Eigil Sørensen´s profile

Reviews (15)

INFURN.com

Også fanget i Infurns karrusel

Ja, som overskriften siger - fanget i Infurns karrusel.
Bestilte en lampe d. 11-11-2013.
Levering senest uge begyndende med 17-03-2014.
Nå, det gik som for så mange andre - udsættelse på udsættelse........
Først fra ovennævnte dato til uge begyndende med 07-04-2014
og senest til uge begyndende med 09-05-2014. Med andre ord - et halvt år !
Når så jeg læser anmeldelserne her på Trustpilot tvivler jeg kraftigt på at jeg nogenseinde får min lampe som jeg skulle bruge i starten af april - det sker så ikke.
Skrev efter en forklaring første gang og fik en opringning af en flink mand, der lovede at selvfølgeligt forventedes den først lovede leveringstid overholdt - sandsynligvis før ( bekræftet på mail ) -
Anden gang skrev jeg igen ( 2 gange ) til det de kalder kundeservice ( ikke-eksisterende i ordets bogstavelige forstand ) og har ikke fået et svar - det kommer nok heller ikke. Ikke engang en forklaring på hvorfor varen er forsinket - blot at den er forsinket - og at det kan jeg også se på kundekontoen.
Jeg tror ikke længere på at der reelt er tale om at Infurn ønsker at levere varen - men blot ønsker at beholde vore penge så længe som muligt - derfor kalder jeg det en karrusel.
Jeg fortryder bittert at jeg ikke undersøgte Infurn her på trustpilot inden bestilling - men hjemmesiden så jo lige så professionel ud som de andre aktører på dette marked og gik ud fra at de var lige så seriøse - der tog jeg så frygteligt fejl - kors hvor jeg fortryder at jeg ikke benyttede en anden aktør på markedet - dem er der flere af.
Har handlet meget på nettet - men det er første gang at virksomheden ikke gør alt for at løse leveringsproblemer i stedet for blot at ændre datoen frem på kundekontoen - alt for useriøst.
Jeg behøver vist ikke at skrive at jeg er enig med alle dem, der fraråder at handle med Infurn !!
Nu ser jeg frem til at modtage min lampe i ugen begyndende med 09-05-2014 - sker det ikke må jeg jo igennem det samme bøvl med at få pengene refunderet som så mange andre.
EDIT : Et svar som forventet - totalt ubrugeligt - kvalitetsproblemer ? - bare en dårlig undskyldning.

01 April 2014

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Hello Eigel,

Thank you for your comments, and sorry that you feel you are going round in circles.

We regret that delivery has taken longer than expected and the reason for the delay is caused by a quality control issue. Delays are covered in the Terms and Conditions, but of course, it is not an ideal situation when this occurs.

However, it is not correct to say that Infurn does not deliver, as over 100,000 customers and more have received their items and continue to do so on a daily basis. Customers very rarely post to say they receive goods, just when they do not arrive.

In respect of your order, and after checking today with Logistics, the lamp is not likely to arrive prior to May. We have checked in stock to see if another Poul Henningsen lamp is available to send out quickly to you, but regret one is not currently available.

We have made several attempts to get in touch with you today to discuss the matter and to find a suitable solution for you, but will email instead with the available options.

Kind Regards
Valerie - Customer Relations Adviser.

PGW

God pris og fin leveringstid.

Bestilte tirsdag aften d. 18-03-2014 nogle varer til ølfremstilling + lidt andre småting.
Prisen i Skr. var lavere end samme varer i Danmark i Dkr :-) ( fragt Skr. 99,- )
Ankommet i dag lørdag formiddag d. 22-03-2014 - 3-4 dages leveringstid fra Sverige til Danmark - det er OK.

Kompat

Super hurtig levering

Hvad skal man sige ?
Bestilte torsdag aften - bekræftelse fredag og varen ankommet med posten i dag lørdag.
Det kan ikke gøres bedre - prisen er også OK.

14 March 2014

Reply from Kompat

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Undskyld det sene svar.

