligt?? Det er ikke ok IMO.

21 July 2011

Reply from YouSee A/S

Hej Michael,

Det er en ærgerlig oplevelse i har fået, og det kan jeg kun beklage meget.

Hvad det dårlige netværk angår, så kan jeg fortælle at vi lige nu er ved at flytte vores kunder over på TDC's netværk. Dette er både landsdækkende har og en større kapacitet. Kan det tænkes, at jeres abonnementer ikke er blevet flyttet endnu - og stadig er på det gamle netværk? For at lave flytningen mest smidig, flytter vi kun op til 10.000 kunder af gangen. Din hustrus og din flyttedato kan derfor variere fra hinanden.

Jeg synes du skal skrive til post@onfone.dk og forklare din problemstilling nærmere. Gør du det, kan vi se mere dybdegående på din sag, og tage os af den snarest muligt.

Mvh
Lasse

Politi

Vandvittig uprofessionelt personale

Når jeg hører om episoder og ser politi-(pædagog)-stationen i TV er det faktisk som regel hos politiet min sympati ligger.

Skulle så anmelde noget og kørte til Helsingør politistation hvor jeg blev mødt af en lille lidt irriteret rund betjent.

I stedet for at tage imod min ret enkle anmeldelse og blot rådgive og videre-behandle den, begyndte han at tale om udlændinge (et emne som intet havde med min anmeldelse at gøre). Han fortalte længe om at han var meget inde i sagerne og havde været på kursus om kultur-forskelle osv. osv. På et tidspunkt siger han "ja hvis en udlænding f.eks. siger til dig at han vil voldtage dig så er det jo bare det samme som når vi andre siger, hvordan går det"

Jeg har selv en baggrund med arbejde med unge og jeg sagde stille og roligt til ham at jeg ikke var enig og så begyndte han at spankulere frem og tilbage bag disken imens han hidsede sig selv op og blev mere og mere rød i hovedet.

Efter at have hørt på ham længe siger han endelig at jeg iøvrigt slet ikke skal indgive min anmeldelse der... suk

Jeg gik derfra med en meget underlig fornemmelse. Ikke fordi han skabte sig som han gjorde (helt uden grund) men mere pga. en erkendelse af at det står rimeligt ringe til hvis sådan en mand repræsentere vores lov og ret.

Martin Tästensen found this review useful

Inkclub

Rigtig godt koncept

Gode produkter, god pris, hurtig forsendelse og gode tilbud til gode kunder.

Sådan :)

Netto

Ringere produkter, stigende priser

Synes at Nettos produkter bliver ringere og ringere alt imens deres priser stiger støt og roligt.

Før i tiden kunne man finde samme mærker i netto som f.eks. brugsen og irma, blot billigere. Men nu laver netto deres egne produkter og det har efter min mening betydet at kvalitet er blevet meget ringere og alligevel er det steget vildt meget i pris.

alt i alt må jeg sige at man ikke spare meget ved at købe f.eks. pålæg i netto i forhold til f.eks. Irma, til gengæld får man en del ringere vare :(

Internet 123

Super stabilitet og support

Jeg har brugt dem i flere år nu og bedre fåes det ikke. Stabile og hurtige servere og en virkelig super support når du har brug for det.

Kan kun anbefale dette firma.

22 July 2011

Reply from Internet 123

Mange Tak for anmeldelsen.

Vi prøver at sende så meget relevant informations materiale ud fra i123.dk som muligt. Vi har også support via telefon og mail. Driftssupport er helt gratis.

Hvad kunne vi forbeder for at have fået 5 stjerner fra dig ?

One.com

Produkt og support i frit fald

Har været kunde med mange domæner hos firmaet siden startet og har været ok tilfreds i starten.

Da firmaet så blev populært blev deres servere blot proppet med kunder og her startede problemerne med flaskehalse så.

Dette kunne have været rettet rimeligt hurtigt ved at flytte nogle web-hoteller over på nye servere men istedet blev vi (gl) kunder blot syltet.

