Marianne Møller Kristensen Wolff´s profile

Reviews (4)

INFURN.com

OPRÅB til ledelsen i INFURN

Jeg er utrolig forundret over, hvordan Infurn som virksomhed overhovedet kan eksistere. Hvem vil ansættes i så utroværdigt et firma? Hvilke kunder handler mere en 1 gang i Infurn?

Hvem i Kundesupport synes, at det er sjovt at skrive og ringe til kunder og love dem, at ordren snart kommer, der er bare lige nogle kvalitetsproblemer - eller love at pengene bliver refunderet for en cancelleret ordre??
Alle anmeldelser jeg har læst om Infurn og deres flossede forretningsmoral peger i samme retning.

HER ER MIN HISTORIE:
Den 22. maj 2013 bestiller jeg et skrivebord til min hjemmearbejdsplads, som jeg skal have etableret omkring den 01. juli 2013. Jeg får ikke besked om, at leveringen først kan foregå i september 2013, før jeg HAR betalt 3744,30 kr.
Den 25. maj afbestiller jeg derfor ordren og taler med en utrolig sød dansk medarbejder - som både skriver til mig og ringer mig op. Når jeg ringer tilbage til medarbejderen på det nummer, han ringer fra, får jeg dog en stemme i røret, der bekender, at dette telefonnummer ikke er i brug?? Men ikke desto mindre føler jeg mig i gode hænder hos medarbejderen, som jeg skriver til med jævne mellemrum med forskellige spørgsmål. Han svarer altid tilbage meget hurtigt.
Da de 30 arbejdsdage er gået og mine penge efter Infurns egen politik skal være gået ind på min konto, er der stadig intet sket.
Jeg skriver til Kundesupport og den medarbejder, som jeg tidligere har talt med - men nu er der ingen kontakt til denne medarbejder, derimod ringes jeg op af en engelsktalende kvinde fra et norsk telefonnummer, meget sød men det er meget, meget svært at forstå hendes engelsk. Hun beklager meget, at der er sket en fejl og forklarer, at pengene naturligvis vil være på min konto "snart". Jeg aftaler med hende, at hvis pengene ikke er på min konto inden en uge, skal jeg selvfølgelig kontakte Infurn igen.
Jeg ringer tilbage til det norske nummer efter en uges ventetid på pengene - og her er der en venlig norsk telefonsvarer, der henviser til Infuns hjemmeside - og så er ringen jo ligesom sluttet.

Pengene?? Ja de ligger stadig i lommen på ledelsen hos Infurn, vil jeg tro.

Medarbejderne?? De holder da ikke til det job ret længe, er mit gæt.
"Så mon ikke den venlige medarbejder, som tog mig alvorligt og skrev og ringede til mig, har fået job i et mere seriøst firma, der sætter pris på hans servicemindede og professionelle attitude?

Synd for en ellers dejlig (net)verden, at den slags useriøse forretningsmetoder får lov at eksistere.

Tak til Infurn for svaret.
Det er rigtigt, at jeg har misset at læse leveringsbetingelserne, hvor de lange leveringsfrister uddybes. Det beklager jeg.
Nu har jeg modtaget et brev fra Infurn, hvor de skriver, at de selvfølgelig vil sætte mine penge ind på min konto (brev dateret den 28.08 pr. mail) og at det blot vil tage 1-2 dage så er de på min konto - kopi af et par linier indsat herefter.
"Further to recent correspondence regarding your refund.

This is to confirm that a Book Back refund on your Credit Card for 3744.30 DKK has been done today, 28.08.2013.

This may take 1-2 days to show up but we trust the matter is now resolved."

I dag den 02.09. venter jeg stadig på mine penge!
EKSTRA OPDATERING
Pengene er kommet tilbage på min konto, og er dateret korrekt fra Infurns side nemlig den 30.08.13. Tak for det.

Stopinfurn.com, Jarl Isacson, Marita Benediktand Gro found this review useful

27 August 2013

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Hello Marianne,

Thank you for your comments.

We would prefer you comment on your own order experience only and not make suppositions about the Company that have no basis for justification or verification by yourself and which is not based on fact or your own personal experience.

However, in response to your comments on this occasion, Infurn exists as it is a bone fide company which has supplied to hundreds of thousands of Customers. Whilst not perfect, the company has striven to improve upon delivery times and still maintain that all Customers will receive their goods or in cases of issues, a refund. When problems do occur, efforts are made to provide a resolution to the the problem.

