Michael Møller´s profile

Reviews (4)

SYNOPTIK

Uddeler dummebøder for deres egne fejl

Jeg har et kontaktlinseabonnement hos Synoptik, som jeg tilmeldte Betalingsservice i butikken, da jeg oprettede det. Dermed burde jeg kunne undgå, at skulle betale Synoptiks girogebyr som er på 30 kr.

Jeg kan se af min netbank at betalingsaftalen er blevet oprettet, og dog har Synoptik indtil videre to gange valgt at udsende gebyrpålagte girokort.

Da jeg her anden gang valgte at ringe og beklage mig, var beskeden, at de ville prøve at oprette den allerede eksisterende betalingsserviceaftale igen, og at jeg havde valget mellem at betale gebyret eller bruge min tid på, at tage ned i deres butik og betale. De første 32 kr som jeg har tabt på grund af deres inkompetence mente medarbejderen sig dog ude af stand til at forholde sig til.

Jeg har handlet i butikken på Frederikssundsvej 175 i Brønshøj.

ActivInstinct

Good shopping experience - bad business morale

ActivInstinct has a great selection of goods as well as fair prices. After finishing my purchase however, I was presented with a web page offering cash back in exchange for accepting a "free" trial to some website offering price information, or something in that direction.
Upon googling the website, that ActivInstinct had chosen to direct me towards, I became confident that this was a scam. I became worried about having given my credit card details to ActivInstict.
So far I have however received my goods in good condition, and only the appropriate amount has been withdrawn from my account.

One of the items (Nike Classic Short) however came with some detail on the back which is kind of ugly in my opinion. Had I been able to see this from the website I would probably have chosen something else.

Would I shop at ActivInstinct again? I am not sure. On the one hand it is very convenient, and - when stepping lightly - apparently not that dangerous. On the other hand their willingness to direct costumers towards fraudulent businesses show a severe lack of morale.

08 December 2011

Reply from www.ActivInstinct.com

Thank you for taking the time to review. We're sorry that you were worried about the security of your credit card details. However the website you mentioned is a carefully selected partner, who offers great discounts at high street stores. We have selected them as they offer a good service to our customers, but of course subscribing is completely optional. We assure you that it is 100% secure. With regards to the shorts you ordered, please feel free to return the item and we will be happy to exchange or give you a full refund. In addition to compensate for your dissatisfaction we would like to offer you free express delivery on your next order. (Just quote your order id to customer service upon purchase.)

YouSee

Godt billede - dårlig service og stabilitet

YouSee leverer en rigtigt god billedkvalitet på deres kanaler. De omkringliggende produkter fungerer dog ikke, og deres kundeservice er mildt sagt dårlig.
Derfor vil jeg anbefale at man nøjes med de (ganske udemærkede) YouSee-signaler som ens antenneforening evt. køber ind, og undgår at købe tilvalgsprodukter direkte hos YouSee.

-----

Tilbage da jeg for ca. 3 år siden købte mit fladskærmstv, investerede jeg i en HD-boks fra YouSee for at kunne få ordentligt billede også. I den forbindelse fik jeg rabat på boksen, hvis jeg bandt mig til HD-pakken+kortafgift i 6 måneder.

Da jeg senere afmeldte HD-pakken gik noget galt, og jeg endte med stadig at betale kortafgift, til trods for at jeg egentlig ikke havde noget YouSee-produkt længere. Det gav mig så til gengæld adgang til StartForfra og Arkiv som i mellemtiden var blevet lanceret, så jeg valgte at leve med det fremfor at skulle rode med kundeservice igen.

I sommers stoppede de to funktioner så med at fungere, så jeg besluttede mig for at jeg ikke længere ville betale kortafgift. Heldigvis kunne jeg dog læse i en pressemeddelelse at de skulle til at afskaffe kortafgiften, hvilket vel burde betyde at jeg ikke længere havde noget betalingsprodukt ved YouSee.

Nu har jeg dog fået en faktura på et nyt produkt, som YouSee har lanceret og helt af egen drift har besluttet sig for at jeg skal have.
Eftersom jeg ikke har bestilt det pågældende produkt ringer jeg selvsagt ind til kundeservice, og bliver i første omgang oplyst om deres åbningstider. Dagen efter ringer jeg så indenfor de oplyste åbningstider og får lov til at blive talt ned til af en ung kvinde som mener, at jeg kunne sige mig selv, at jeg selv skulle tage initiativ til at returnere deres gratis plaststykke, såfremt jeg ikke ønsker at betale for et produkt som jeg hverken har bestilt eller fået. Desuden kunne hun oplyse at der ikke fandtes mennesker med autoritet til at tage sig af regningshenvendelser indenfor hele deres åbningstid. Så nu skal jeg altså ringe igen imorgen inden kl. 16. Det er bare ikke godt nok.

Ud over mine problemer med regninger og on-demand, har YouSee desuden valgt en noget besynderlig tilgang til deres fjernbetjening. Det betyder at boksen ikke virker med almindelige universialfjernbetjeninger, og samtidig også at boksen og fjernbetjeningen går galt af hinanden, således at der halvdelen af gangene ender med at ske noget helt andet end man har tastet.

---
Update:
Nu har jeg så været i kontakt med YouSee igen. Denne gang uden behov for at tale med nogens overordnede, og der blev oven i købet talt pænt til mig. Jeg fik lovning på at få 128 kr retur, ud af de 150, de har taget for meget i første omgang. Medarbejderen kunne forøvrigt oplyse om at de havde taget mine penge som følge af mit mislykkede forsøg på at benytte arkiv, og ikke som følge af at jeg har deres lille stykke plastik. Jeg ville personligt have fundet det passende med en prisangivelse i boksens brugerflade, hvis det er tilfældet.
Karakteren er hermed opgraderet til 2 stjerner.

Update2:
Nu har jeg så modtaget en kreditnota på 90 kr. Altså hverken de 128, jeg har fået lovning på, eller de 150 som de har hævet for meget. Jeg gider virkelig ikke at bruge min jul på deres elendige kundeservice, så jeg lader det blive ved det. Karakteren er tilgængæld sænket til en enkelt stjerne igen.

Bygholm Online

Fejlleverance

Bestilte 4 skjorter i størrelse 40 og et bælte. Levering foregik hurtigt.

Skjorter og bælte er generelt i fin stand, bortset fra én skjorte som de tilsyneladende var så ivrige efter at komme af med, at de sendte en størrelse 46 i stedet for 40. Den havde nogle små brud på syningerne midt på forsiden.

Butikken var let at komme i kontakt med på telefon, og den rigtige skjorte er nu modtaget, med intakte tråde og frankering til den fejlleverede skjorte.

Jeg har både været udsat for langt bedre og langt værre kundebetjening. Jeg har hverken fået undskyldning eller kompensation, men fejlen er trods alt blevet udredet med to minutter i telefonen og en tur på posthuset som eneste konsekvens.

Jeg ville samlet set godt kunne finde på at handle der igen, hvis prisen var konkurrencedygtig nok.

Michael Møller´s profile

profile image of Michael Møller
Michael Møller
Reviewer
Male, 1986
Aalborg, Denmark

About