Peter Smith´s profile

Reviews (10)

Elektronik Lavpris Aps

Så godt som det kan være.

Hurtig levering, god indpakning, god kontakt, samt de rigtige ting sendt.

Carl Ras A/S

Bedre kundebehandlig end man har krav på.

Forkert sneskovl blev leveret, men den bestilte blev efter henvendelse fremsendt på én dag og uden, at jeg skulle have besvær med at skulle på posthuset for at tilbagesende den første. Den kunne jeg beholde. I det hele taget meget hurtig levering.

Lidl Danmark

blandet oplevelse

Lidl er en rigtig god butik bortset fra store problemer med udsolgte tilbudsvarer.
Hvis man ikke kommer inden 1 til 2 timer efter åbningstid, er mange af de i tilbudsavisen annoncerede varer udsolgt. Lidl tjener sikkert ikke nok penge på disse varer, og derfor lokker de folk til at komme til butikkerne uden at sørge for nok varer. Skal en forretning ifølge forbrugerlovgivningen så ikke kalde tilbuddene for "KØTILBUD / BEGRÆNSET ANTAL" ?

Peter Smith

AV Bristol

This time not totally perfect

Some small scratches/damaged on top of the marantz amplifer and the sealed box had been opened. This is the problem when you order from another country: Too much of a mess to send it back because of minor faults.
Later very good response/feedback though makes me as satisfied as one can be.

21 January 2013

Reply from AV Bristol

Hi,

Thank you for your feedback, customer feedback is always appreciated so that we can try and improve on our service.

However for future please contact us direct before leaving feedback as we always try to resolve problems/concerns where possible.
We note that you comment on the box being opened, this is due to the fact as you are outside the UK we place a ‘plug adaptor’ within the box so that you can use your item upon delivery and not to add extra expense for yourself.

If and when you need to make a purchase from us please contact us direct so that we can offer you a nice discount to try and make up for the concerns you have had with this transaction.

Kind Regards
Jake Emsley
M.D.

Av-Cables.dk

God behandling af kunderne

Billig, meget hurtig levering, samt god behandling (flere gange har de leveret noget dyrere istedet for ting, som ikke var på lager.

Hi-Fi Klubben Danmark

Kan ikke være bedre

God indpakning af varer, god information og hurtigt reagerende kundeservice.

Davidsenshop

Imødekommende ved reklamationer

Købte en græsslåmaskine, der viste sig at være en billigere variant end den, som netshoppens beskrivelse omhandlede.
Davidsenshop.dk var meget imødekommende og rimelige mht. kompensation for "manglerne" og tilbød yderligere at betale returfragten, hvis jeg ønskede at returnere maskinen for at få pengene igen. Flertallet af netshops er ikke ligeså imødekommende og kompenserer ikke fuldt ud. Meget hurtig levering og meget venlig telefonservice.

Stcykler

Ærlighed og tillid

Købt: Centurion Discovery Comfort bestilt over nettet.
Cyklen kom meget hurtigt men var desværre skæv i bagstellet (sandsynligvis fabriksfejl der ikke blev opdaget af ST-cykler, idet de havde fået indtrykket, at jeg foretrak at få cyklen i uåbnet kasse).
Når man bestiller over nettet fra en butik i den anden ende af Danmark, er man altid mere usikker i forbindelse med fejl og garanti, end hvis man går ind i den nærmeste (fysiske) butik, men den usikkerhed blev hurtigt fjernet af ST-cykler.
Indehaveren sendte mig ikke alene en ny cykel med det samme, men han viste mig også den tillid at sende den, inden jeg selv sendte den anden tilbage (jeg havde skåret kassen op og havde brug for den nye for at kunne tilbagesende den første cykel).
Jeg har handlet over nettet i 10 år hundredevis af gange og har i forbindelse med fejl og garanti aldrig før været ude for, at en netshop vil sende en ny vare inden modtagelse af den gamle, selv ikke når varen kun koster sølle 50kr. Selv om sidstnævnte måske er forståeligt nok, kan man kun være glad for, at en butik er parat til at tage en chance for at lette besværet for en kunde.
ST-cykler fjerner fuldstændig den tvivl, som de fleste har, når de overvejer at handle på nettet.

Cykelpartner.dk

Hurtig levering

Varerne blev leveret med det samme, dog var det bestilte cykeldæk foldet hele 2 gange for lige at kunne klemmes ned i en allerede tætpakket papkasse.
Cykelhandlere siger tit, at et skævt dæk ikke har nogen negativ betydning, men et forårsaget skarpt knæk i et stålkantbånd er ikke smart, når det består efter udfoldning af dækket.

31 March 2009

Reply from Cykelpartner.dk ApS

Hej Peter

Det lyder som om der måske skulle være en fejl i dækket. For cykeldæk testes med tryk på 300 PSI, at de så bliver foldet 2 gange, hvilket er helt normalt, har ingen praktisk betydning. Mener du der er fejl ved dine dæk skal dette selvfølgelig udbedres. Du meget gerne kontakte os på info@ongear.dk eller 39 40 31 31.

Getmore

Generelt god netshop

God orientering, hurtig levering, indpakning de fleste gange i orden, De fleste gange billigst.
Deres system med priser inklusive fragt er efter min mening kun til for at tjene mere ved alle ordrer på mere end 1 vare.
Det irriterer mig, at man ikke kan bestille eksempelvis et kabel til sølle 20 kr. med som vare nr. 2 , uden at der tilkommer ekstra 40 til 60 kr. i fragt. Det får én til at lade være med at bestille mere end 1 ting hos Getmore.
SHG eksempelvis er normalt ikke helt så billige som Getmore, men de tager den fragtpris, som postvæsenet skal have for at bringe varerne, hvilket animerer én til at bestille nogle flere varer med, når man nu alligevel er igang.
Dette nytter selvfølgelig ikke noget, hvis de pågældende varer er væsentlig dyrere end hos Getmore, men for mig har det kunne betale sig i nogle tilfælde. Alt i alt har jeg dog handlet mere hos Getmore pga. de lavere priser, men jeg kan altså ikke lide deres fragtprispolitik.

Peter Smith´s profile

profile image of Peter Smith
Peter Smith
Reviewer
Denmark

About

54 årig bygningsingeniør fra Nykøbing Falster.