With regard to your particular order, you claim you were unaware of the delivery time, until after you paid for the order. The delivery time is shown on the Infurn site, and in the Terms and Conditions and these are available for any Customer to view at any time, either prior to or after placing the order. Most Customers choose to view this before proceeding with the order.

The Customer service team did also advise you about this upon request.

Nevertheless, with regard to your cancellation and refund request, we acknowledge that it is overdue and please accept our apologies for this. The matter will be rectified as a matter of priority and the refund process will be completed within the coming week.

Written confirmation of this will be sent to you shortly.

Kind Regards
Valerie - Customer Services Adviser.

Telia

Telia for pokker??

Aner snart ikke hvad jeg skal stille op. I ved jo ikke hvad I laver Telia, det er død frustrerende. Først afleverer jeg pr. post min bredbåndsrouter tilbage (opsigelse af aftale den 05.06.13) - sendt med Postdanmark til Sverige (jeg gider slet ikke sige, hvad der er gået forud for det) - men summa summarum så sender jeg routeren tilbage og HELDIGVIS via Døgnposten, så jeg får en kvittering med stregkode og diverse bevismateriale på, at den er retursendt. Pyh ha, så langt så godt. Det var den 17.06.13.
Den 19.06. modtager jeg en mail med en rykker på den afsendte router - og jeg kan gå på Track and Trace og se at den er udleveret til Telia den 18.06.?? OK man er jo tålmodig og venlig, så jeg skriver mail til Telia og fortæller, at I ligesom SELV har hentet udstyret på postkontoret dagen FØR I sender rykker.
SÅ får jeg en mail tilbage om jeg vil sende Track and Trace dokumentationen til Telia (som jo helt åbenbart ikke aner hvilket udstyr der kommer retur hvonår), hvilket jeg gør. Man er jo stadig tålmodig. Pludselig kan Telia godt se at de har modtaget udstyret. Så igen så langt - så godt.
Jeg tror jo, at den hellige grav er velforvaret, men ak nej I DAG den 20. august får jeg GUD HJÆLPE MIG en regning på manglende returneret bredbåndsrouter.
Jeg ved altså snart ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har jo stadig mit mobilabonnement hos jer - og har været super glad for det - men hold nu op, hvad sker der, hvis jeg skal ændre på noget her - eller opsige det??
Jeg VED I kan gøre det bedre, så hvorfor gør I det ikke???

22 August 2013

Reply from Telia

Kære Marianne.

Tak for en behagelig samtale.

Jeg må endnu engang beklage dette forløb du har været igennem hos Telia.
Det er bestemt ikke denne oplevelse vi ønsker for vores kunder, tvært i mod.

Jeg kan hermed bekræfte at jeg d.d. har krediteret dig beløbet på 500 kr. for ikke returneret udstyr, så du bedes venligst se bort fra denne opkrævning du har modtaget.

Jeg bekræfter også at det nu står registreret i vores system at vi har modtaget din Thomson router retur.

Har du yderligere spørgsmål til dette fremadrettet eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at spørge efter mig hos kundeservice.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Venlig hilsen
Camilla Elling.


Hej Marianne,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har læst din bedømmelse og vil meget gerne undersøge sagen, så vi kan finde en løsning.

Da du ikke har oplyst et telefonnummer eller kundenummer som reference nr. Så bedes du venligst sende mig en mail, ved at skrive til mobilerhverv@telia.dk, hvor der skal stå "TrustPilot" i emnefeltet.

I mailen bedes du oplyse dit Track og Trace nr. samt dit kundenummer.
Så undersøger jeg sagen og kontakter dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Philip Sinding
Telia Kundeservice

Office2go A/S

Kan det være lettere?

Fredag eftermiddag bestiller jeg et hævesænkebord hos Office2go - lørdag formiddag får jeg mail fra Sergej Radmer med forespørgsel på levering mandag! Mandag eftermiddag er bordet leveret og monteret på min adresse. Fantastisk service og et rigtig flot bord. Det blir ikke sidste gang jeg handler hos office2go:)

Ren Velvaereshop

Ren velvaereshop

Jeg har absolut ikke noget at klage over, leveringen var meget hurtig - jeg havde varen 2 dage efter bestillingen og kunne følge den hele vejen. Produkterne jeg købte var til absolut konkurrencedygtig pris.

Marianne Møller Kristensen Wolff´s profile

profile image of Marianne Møller Kristensen Wolff
Marianne Møller Kristensen Wolff
Reviewer
Female, 1959
Copenhagen, Denmark

About