Mia R.K.´s profile

Reviews (7)

De3bedste

Anbefalelsesværdigt!

Købte et GunBritt glatjern som desværre gik i stykker. Sendte en mail til kundeservice, hvor der godt nok gik nogle dage, før den blev besvaret, men fik tilsendt et nyt uden bøvl og besvær. Det er god service!

Dealhunter

HOLD JER LANGT VÆK!!!!

Jeg bestilte nogle bamsestøvler i oktober 2013. Den 26/11-13 hævede Dealhunter pengene på mit kort. Da jeg ikke modtog nogen støvler, kontaktede jeg leverandøren gavehandel.dk direkte. De påstod, at de havde sendt støvlerne, men jeg blev aldrig kontaktet af GLS, som stod for leveringen. Efter flere henvendelser hævdede leverandøren pludselig, at støvlerne var kommet retur, men at de var beskadiget, og at de derfor ikke kunne levere det bestilte. Jeg annullerede derfor ordren og fik at vide, at pengene ville komme retur inden for en uge. Pludselig skriver gavehandel.dk, at de vil tage ud på deres gamle lager og lede efter min pakke, så jeg kan få penge retur. Øh... tidligere var pakken beskadiget??!! Da jeg påpeger denne selvmodsigelse, ignorerer de brøleren og meddeler blot, at mine penge vil komme retur. Det gør de aldrig, så jeg tog kontakt til Dealhunter, som i første omgang var ualmindelig lang tid om at give nogen respons. Da jeg endelig fik hul igennem, lovede de, at jeg ville få mine penge. Det har de siden hen lovet utallige gange, men der er aldrig kommet nogle penge fra dem. De kan åbenbart ikke finde ud af at returnere penge til det kort, der er betalt med, men de har heller ikke gjort noget for at rette op på det på anden måde. Og ærlig talt - hvor svært kan det være??!! Jeg tror ikke, det er særlig svært, når andre netbutikker sagtens kan finde ud af det. Jeg tror, at de forsøger at køre én træt, så man til sidst opgiver, og det må så være den måde, de tjener deres penge på. Føj siger jeg bare!!!!!!
Ca. midt januar kommer der pludselig nogle støvler fra en helt 3. leverandør. Jeg kontakter undrende Dealhunter og fortæller dem, at ordren for længst er annulleret, og at jeg ikke ønsker støvlerne - men at de kan hente dem selv, da jeg ikke har tænkt mig at spendere en rød reje på at returnere dem, fordi der ikke er styr på noget som helst. Dealhunter fortæller mig så, at jeg kan beholde støvlerne, og at mine penge stadig vil blive refunderet. I skrivende stund har jeg IKKE fået mine penge.
Jeg har nu oprettet en sag hos min kortudbyder, men eftersom der jo tydeligvis er mange andre, der er blevet snydt af Dealhunter, kunne det være interessant at høre, om nogen kan fortælle mig, om andet man kan gøre/andre instanser, man kan kontakte, for de skal ikke slippe afsted med det, selvom jeg er MEGA-TRÆT af dem. Jeg synes jo, der er tale om bedrag, så kan man mon lave en politianmeldelse?? Jeg har heldigvis gemt AL kommunikation omkring denne sag.
Kort sagt - HOLD JER LANGT VÆK, hvis I værdsætter reel nethandel med service og troværdighed.
Opdatering:
Hvor er det imponerende, at I prøver at få det til at lyde som om, at det er en god ting, at jeg fik de støvler. Ja de kom så mere end halvanden måned for sent, og som nævnt havde jeg for længst annulleret ordren og fundet en anden løsning, så jeg havde ikke længere nogen interesse i de støvler. Jeg sagde også, at I mere end gerne måtte få dem retur, men at jeg ikke ville koste en krone på det.

Pengene ér refunderet?? Er de sendt med brevdue fra Afrika? I påstår for 117, gang, at pengene er refunderet, men faktum er, at de ikke er gået ind på mit kort. Noget som min kortudbyder også har bekræftet. Heldigvis har de også bekræftet, at de godt kan/vil hjælpe, så korrespondancen ryger videre til dem, og så må de tage over.

Sanne Kristensen found this review useful

29 January 2014

Reply from Dealhunter.dk

Hej Mia,

Vi beklager den dårlige dialog der har været mellem du og leverandøren, men er glad for at du har fået bamsestøvlerne, selvom du også får pengene retur.

Jeg kan se, at der har været en længere dialog herinde også, da vi har været nødt til at få information fra leverandøren samt en bekræftelse førend vi kunne refundere.
- Derfor beklager vi den ventetid der har været forbundet med den. Dog ér pengene refunderet.

Mvh.
Dealhunter

Goblue

Nem og problemfrit

Nem og overskueligt at bestille. Varen blev modtaget hurtigt som forventet. Varen var i fin stand. Eneste minus er at der kun er gratis fragt ved at bruge GLS, hvorimod der tidligere også var fri fragt via PostDK. Kan anbefales.

HM

Plads til forbedring

Har handlet her meget og er som regel godt tilfreds med varerne. Det ALLERSTØRSTE minus er leveringstiden. Forstår ikke hvorfor det skal tage op til 3 uger at modtage varer, som alle står til at være på lager ved bestilling?!

Herudover kunne man godt bruge muligheden for alternativ leveringsadresse.

Kan godt nikke genkendende til problematikken omkring det at vente og vente på sine varer, mens man pludselig får mulighed for at lave nybestilling og få procenter. Dog vil jeg sige, at jeg i den forbindelse har kontaktet kundeservice, og de har hver gang manuelt gået ind og trukket procenterne fra.

Jeg har før fremlagt mine kritikpunkter overfor kundeservice, men fik beskeden om, at man ikke kan få både i pose og i sæk samt meget lave priser. Det kan der måske være noget om, men hvor ville det bare være i top, hvis de lige kunne få rettet op på de kritiske punkter.

Veromoda

Sådan!!

Super kort leveringstid, rimelige fragtomkostninger! Eneste minus er at udvalget gerne måtte være større.

Only

Kanon e-butik

Kan kun anbefales - super kort leveringstid, rimelige fragtomkostninger. Eneste minus er udvalget - det måtte gerne være større.

Coolshop

No problems

Nemt, hurtigt og problemfrit. Ikke så meget bøvl.

Mia R.K.´s profile

profile image of Mia R.K.
Mia R.K.
Reviewer
Female
Odense, Denmark

About