Supporten er ligeledes helt i skoven og jeg kan på nuværende tidspunkt slet ikke anbefale one.com. Deres online chat funktion er lidt til grin da de altid blot henviser til mail support hvis tingene bliver det mindste tekniske.

Når man sender en mail til dem svarere de "måske" efter flere uger :(

Kan istedet anbefale [link] som yder en god support og har gode stabile servere

DBA - Den Blå Avis

dba.dk - en synkende skude

I de sidste år er dba.dk blevet jævnt dårligere og er nu nået et niveau hvor de er direkte ubrugelige hvis man ønsker at sælge f.eks. elektronik.

Pga. dba.dk helt forældet sikkerhed og tjek af brugere samt den manglende feedback/anmeldelse af hinanden vrimler det med fuskere der overs pammer dine varer.

26 June 2011

Reply from DBA

Hej Michael,

Vi er bevidst om denne type Nigeriahenvendelser, og vi gør rigtig meget for at minimere disse - Se mit svar nedenfor ved Martins anmeldelse.

Oplever du svindelforsøg på sitet, så anmeld det straks til Support på support@dba.dk - Vi undersøger sagen og giver hurtig tilbagemelding.

Med venlig hilsen

Lene Kristensen
Support DBA

Sult

Kedelig mad og uforskammet personale

Vi var et selskab på 8 personer der havde en meget dårlig oplevelse på sult.

Vi bestilte 8 stk. (3 forskellige slags) "full size" retter som alle var jævnt kedelige men værst var det dog, at de 2 piger der betjente os var direkte uforskammet.

Vi kan på ingen måde anbefale stedet og kommer ikke igen selv.

Pro Golf Scandinavia A/S

God pris og hurtig levering

Købte nogle handsker der var på udsalg. Alt forløb hurtigt og nemt

Ipadstuff

Levere ikke varen og svarer ikke :(

Super useriøst firma, varen kom aldrig og de svarede ikke på gentagne mails og tlf. opkald.

Dustinhome

God service, hurtig levering, god kommunikation

Tingene koster ofte en smule mere end hos andre internetbutikker, men det er altid pengene værd. Har handlet hos Dustinhome.dk mange gange og hvis deres serviceniveau holder, bliver jeg ved med at komme tilbage :O)

TELMORE

Godt, nemt og overskueligt...

At have mobil abonnementer hos telmore er godt, nemt og overskueligt. Gutterne og Gutinderne fra kundeservice gør det godt, selvom man kunne ønske sig at de have større råderum/beslutningsret nogle gange.

At have internet abonnement hos dem er en blandet oplevelse. Vi har haft ADSL modem hos dem i nogle år og det har kørt meget svingene og meget langsom i nogle bestemte tider på døgnet.
Telmore har egentligt taget det ok alvorligt, men har ikke kunnet løse problemet??

Alt i alt gør de det sku godt synes jeg :)

Lærerstandens Brandforsikring

Godt selskab

Har haft vores forsikringer hos lb i mange år og har haft brug for dem til nogle småting, hvor de har leveret varen.

Her i år (2010) fik vi så oversvømmelse i kælderen og fik ødelagt nogle ting. Det håndterede de ikke så super men endte dog fint. Man kunne tydeligt mærke at de var presset efter de heftige regnskyl.

Vi er positive over LB og kan godt anbefale dem. Giver dog kun 5/6 stjerner da der var god plads til forbedringer her ved oversvømmelsen ;)

Ristoranteveneto

God mad, god stemning, god pris

Min hustru og jer er glade for at komme her. De levere lækkert mad med ordentlige råvare

Stedet er stemningsfuldt og hyggeligt indrettet.

Betjeningen er god, hyggelig og fuld af stolthed og humor.

Prisen er god :)

SÅDAN

Mvh. Michael

Laptops.dk

Super og stabil service

Jeg har igennem mange år købt laptops hos laptops.dk, de levere en super service hver gang :)

Michael T´s profile

profile image of Michael T
Michael T
Reviewer
Male
Denmark

About