Sofie´s profile

Reviews (8)

tweenstyle

Helt bestemt et godt sted at handle...

Jeg bestilte en top og allerede samme dag modtog jeg besked om at nu var min vare på vej.

Den kom dagen efter :-) - helt sikkert et sted jeg gerne handler igen.

Designerlys

Super god service.

Bestilte en lampe NA1 - meget hurtig levering.
Desværre var der en defekt på lysdæmperen.
En ny lampe blev sendt til mig allerede samme dag jeg snakkede med Designerlys og jeg skulle blot sende den defekte lampe retur - (alt betalt)

SUPER GOD SERVICE - kan varmt anbefales og handler meget gerne her igen.

Pixmania

HVAD SKAL DER TIL FOR AT FÅ MINE PENGE TILBAGE....

VI SKRIVER NU d. 10/2 HAR STADIG IKKE MODTAGET MINE PENGE RETUR SOM LOVET. BESTILTE VARER I SEPTEMBER OG SKULLE HAVE GODT 4000 KR. RETUR, SOM VAR OVERFØRT VED EN FEJL - DE PENGE ER JEG BLEVET LOVET RETUR FLERE GANGE - HAR HER 6 MDR. SENERE STADIG IKKE SET DEM......HANDEL ALDRIG HER.....

Bestilte i september en vare, hvor jeg desværre kom til at overfører godt 4.000 kr. for meget for varen.

Har skrevet flere gange til Pixmania og har udfyldt formularer et par gange. Hver gang oplyses at pengene er på vej, men nu efter godt 2 mdr. har jeg stadig ikke set mine penge - utrolig at det kan være så svært at refundere penge for noget,som jeg ikke har købt.

Har bedt om en kvittering på at pengene er sendt retur til min konto, men denne dette har jeg ikke hørt nærmere omkring.

(kundenummer 18699369)

03 December 2012

Reply from Pixmania

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager meget for ulejligheden i forbindelse med refunderingen af det ekstra modtaget beløb.
Jeg har sendt dig en email tidligere i dag, hvori jeg har bedt dig tjekke bankoplysningerne som vi har gjort refunderingen til.
Så snart jeg har svar tilbage fra dig, vil jeg kunne se nærmere på din sag og sørge for at den bliver løst.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte via nina@pixmania.com


Med venlig hilsen
Nina
Pixmania Mediator

Bluesuntree

Super hurtig og flot vare

Bestilte en stol sent lørdag aften - onsdag ankom min stol om morgenen ..... super flot når man tænker på den kommer helt fra England af pakken......

Handler meget gerne igen hos jer.... Har fået jer anbefalet af venner - denne anbefaling giver jeg nu gerne videre til andre.

Sune Udbjørg found this review useful

INFURN.com

POLITI-ANMELDELSE? DENNE GANG ER DET ALVOR.....

...er det det der skal til for at få sine vare leveret hos INFURN.....

Bestilte i maj måned - leveringstiden er rykket flere gange siden - netop nu fået den rykket til d. 19/11....(tror heller ikke at den holder)...

Alle undskyldninger er ved at være opbrugt til jeg tro....

Ikke mulighed for annullering af ordre før efter 34 uger.... hvis man da så kan regne med at få sine penge igen.

Kunne der gives mindre end en stjerne ville den komme her...... HOLD JER LANGT VÆK FRA INFURN......

Jeg har rettet min profil-oplysninger nu - så mit navn er det samme som står på den bestilling har har lagt på ordre: AU-128921 . Håber det dermed er muligt at se min bestilling ud fra disse oplysninger....
__________________________________________________________
....................................................................................................................

STATUS PÅ DETTE ER MÅ JEG KONSTATERE ER, AT JEG SOM ALLE ANDRE DER HANDLER MED INFURN ER BLEVET BEDRAGET IGEN IGEN.....

BLEV KONTAKTET AF EN MEDARBEJDER FRA INFURN DER IGEN, IGEN KOM MED DEN VÆRSTE UNDSKYLDNINGER JEG HIDTIL ER BLEVET PRÆSENTERET FOR.... MEN LOVEDE AT MIN VARE VILLE KOMME I LØBET AF DEN GIVNE TID - NU D. 19/11.....

DET PASSER SÅ IKKE - NU ER DEN IGEN IGEN FOR NOK 20. GANGE RYKKET TIL EN NY DATO TIL NÆSTE ÅR 2013 - LEVERINGTID PÅ OVER 1 ÅR DET ER DER VIST IKKE MANGE ANDRE DER KAN STIKKE...

KØB ALRIG NOGET HOS INFURN - SE EFTER ALLE DE ADVARSLER DER ER PÅ NETTET EFTER DEM......

HER ER ET PAR AF UNDSKYLDNINGERNE SOM DU VIL BLIVE PRÆSENTERET FOR NÅR DU BESTILLER VARER HOS INFURN - KLARE SIGNALER TIL AT HOLDE JER VÆK.....

- VAREN KASSERET UNDER KVALITETSKONTROLLEN... (BRUGT OP TIL 4 GANGE VED HENVENDELSER.)
- "LEVERANDØR SKIFTET"
- "DISTRIBUTØR SVIGTER"
- "NY DIREKTØR I FIRMAET - DET TAGER LIDT TID AT FÅ RYDDET OP."
- "DEN MEDARBEJDER DU HAR SNAKKET MED ER BLEVET FYRRET , HUN TALTE USANDT TIL KUNDERNE OMKRING LEVERING" (MEST LAMME UNDSKYLDNING)

BEDRE HELD MED JERES SVINDEL NUMRE ET ANDET STED INFURN

- DENNE SAG ER IKKE LUKKET ENDNU - JEG SKAL NOK SØRGE FOR AT DET KOMMER VIDERE TIL ALLE DER KUNNE HAVE INTERESSE I AT KØBE HOS JER..

Stopinfurn.com found this review useful

07 September 2012

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Kære Dorthe,

Tak for din anmeldelse her på trustpilot, da dette hjælper os med at forbedre vores service.

Som aftalt per telefon i dag ser jeg frem til at du modtager det lovede produkt til tiden og at vores aftale er et acceptabelt plaster på såret.

Vi ser frem til en positiv og hurtig levering og du ønskes en fortsat god dag.


Med venlig hilsen,

Terry
Infurn Support
+45 69 91 26 40

Bladkiosken.dk

Rigtig god oplevelse.

Super service, billige priser, masser af bøger, hurtig levering og dermed en meget tilfreds kunde!

Stoevsugerposen

Rigtig godt oplevelse.

Super service, fine varer, hurtig levering og dermed en meget tilfreds kunde!

Sofie´s profile

profile image of Sofie
Sofie
Reviewer
Female, 1973
Denmark

About

Dorthe