Henning Bach Jochumsen´s profile

Reviews (1)

INFURN.com

Handel IKKE hos INFURN

Jeg har ultimo juli 2012 over nettet bestilt og betalt for 16 stole ved Infurn.
Beløbet blev trukket straks trods de først kunne levere i november 2012.
Som flere andre, som jeg nu har fået kendskab til over Trustpilot, så blev leveringen aflyst. Infurn begrundede det med at partiet der var kommet fra Kina ikke var af god nok kvalitet. Denne begrundelse bruger de gang på gang (kender en som har ventet i snart 1 år). Infurn oplyste, at der ville komme et nyt parti om 18 uger. Dette var jeg ikke interesseret i at vente på, så jeg bad om refundering af penge, hvilket Infurn lovede ville ske i løbet af 30 arbejdsdage. Dette er ikke sket... den 5.februar og jeg har ikke modtaget svar på min sidste e-mail vedr. dette.
Jeg forsøger igen at få kontakt med dem parraelel med jeg skriver her og kontakter min bank.

MIN KLARE ANBEFALING: KØB IKKE HOS INFURN!!

Jeg blev kontaktet af INFURN efter dette indlæg på Trustpilot og fik inden for få uger refunderet mine penge fra INFURN, Dejligt at få problemet løst via TrustPilot.

Jeg kan dog fortsat ikke anbefale at købe hos INFURN, da det har været en dårlig oplevelse. Jeg giver dog 2 stjerner istedet for 1.

Stopinfurn.com found this review useful

04 March 2013

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Hello Henning,

Further to our telephone conversation today, with regard to your order,
the original over-payment was already bookback refunded to your credit card in August.

The second amount was made by Bank Transfer, and as soon as we receive your Bank details, the refund can be processed.

Kind regards
Valerie - Customer Services Adviser.

Henning Bach Jochumsen´s profile

profile image of Henning Bach Jochumsen
Henning Bach Jochumsen
Reviewer
1967
Struer Municipality, Denmark

About