Med venlig hilsen

Freddie Iuel-Brockdorff
Kompatibel

Beckmann Maling & Tapet

rigtig pris og hurtig levering

Ja, den helt rigtige pris, de rigtige varer, lav fragtpris og hurtig levering. Perfekt.

Morten Repsdorph Husfeldt found this review useful

BF-shop.dk

Hurtig levering og god pris.

Ja, overskriften siger det :-)
Bestilte i onsdags og pakken leveret i dag - perfekt.
Kunne ikke finde en tilsvarende vare til samme pris incl. fragt - hverken lokalt eller på nettet.

Things-4-you.dk

Entusiasme ;-)

Bestilte for præcis en uge siden et vinsæt og begyndersæt - ankom i dag . Det er indenfor de lovede 3-5 arbejdsdage.
Nu skal jeg så prøve at lave vin igen - der er sket en del siden jeg sidst bryggede for 30-40 år siden ;-) - det glæder jeg mig til.
Ringede så til butikken og fik Charlotte - sikke en entusiasme :-) - minder lidt om et besøg på et whiskydestillery i Skotland for nogle år siden - hvor man kunne mærke at rundviseren virkeligt brændte for sit produkt.
Alene det er nok til 5 stjerner for mig.

18 October 2013

Reply from FG Handel S.M.B.A.

Hej Eigil,

Tak for din fine anmeldelse, det varmer at høre du føler dig godt behandlet.
Vi forsøger så vidt muligt at gøre vores bedste for at hjælpe. Vi gør det her af interesse, og ønsker at gøre hjemmebrygning til noget alle kan være med til.
Tidligere var vin og ølbrygning en naturlig del af enhver husholdning, og det kunne jo være sjovt, hvis det igen fik samme plads i husholdningen.

Med venlig hilsen
Charlotte

Lavpris Laase

Perfekt.

Ja, overskriften siger det hele.
Bestilte i går ved 11 -tiden 2 nye låse, der skulle kodes til samme nøgle + en ekstra nøgle. Prisen er også en af de bedste på markedet.
Under 15 min !! efter en besked på mail om at varen var sendt.
Har lige modtaget perfekte låse + den ekstra nøgle her kl. 11:15 - - 24 timer efter bestilling.
Det kan ikke gøres bedre - thumbs up !

FDM Netbutik

Lige efter bogen

Hurtig levering - Nem bestilling, som forventet.

Lampe Hjemmesiden

Forkert materiale og lang leveringstid

Den 12-03-2013 bestilte jeg 2 stk SKIP-spotlamper i børstet rustfrit stål, som stod var på lager og derfor 1-3 dages lev. tid. Det holdt ikke
Et par dage efter en besked om at jeg ville modtage dem d. 20-03-2013 - de ankom så i dag d. 19-03-2013.

Jeg pakker dem ud og opdager at det ikke er børstet rustfrit stål - men krom og børstet aluminium - forkert angivet på hjemmesiden som rustfrit stål. Lamperne er pæne nok så jeg beholder dem - men børstet rustfrit stål er det ikke. De ligner dog dem på hjemmesiden - -men det er for dårligt at angive det som rustfrit stål når det faktisk er aluminium. Der stod også børstetstål på ordrebekræftelsen.
" Skip Spotlampe med dæmper og ledning børstetstål "

EDIT 20-03-2013.
Har talt med Frank fra Lampehjemmesiden og vi er blevet enige om en løsning.

20 March 2013

Reply from Lampe Hjemmesiden

Hej Eigil,

Jeg har undersøgt på hvorfor produktet står som Børstet Stål i stedet for Børstet Alu og kan se at dette beror på en trykfejl i vores materiale. I vores materialeliste står betegnelserne BA og BS for henholdsvis Børstet Alu og Børstet Stål, hvormed trykfejlen er blevet til.

Hvad angår leveringen, beklager jeg at den formodede levering ikke holdt og vi har nu ændret den forventede leveringstid til 5 dage.

Jeg vil meget gerne at du kontakter mig på 62212222, så vi kan finde en passende løsning der gør at også du bliver en tilfreds kunde.

