Kenneth Jessen´s profile

Reviews (14)

G2PLAY.NET

Bought several games

From this site at prices that even the danish sites can´t keep up with.

Definitely my number 1 game provider. They should spam their coupon codes some more here and there though :)

Bargains on all shelves!!

Johnny Gametopia found this review useful

Steelseries

Was told my new mouse was defect.

Bought a WoW wireless gaming mouse. I assumed the wheel could tilt left and right. Was told by CS, that the mouse SHOULD be able to do so. Hence, the one I had, didn´t work properly then.

I got a replacement, and this one had the same issue. The time from the ticket from first mouse to new one was received was 1 month.
After stating that 2 nd mouse had the same issue, the mouse was now sent to further investigations as they didnt know what was wrong.

Finally, two months ( 2 months!!! ) later, after writing to one of the CS people internal email adresses, I asked them to start reacting, as two months had gone already, and the last month was with me trying to get just some response from Steelseries to find out what was happening. And voila! Ticket responded and the results were : There is nothing wrong with your mouse, nor have there been with your very first one. Perhaps we oughta be more thorough when reading tickets, which we apologize for not doing in this case.

I bought the mouse 3 months ago and finally got an answer. Basically I would rather want a refund now, but having to fight with them for 3 month over a mouse that that has no problems, I don´t wanna think about how long it will take to get a refund, so now I am stuck with a mouse I in some way wish I never bought. All thanks to Steelseries Customer support.

I have bought lots of SS items in the past and got nothing to complain about, but I don´t even wanna think about what would happen when / if the time would come, where I actually had a defective item. Time to move on to a new brand, all thanks to this experience, that could easilly been avoided if they bothered reading tickets properly.

Elgiganten.dk

Prisen var så billig.

Så jeg er lidt i tvivl om det har været en tastefejl. Men tastefejl eller ej, jeg fik varen til den pris jeg købte den for uden at blive opkrævet for mere.

Sweetdeal

typisk mit held...

Fik ENDELIG den nicer dicer plus jeg havde bestilt den 20 dec. her forleden.

Da jeg står og vasker tingene af inden brug, så viser det sig at selve "skålen" som er alfa og omega til det hele er gået i stykker inden jeg overhovedet selv har haft brugt den. Dvs jeg har fået en defekt vare leveret.

@Sweetdeal.

Hvordan forholder I jer til kunder der får defekte varer leveret ? En ting er ventetiden hvilket jeg kan acceptere da I sendte en mail ud, men det er ikke i orden at jeg får en defekt vare. Desværre har jeg haft taget varen ud af posen og var stort set igang med at vaske den, men skal det hele sendes retur så ?

Opdateret.

Johan. Sjovt du siger i kontakter leverandøren. For jeg fik en mail hvor jeg blev bedt om selv at tage kontakt til leverandøren. Og gæt hvem der ikke svarer på min henvendelse.
Jeg er jævnt sur pt over så kold og ligeglad en behandling fra begge parter!

Opdateret.

Fik kontakt med Sweetdeal herinde, som straks tog kontakt leverandøren. Og ganske som lovet, så fik jeg en ny beholder.
Da det ikke er Sweetdeals skyld at varen var defekt til at starte med, kan jeg dermed kun give 5 stjerner, da de valgte at tage skeen i den anden hånd og sørge for jeg fik en ny vare.

24 January 2013

Reply from sweetdeal.dk

Hej Kenneth

Tak for, at du benytter sweetdeal.

Jeg beklager den defekte Nicer Dicer.
Får du en defekt vare, har du naturligvis din reklamationsret. Typisk vil vi blot bede vores annoncør om at håndtere udsendelse af en ny vare.

I nogle tilfælde vil vores annoncør gerne have varen retur, men det kommer an på den konkrete situation.

Opdatering: Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med det - særligt hvis du selv har forsøgt at kontakte annoncøren uden at få et svar.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet, og vi kontakter annoncøren på Nicer Dicer.

Med venlig hilsen

Johan
Sweetdeal

Groupon DK

Har købt derfra 2 gange.

Bestilte et knivsæt den 20-11-2012. Først her nu, lørdag morgen den 22-12-2012 kom det. Kundeservice kom med et standard svar som man ikke kunne bruge, men det vigtigste er at jeg fik hvad jeg betalte for. Man kunne måske godt være lidt bedre til at melde ud omkring hvor lang tid det tager for leverandøren at sende tingene ud, da denne sagde 10 arbejdsdage.

2 gang købte jeg en proptrækker som kom et par dage efter.

