Stig Rygaard´s profile

Reviews (9)

Houseofkids

fin info og acceptabel leveringstid

Da den leverede service (info mv) var super - det som jeg forventer af en seriøs dansk e-shop år 2014, så er karakteren i top. En dags hurhurtigere levering havde givet 5 ★ :-D

Lavpris Laase

God kunderservice og hurtig levering :-)

God kunderservice og hurtig levering :-)
Ringede kl. ca 13 og spurgte til et produkt samt leverings muligheder. Sendte ordre inden kl. 14. Beskæftigelse mv afsendt umiddelbart efter og jeg modtog min pakke dagen efter kl. 12:30 på nærmeste posthus.

Vueling

The company is a joke!

Hi Vueling

More than a week ago I asked you a question via your homepage regarding my need to bring an auto-baby-seat (for the hired car at the destination). I would very much like to know if I can bring an auto-baby-seat. Is it free or do I have to pay extra charge? If extra charge how much?

Best regards
Stig
_____________________________________________________

Dear Mr/Ms Rygaard,

Thank you for contacting Vueling. In response to your e-mail we would like to indicate that for babies under two years old, a pushchair or carry cot completely folded can be transported at no extra cost.

Best regards,

Javier G.
Customer Service Department
VUELING AIRLINES S.A.

_______________________________________________________________

I asked to bring an auto-baby-seat (for car)... I can read on your homepage about pushchairs and cots... nothing about an auto-baby-seat. Please answer my question.

regards stig

______________________________

Dear Mr. Rygaard,

Thank you for contacting Vueling. In response to your e-mail we would like to indicate that an auto baby seat for car must be checked as a normal luggage.

Best regards,

Javier G.
Customer Service Department
VUELING AIRLINES S.A.

_____________________________

Hi Vueling Customer Service

I really cannot understand the luggage-prices / check in prices on your homepage or via emailing with customer-service.

Case from price-search:

Two adults traveling with a baby (15 month) - CPH to FLR to CPH:
Outbound: 20/04/2013
Departure: Copenhagen 09:45 AM
Arrival: Florence 12:00 PM
Optimum Fare:
2 Adults x 56,74€: 113,48€
1 Baby x 24,00€: 24,00€
Fees 2 x 28,25€: 56,50€
2 cases (23 kg) : 0,00€
Seat in the front/back rows: 0,00€

Return: 27/04/2013
Departure: Florence 07:00 AM
Arrival: Copenhagen 09:10 AM
Optimum Fare:
2 Adults x 69,70€ : 139,40€
1 Baby x 24,00€ : 24,00€
Fees 2 x 35,29€: 70,58€
2 cases (23 kg): 0,00€
Seat in the front/back rows: 0,00€

Total: 427,96€

We would like to bring two pieces of luggage (two normal bags max 2x 23 kg) + a (free of charge) baby pushchair + an auto baby seat for car (normal luggage)
We are checking in online in CPH and checking in online in FLR.

In the case described above I would very much like know the total price:
427,96€ + ? + ? + ? = ? € Total price of our journey.

If Vueling customer-service decide to answer this email request. I would like you to include all the massages in this email-tread. If you decide to answer my email without my question attached (like you have done so far) I consider your company as very unprofessionally and I will choose not use Vueling in the future.

Best regards
Stig
____________________________________

email-tread not included in the answer
____________________________________

Dear Mr/Ms Rygaard,

Thank you for contacting Vueling. In response to your e-mail we would like to indicate that concerning luggages there are some of our rules:

- price of luggages depends on the itinerary. Each itinerary has a different price.
- Weight limit is of 23 kg PER PERSON. It does not matter how many luggages you are carrying on.
- The object you mentioned is always considered by us as a normal object, you should check it as a normal luggage.

There is a complete exposition of luggage`s policy at the Flight Conditions that you have read and signed before paying your reservation.

Best regards,

Javier G.
Customer Service Department
VUELING AIRLINES S.A.

______________________________

Thank you for making my decision very easy. I asked very simple questions. So far you have not been answering my questions regarding the price of a auto-baby-seat (as a normal piece of luggage). I will make an effort telling my friends/business connections never to use Vueling.

You are a joke!

10-4

Leveret dagen efter ;-)

Rigtig god pris på produktet, høj fragtudgift med POST.dk (sammenlignet med andre netbutikker... minus 1 stjerne). Dog var den samlede pris MEGET konkurrence dygtig. Fin info fra web-shop og hurtig levering. Blev overrasket over den hurtige levering, idet beskæftigelses-emailen oplyste om op til 4 dages leveringstid. Ville gerne give 4½ stjerne, men det er ikke muligt. Derfor 4 stjerner.