Mvh. Frank
Lampe-hjemmesiden.dk

Miniinthebox

Led-lys

Har bestilt og fået leveret 2 stk LED GU10 LED.
Bestilte kun 2 for at prøve og for at holde prisen under kr. 80,-, som er SKATS grænse for told- og momsfri indførsel. Fragten er jo gratis - så det betød ikke noget at ordren var lille. Pærerne levede helt op til forventningerne mht. varmhvid og farvegengivelse.
Har bestilt igen ad 2 omgange - igen for at holde mig under kr. 80,-

Lidt ærgeligt at grænsen er så lav - men selvfølgeligt mest for Miniinthebox, som har ekstraudgifter ved at sende 2 pakker i stedet for 1.
Nu venter jeg så bare på at få de sidste 2 bestillinger- den ene er sendt og den anden bliver det nok i dag - hurtig ekspedition - men forventelig lang leveringstid når det er fra Kina - sidst dog inden for lovet tid, men det var også næsten 3 uger.

METRO Cash & Carry Danmark ApS

Bønnekaffe og Cognac til :-)

Nu har jeg så handlet 2 gange hos metroshop - først Cognac og senere ARO espressokaffe - hele bønner.
Aro kaffen var billig så var lidt spændt på smagen - men den er rigtig god.
Cognacen var også til den billige side i forhold til at købe en tilsvarende i en butik, der handler med cognac - så prisniveauet er i orden.
Alt forløb som lovet - 2-3 dage efter bestilling kom varen og track- og tracenummer kom dagen efter bestilling.
Jeg vil handle hos Metroshop igen - helt sikkert.

LavprisBatterier A/S

2 knapcellebatterier hurtigt og rigtig pris.

Bestilte 2 stk store Varta CR1620 3V 70 mAh knapcellebatterier ( 17dkr./stk ) om aftenen.

Tidligt næste morgen bekræftelse på at varen var sendt og modtog den dagen efter.

Lav fragtpris ( 13 dkr. ) og hurtig levering.

Interior Addict

super !

Flot æg og perfekt levering.

Købte den 15.feb. en " ægget " med skammel.

Ankom i går og fik som aftalt en opringning om ca. lev. tid dagen før - super - forbedring i forhold til sidst ;-).

Nå, fruen bad mig tage et brækjern med hjem - for den indpakning kunne hun ikke lige selv nedkæmpe - meget effektiv emballage - mon genbrugspladsen har plads nok til det i morgen ;-)

Stolen og skamlen lever fuldt ud op til beskrivelsen og billederne på hjemmesiden, flot kvalitet - og efter en opringning til Anja fandt jeg også ud af hvordan vippefunktionen kunne indstilles.

Alt i alt en positiv oplevelse - igen :-)

Billedet er af stol m. skammel og den AJ lampe jeg købte i december.

Aaplus

Hurtig levering - god service.

Købt 3 gange i denne måned. Levering dagen efter ! - Flot.

Købt LED-bånd, strømforsyninger og en trådløs dimmer.

God vejledning ( gennem lav-det-selv.dk ), hvor der uopfordret blev svaret på et indlæg fra mig.

Den manglende 5. stjerne skyldes prisen på det jeg skulle bruge mest af i sidste omgang - det købte jeg andetsteds - prisforskellen var stor.

Merlin

God service - seriøs information

Bestilte et LG LCD-tv mandag.
Samme dag en mail at jeg lige skulle ringe.
De ville lige checke leveringsadressen, da den ikke passede til tlf. nr.
Jeg spurgte så til lev. tiden - "øjeblik - den er desværre lige gået i restordre forventes på lager igen på torsdag men kan ikke love noget - vil du annulere din bestilling ?"
Jeg fastholdt min bestilling og varen blev leveret torsdag - efter 3 dage fra bestilling selvom den var i restordre.
Han sagde endda at jeg bare kunne ringe hvis jeg synes der gik for lang tid - så kunne jeg bare annulere.

I min terminologi er det super service.

Ingen slinger i valsen - men information, der kan bruges.

Eigil Sørensen´s profile

profile image of Eigil Sørensen
Eigil Sørensen
Reviewer
Male, 1954
Denmark

About