Min oplevelse med groupon har været lidt som en pose blandede bolsjer. Det er dem man køber varen hos, men det er ikke dem der er ansvarlige for at denne bliver sendt ud, hvilket man automatisk tænker, da det er dem der har trukket pengene fra ens konto. Dog burde man tænke lidt mere på den situation / frustration kunden har i visse tilfælde og være bedre til at melde ud og ikke bare sige at leverandøren har op til 10 arbejdsdage at svare på en mail i og så krydse fingre og håbe på at varen er leveret inden da.

Køber nok ikke derfra igen lige foreløbigt. Man skal aldrig sige aldrig. Jeg har fået alle de ting jeg har købt og kan derfor ikke stille mig utilfreds hvad angår det.

02 January 2013

Reply from Groupon Denmark

Hej Kenneth. Vi er kede af forløbet omkring knivene, at leveringstiden var længere end forventet, og hvis det ikke er tydeligt nok at det er vores partner som udsender varene. Vi sætter stor pris på din feedback, som vi vil viderebringe til de relevante teams. Hilsen Groupon Danmark

Playgames.dk

Pris og levering over forventning!!!

Sad og surfede lidt efter billige nøgler til det nye Hitman. "Faldt" ved et held over denne side og lagde mærke til den meget billige pris sammenlignet med mange andre steder. Oprettet en ny bruger og købte spillet og mindre end 10 min efter ( tager lidt tid som førstegangs kunde ) Så havde jeg min nøgle til Hitman.

Det er KLART en side jeg har i sinde at bruge igen.

Fmscout

got the code instantly after purchase!

This is the second time I use Fmscout. I admit at first I was a bit sceptic, but that was put to shame when I experienced the fast delivery of the game code that was to be used on STEAM. Not to mention the money you save compared to STEAM´s own prices.

I will definitely return for more amazing FM games in the future.

Best regards.

Morphiuz.

Eldoradoweb

Bestilte smag til sodastream

Billederne på deres hjemmeside sagde det var store flasker. Jeg fik små flasker, dvs fik ikke det jeg havde betalt for.

Gjorde Eldorado opmærksomme på at deres produkt de leverede ikke stemte overens med det man bestilte.
Fik et opkald nogle dage efter hvor de beklagede dette og gav mig pengene tilbage for det antal ml, som jeg ikke havde fået. I dette tilfælde en flaske.

Det vigtigste for mig er at de erkendte at der var en fejl og ikke sagde æv bæv, som så mange andre kunne finde på at gøre.

Handler klart derfra igen, mod forventning at produkterne jeg bestiller også er dem jeg får =)

BabySam

Babysam Valby

Den mest elendige butik nogensinde. Kundeservice er nærmest ikke eksisterende.

Været der to gange inden for en måned.
1 gang fordi jeg skulle købe ting til min søn inden han blev født. Stod i kø i halvanden ( 1 ½ ) time !!!!! Blot for at finde ud af at den ting jeg SKULLE trække nummer for ikke var på lager. Derudover var deres "kvik" kasse lukket. Naturligt valg, når der står 35 mennesker i kø.

Her i dag skulle jeg ind og købe brystpumpe til min kone, da vi skulle hjem fra hospitalet, da vores søn nu er født. 4 numre var før mig. Dette resulterede i at jeg stod i kø i over 20 min. Og jeg havde KUN varer der skulle betales for og ikke nogle spørgsmål, dvs deres "kvik" kasse kunne have gjort dette, men IGEN var denne lukket.

Da jeg så kommer hjem, finder jeg ud af at brystpumpen ikke har ventiler x 2 som manualen siger den skal indeholde, så nu skal jeg ned og returnere den. Jubiii. Vil meget hellere tilbringe alt den ekstra tid dernede, end sammen med min nyfødte søn.

Dyrenesnetsalg

Ekstremt positive oplevelser

Har handlet fra denne hjemmeside et par gange efterhånden og har kun positive ord tilovers for dem. Tingene bliver leveret dagen efter, virksomheden er I Varde, jeg bor i Kbh. Det bliver leveret PRÆCIS hvor jeg beder om. Okay, første gang var chaufføren ikke lun på tanken om at hjælpe med at bære 140 kg kattegrus op på 2 sal, men bebrejder jeg ham sgu heller ikke for =)

Handler helt klart herfra igen når jeg står og skal bruge noget.

Petplanet

Non excisting customer support

I have bought from this site a couple of times, with no problems at all. This time I guess I am one of the unlucky 5 pct that isn´t delivered on time.
I ordered some cat food sunday the 16 th of oct. No information of items not in stock or anything. So I order my items, still no notifications. Thursday the 20 th I try to contact their "customer support", to get some clarifications on what is happening. No reply what so ever.