Expedia

Hurrible info fra kundeservice... BRUG ALDRIG EXPEDIA

Hurrible kundeservice... BRUG ALDRIG EXPEDIA

LÆS EVT: BLOT KONKLUSIONEN!

Jeg bookede bil (Alamo) og flybillet (Norwegian) via Expedia.dk idet vi ønskede sikkerheden i form af en pakkerejse, som dermed er dækket af rejsegarantifonden. Jeg har efterfølgende erfaret at Expedia.dk IKKE er registret i rejsegarantifonden og ikke er et dansk firma registret i www.cvr.dk. Det er dog ikke dette punkt, som denne anmeldelse omhandler

Flybilletten afstedkom ingen problemer, men bilbookingen med tillægsønsket om et babysæde var rimelig problematisk. På min booking-bekræftelse stod der, at jeg skulle kontakte Alamo med speciel-ønsket om et babysæde herunder info om pris. Jeg kontaktede så Alamo med denne forespørgsel. De svarede tilbage, at såfremt bookingen var via Expedia, så skulle denne forespørgsel foretages af Expedia. Jeg udbad mig ved Expedia ”en utvetydig SKRIFTLIG beskæftigelse på at vi har et babysæde i bilen” samt spurgte til prisen. Efter en uge svarede Expedia tilbage med oplysningen om at Alamo bekræftede at vi havde reserveret et sæde til vores baby og at vi ville blive opkrævet 42€ for denne ekstra service. Vi tænkte … ja, ok … det er billigt nok til at vi ikke ønsker det praktiske besvær – trods det at det er gratis – at medtage et babysæde med i flyet ved Norwegian.

Ved ankomsten i Mallorca Lufthavn var min bilbookning ikke (via oplyste Expedia bil-bookingnummer) registret hos Alamo, som i Mallorca lufthavn er serviceret af biludlejningsfimaerne Atesa / National. Jeg var dog heldig ved en hel del diplomatsk samtale at overbevise Atesa / National om ægtheden af min bookingreference hos Alamo via Expedia. Det endte således med at vi til sidst fik udleveret en god bil svarende til reservationen. Da vores reservation ikke var i systemet, så var der naturligvis heller ikke registret noget ønske om leje af et baby-sæde. Servicepersonalet ved Atesa / National lignede store spørgsmålstegn, fordi de kunne ikke i mødekomme ønsket om et babysæde. Efter lidt fix faxeri (via billejefirmaet Record Go) lykkedes det dog Atesa / National at fremskaffe et nedslidt sæde til et barn +12 kg, således til et barn, der er meget større end vores 8 måneder/8,5 kg store Luka. Det er naturligvis super at de fandt noget som nødtørftigt kunne bruges, men det er horribelt fra Expedias/Alamos side at give mig tydelig info om at tingene er i orden og registret , når det udleverede sæde var alt for stort og MEGET slidt og beskidt og ikke passede vores baby. Når vores baby-pige sov i sædet måtte mor pga. vores datters ringe størrelse holde vores hendes hoved for, at dette ikke hang usundt ud til siden.

Lejen for dette BARNE- ikke baby-sæde var ved Atesa / National 49,56 Euro (62,17 US$), således 20US$ mere end 42 US$ som som var skriftligt og utvetydigt oplyst af Expedia.

Jeg har efterfølgende givet Expedia muligheden for at svare for sig selv og sine samarbejdspartnere. Desværre har Expedias svar på mine forespørgsler været så afvisende og misinformerede, at det har manifesteret mine kræfter til denne negative anmeldelse af min rejse-købs-oplevelse hos Expedia.

”Expedia skriver:
Vi har vidergivet ønsket til biludlejningsfirmaet, men desværre er ønsker ikke bekræftet og afhænger af, om der er ledig kapacitet på afhentningstidspunktet, og særlige ønsker kan medføre yderligere gebyrer. Prisen på barnesædet er i flg. de oplysninger vi har … (læses: han har ikke læst min email hvor jeg refererer til tidligere korrespondance med Expedia)…, og som du kan tilgå via linket "Detaljerede regler og bestemmelser" på din rejseplan, EUR 44,00 plus moms, som udgør 16% på Mallorca, så hvis det skulle være korrekt skulle I være opkrævet EUR 51,04 for barnesædet.”

Ovenstående er meget ukorrekt, idet jeg netop fik en skriftlig bekræftelse fra Expedias Kundeservice på at Alamo havde reserveret et sæde til vores baby og at vi ville blive opkrævet 42US$ for denne ekstra service. Mht. prisen, så blev denne oplyst til at være 42 US$.... der står rigtigt nok som kunderservice referere i deres email under "Detaljerede regler og bestemmelser" på min rejseplan, at specialudstyr (fx babysæde) koster 44€ / uge + moms á 13% således svarende til 49,72 €.

