Morten Jonsen´s profile

Reviews (7)

Outnorth

Rigtig god oplevelse

Handlede nogle bukser hos Outnorth, men størrelsesangivelsen på deres hjemmeside passede ikke og jeg måtte bestille samme bukser 3 gange og sende 2 af dem retur. Når det så er sagt, så kan jeg kun anbefale Outnorth. Med leveringen er en returfragtseddel, så det var nemt og gratis at sende retur. Pengene var tilbage på min konto efter få dage, så alt i alt var det en rigtig god oplevelse at handle hos Outnorth. :)

Autoescape

Annullerede min bestilling.

Mail fra Autoescape...

"Thank you for booking with Autoescape!
Unfortunately the car you have booked could not be confirmed by our supplier in Barcelona.
We have tried to find another car in the same category and pricerange but have not found one.
Your bookingrequest will be removed from our system. Feel welcome to visit our homepage any time to see if you can find another car that might be suitable. "

Ringe service!

Flashogfotobutikken.dk

God service og fik varerne hurtigt

Jeg sendte flere emails vedr. spørgsmål ang. nogle produkter og fik meget hurtigt svar tilbage. Da jeg bestilte modtog jeg varerne meget hurtigt. God service.

Pixmania

En rodet affære!

Pixmania var biligst på pris, men hold da helt k en rodet affære. Jeg bestilte til levering på firmaadresse og uanset hvad jeg gjorde, skrev pixmania, at de ville sende det til mit navn på firmaadressen, dvs. ikke noget firmanavn (så vil varen jo blive sendt retur).

Jeg besluttede, at jeg ikke følte mig tryg ved at handle her, så jeg loggede på og annullerede min ordre. Få minutter efter fik jeg en mail om, at jeg skulle ringe til dem for at annullere. Nå, men så fandt jeg deres service-telefonnummer på deres website ... her ringede telefonen bare "ud" uden at blive besvaret. Så ringede jeg på deres salgsnummer og her fik jeg jeg endelig annulleret min ordre. Sidenhen har jeg modtaget adskillige mails om at min ordre er blevet slettet og jeg vil få refunderet pengene i "nær fremtid". Nær fremtid? Refunderet? Varen er ikke sendt endnu! Pludselig får jeg nu også mails på fransk. Hmmm.

Nej tak - Pixmania er en stor rodet affære - og jeg har ingen tillid hertil. Nu bliver det spændende og se hvor meget jeg skal kæmpe for at få mine penge tilbage. :(

Kan I finde prisen magen til (eller billigere) på en dansk hjemmeside, så sparer I altså en masse bøvl ved at handle der.

04 May 2012

Reply from Pixmania

Hej Morten
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager at du har haft problemer i forbindelse med din bestilling.
Ønsker du levering til din arbejdsplads er det vigtigt at firmaets navn er udfyldt i den tome rubrik, under rubrikkerne Fornavn og navn.
Efter at have fulgt op på din ordre kan jeg se at denne blev annulleret d. 24/04/2012. Ordren blev annulleret før vi nåede at hæve betalingen på din konto.
Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte via nina@pixmania.com

Med venlig hilsen
Nina
Pixmania Mediator

Godigital

Billigste pris og fin service

Jeg har lige bestilt et videokamera hos godigital.dk. Inden jeg bestilte det, havde jeg et par spørgsmål, som jeg sendte på mail - disse blev besvaret indenfor få minutter. Selvom leveringstiden var angivet til 4 dage, havde jeg det efter 2 dage ... og så var kameraet billigere her end på noget andet dansk site. God service og her handler jeg gerne igen. :)

BatteryUpgrade

Fusker firma - pas på!

Selvom de skrive "hurtig levering", har jeg på 4-5 uge stadig ikke modtaget mit batteri. Selvom jeg beder dem sende mine penge retur, svarer de hver gang at jeg skal vente lid længere tid.

Det er egentlig lidt underligt at der ikke er en eneste dansk anmeldelse af batteryupgrade.dk her på trustpilot!!!!

Pas på jeres penge derude!!

17 March 2011

Reply from BatteryUpgrade

Dear Morten Jonse,

I’m very sorry that you have not yet received your item. Your item was shipped on 21-02, and it has been in transit for a little over 3 weeks, not 4 to 5 weeks. Unfortunately we are currently experiencing some longer delivery times, but we are doing our best to get you your item as fast as possible. Please contact our helpdesk if you have not received your item by the end of the week and we’ll offer you a solution.

Kind regards,

BatteryUpgrade.com

LavprisVVS.dk

Skal holdes i kort snor!

Flere af de varer jeg købte i én ordre blev leveret på forskellige tidspunkter. Jeg måtte selv FLERE gange hive fat i Lavprisvvs for at få varerene leveret. Websitet virkede ikke da jeg skulle bestille, telefonsystemet (talemaskine) blev ved med at sende mig rundt i ring. Forkerte emails blev sendt til mig.

Alt i alt en følelse af en virksomhed, som ikke rigtigt har styr på det - sidste gang jeg handler der.

Morten Jonsen´s profile

profile image of Morten Jonsen
Morten Jonsen
Reviewer
Male, 1969
Denmark

About