Today, monday the 24 th, I still haven´t received any reply on what is going on. So I have written to them once again, hoping that would help ( as if ). The order keeps beeing "in process" on website, and the items doesn´t say anything about not beeing in stock.
I have bought for just about 200 £, but guess this is how they choose to treat customers...... By silence.

Something needs to happen soon or I am looking for another provider in the future.

24 October 2011

Reply from Petplanet.co.uk

Hi Kenneth.I am so sorry to hear of the lack of response to your emails. I am deeply concerned that we have not responded to either of the 2 emails you have sent to us. I have informed our IT Department of this issue and they will look into the problem in more detail. I shall email you direct as I would like more information to assist us with our investigations. In the meantime, I shall ensure your order is despatched tomorrow. Please accept my sincere apologies for the delay in shipping your order. This is clearly not acceptable and you can be assured I will speak to my team tomorrow. Kindest regards. Yvonne Jack (Head of Customer Services)

Det Faglige Hus

Sparede en masse penge

Kom fra 3F. Sparer 400 om måneden på fagforening, a-kasse og efterløn tilsammen. Deruodver har de også bilforsikring, hvor mit tidligere forsikringsselskab ville have 7100 om året, men hvor Det Faglige Hus kun vil have 5100 om året med nøjagtig samme selvrisiko og fastpris. Så kan bestemt kun anbefale dem.

Dansk Kabel TV A/S

Tvunget til at have dem af boligselskab.

Som skrevet øverst oppe, så er jeg tvunget til at have dette jammerlige selskab som udbyder af boligselskabet og iflg dem er det ikke muligt at få anden udbyder. UFATTELIGT dårlige forbindelser, udfald i tide og utide og en kundeservice der nærmest er ikke eksisterende.
Og nå ja. 4/4 mbit for 85 kr om måneden ELLER 20/20 for den nette sum af 679 kr om måneden. Som at vælge mellem pest eller kolera. Hvorfor ikke indføre en mellem løsning.

TDC A/S

Beskyldt for selv at have ødelagt telefon.

Skulle have min HTC desire HD lavet da volume knappen var gået i stykker. Afleverede den i butikken i rødovre centeret, da det var der jeg havde købt den og der stadig var garanti på. Ekspedienten prøver først at tørre den af på mig og påstå at jeg har tabt den på trods af telefonen ingen ridser eller revner har overhovedet.
Tænker lidt, hvorfor sende den ind til reparation da der TYDELIGVIS står en der kan lave den her og nu uden at åbne den eller noget og se hvad fejlen er. Han påstår så at jeg har haft misbrugt knappen ved at trykke for hårdt. Desværre for ham står hans kollega med samme slags mobil og jeg beder ham komme med den og viser ham at sjovt nok så er hans volume knap også "hård at trykke på" som han selv mente.
Han giver sig endelig og kommer med en alenlang svada om at de sender den ind, det tager 8 dage ( Afleverede telefonen den 28 maj, you do the math ) og at der vil blive taget billeder af telefonen hvis det kan bevises det er mig selv der har forårsaget skaden og så skal jeg ellers punge op med en formue for at få en tekniker til at kigge på den, for at få TDC til at frigive min telefon igen og så en ordentlig regning for at få dem til at lave den. Jeg venter STADIG på svar på min mobil og kan se via tekniker service at telefonen FORVENTES at være klar den 14 juni. 8 dage, min bare. Blev ikke tilbudt nogen midlertidig erstatningstlf, men fred være med det. Men siger man 8 dage, så er det 8 dage og ikke når man selv føler man gider lave den færdig. Vi snakker noget så simpelt som en knap der ikke virker.
Overvejer kraftigt om TDC fortsat skal være min udbyder da jeg generelt ikke er meget for at blive beskyldt for ting jeg ikke har gjort.

16 June 2011

Reply from TDC A/S

Hej Kenneth,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du af medarbejder er blevet beskyldt for selv at have foresaget fejl på din telefon, når du ikke har. Ydermere at vi lover dig en forventet fejlretning, som vi ikke har overholdt.

Såfremt du gerne vil, jeg kigger på din sag, er du meget velkommen til at sende mig en mail med dit mobil/-kundenummer til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så skal jeg hellere end gerne se på det hele.

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Kenneth Jessen´s profile

profile image of Kenneth Jessen
Kenneth Jessen
Reviewer
1981
Denmark

About