Expedia har dog tidligere skriftligt oplyst 42US$ (inkl. moms). Derfor syntes jeg, at det er yderst ringe af Expedia, at de ikke selv ønsker at rette denne fejl. Det er ikke et spørgsmål om 20US$ men mere princippet i at Expedia ikke vil tage ansvaret for deres egne produkter.

KONKLUSION

Den mangelfulde kommunikation fra primære formidler værende Expedia samt den intern kommunikation mellem primær, sekundær og tertiære serviceudbyder er så ringe, at jeg vil fraråde ALLE at bruger Expedia som rejseagent. De magter ikke opgaven, hvis noget ikke kører 100% på skinner. Når Expedia oven i købet ikke er registret ved rejsegarantifonden, så kan jeg hellere ikke længere se fordelen ved at bruge et sådan firma til en pakkerejse, som normalt ville resultere i rejsegaranti-sikkerhed ved fx konkurser.

Det er både billigere og mere direkte mht. info at forestå bestillinger selv ved flyselskaber/biludlejningsfirmaer. Herved kommer man i langt mindre grad ud i samme uheldige kommunikationsproblemer, som min købsoplevelse ved Expedia.

Mvh
Stig Rygaard

www.computersalg.dk

fantastisk informationsniveau

Jeg er meget tilfreds med min handel hos jer. Det går nemt og flydende og I har et fantastisk informationsniveau.
I er et eksempel på en dansk e-butik, som er milevidt foran danske som udenlandske konkurrenter mht. informationsniveauet.

Kontorlinien.dk

Helt til grin

Hej
Jeg bestilte en Lenovo E520 med mindst 14 dages leveringstid. Ca. 10 dage inde i venteperioden ændres den opgivne leveringsdato på hjemmesiden for E520. Jeg kontakter kundeservice for at høre om leveringsdatoen fortsat er den som jeg fik oplyst ved ordreafgivelse. Kundeservice oplyser at det fortsat er samme leveringsdato. Ca. 5 dage senere, således dagen efter leveringsdato på ordre-afgivelses-tidspunktet kontakter jeg kundeservice igen for at spørge til "min" E520. Det oplyses at deres lager desværre alligevel ikke kan levere pga. oversvømmelser i Thailand. Fair nok tænker jeg... oversvømmelser er Kontorlinien ikke herre over. Det er kun deres infomationsniveau, som de er herre over. Jeg får oplyst at næste mulige leveringsdato er minimum 4 uger ude i fremtiden. Grundet dette aftaler jeg med (den i telefonen meget smilende kvinde ved) kundeservice, at min ordre på en E520 afbestilles.

Følgende hører jeg ikke noget fra Kontorlinien i en måned, men pludselig modtager jeg en Lenovo B570 med posten. Jeg bliver meget overrasket da, jeg jo netop havde afbestilte min ordre ved kundeservice. Kort efter modtagelse bliver der lagt en besked på min mobil-svarer om at jeg skal kontakte kontorlinien. Det gør jeg så og korrekt oplyses det at deres lager har sent en forkert Lenovo i forhold til min ordre. Jeg oplyser nu at jeg allerede for lang tid siden afbestilte ordren telefonisk hos kundeservice og at jeg hverken ønsker den bestilte E520 eller den leverede B570. Jeg oplyses af Kontorlinien, at leverandøren vil kontakte mig. To dage senere modtager jeg et alm. brev fra lageret/leverandøren (ALSO Actebis actebis.dk) hvor de beder mig om at tilbagelevere min ordre (E520) men altså ikke den pc, som jeg har fået leveret (B570).

Jeg har nu med den medsendte POST.dk- pakke-klistermærke sendt den modtagne Lenovo (B570), som
1) blev fejl-leveret
2) svarede til en ordre som jeg allerede havde afbestilt.

Jeg vil aldrig igen, hvis jeg har muligheden for selv at bestemme det, bynytte mig af Kontolinien.dk eller lageret/leverandøren ALSO Actebis actebis.dk igen.

Min ikke positive oplevelse med Kontorlinien er næste en tro kopi af
Rasmus Hansens oplevelse "29. januar 2012
Skuffet, misledt og dårlig kommunikation"

Det skal til kontorliniens forsvar siges at kundeservice og personalet er meget høfligt og der er meget god tone, når der føres samtaler med dem over telefonen. Det retter dog ikke op på deres egen manglende interne kommunikation samt manglende kommunikation med leverandøren.

Mvh
Stig

NiceHair

Hurtig levering via privat post firma, hvor det var muligt at hente pakker om aftenen ved fx Blockbuster

Hurtig levering via privat post firma, hvor det var muligt at hente pakker om aftenen ved fx Blockbuster

Stig Rygaard´s profile

profile image of Stig Rygaard
Stig Rygaard
Reviewer
Male, 1976
Copenhagen, Denmark

About