Simone ´s profile

Reviews (18)

Apple

Gode produkter, god kundeservice og hurtig levering

Jeg har købt alle mine Apple-produkter (pånær iPhone) direkte hos Apple og jeg kan kun være tilfreds med forløbene. De yder altid fin service og levering og afhentning med UPS. Senest har jeg fået byttet min første iPod til en spritny model grundet mistanke om eksplosionsfare (!). Også rigtig fin service igennem det forløb.

INFURN.com

No service at all

In September 2011 I bought a certificate for a beanie-chair from Infurn via "Dagens Bedste". First of all it was nearly impossible to order and pay for the chair. A couple of weeks after the promised delivery date I contacted "Dagens Bedste" in order to make a cancellation. I had read too many stories online about people who never received their orders. Luckily "Dagens Bedste" made my refund right away.
The delivery was paid directly to Infurn and despite having e-mailed several times to customer service I have never received the money. I have a feeling that if I had paid for the order directly to Infurn I would still be waiting for that as well. I doubt that I will ever receive the refund of the delivery.
This is the must lousy and shady business I have ever been in touch with and I highly recommend others to stay away.

UPDATE:

Dear Sonia Harris,

Thank you for the fast reply. According to my inbox I e-mailed you the bank details on October 24th. I have just e-mailed the Danish customer service the information and I am looking forward to closing this case.

Regards Simone

15 March 2012

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Update.

Dear Mrs Peterson.

Thank you for your response. I have received confirmation the order was returned to senders. I have instructed our finance department to action your refund.

Please accept our apologies for the delay in actioning your request.

Kind Regards

Sonia Harris

Customer Relations Supervisor


Dear Mrs Peterson,

Thank you for your comments, I have today reviewed your account and tried to contact you by telephone. You were advised by email of 14 October 2011 to provide your bank details to enable the refund, however it has also been noted the order was released for shipment with DHL. I have asked our logistics department to investigate and locate this order. Once this information has been received, I will instruct our finance department to issue a refund for the shipping cost. If you require any further information please do not hesitate to contact me.

Kind Regards

Sonia Harris

Customer Relations Supervisor

Asos

Stort udvalg og gratis levering

Asos har et kæmpe udvalg og har løbende tilbud og udsalgsvarer. Deres eget mærke laver blandt andet tasker og sko i rigtig god kvalitet og til rimelig pris. Skoene er normale i størrelsen, mens tøjet ofte er lidt småt i forhold til størrelsen.
Når man vælger gratis levering skal man dog være forberedt på at vente op til en uges tid på sine varer. Det gør Asos også selv opmærksom på og man kan bestille ekspres-levering for et rimeligt beløb.
Lækre varer i alle prisklasser og gratis levering gør, at jeg regelmæssigt handler der.

Shopbop

Hurtig kundeservice og levering

Indledningsvis skal det nævnes, at det ikke altid er økonomis fordelagtigt at handle hos shopbop.com, da der skal betales told for varerne. For mig svarede slutprisen nogenlunde til danske priser. Til gengæld var kundeservice superhurtige til at svare på min henvendelse. Jeg havde svar inden for 15 minutter. Derudover var den gratis levering imponerende hurtig. Jeg bestilte mandag aften og havde varen onsdag eftermiddag. Man skal være opmærksom på priserne på told og levering (de tilbyder gratis levering over et vist beløb), men kundeservice og levering fungerede imponerende godt.

Likeliving

Fine varer til god pris

Alt forløb fint, da jeg købte en stol hos Likeliving. Leveringstiden var som forventet og prisen lavere end de fleste andre butikker, så det var en fin oplevelse.

Brandos.dk

Rigtig god kundeservice

På trods af, at prisen var 100 kroner dyrere end andre steder, valgte jeg at købe mine støvler hos Brandos, da de tilbyder gratis fragt, ombytning og retur. Jeg var i tvivl om størrelsen og var også nødt til at bytte det første par. Ombytningen forløb fantastisk hurtigt og smertefrit. Det nye par støvler blev faktisk sendt inden, de havde modtaget det oprindelige par, så ventetiden var minimal. Det er rigtig fint, at man melder sine returvarer til kundeservice inden afsendelse. Kundeservice svarer hurtigt og medarbejderne er venlige og dette vejer op for den lidt højere pris.

Rezetstore.dk

Supergod vejledning og ekstraordinært hurtig levering

Efter at have udset mig et par sneakers skrev jeg til Rezet for at høre om størrelsen og allerede indenfor 30 minutter fik jeg kyndig vejledning per mail. Min kæreste og jeg bestilte begge et par sko mandag aften og tirsdag morgen var de allerede leveret. Vi er begge yderst tilfredse med skoene og forløbet. Jeg synes, det er skønt med hurtig vejledning, gratis fragt over 600 kr. og tilmed superhurtig levering. Kan kun anbefales.

Cykelpartner.dk

Hurtig levering og god produktinformation

Hjemmesiden er let og overskuelig og det ønskede produkt fandt jeg lynhurtigt. Produktinformationen er detaljeret og relevant og billederne gode. Desuden er produkterne billige og fragten ligeledes. Jeg vil gerne handle med cykelpartner.dk igen, da denne første købsoplevelse har været udelukkende positiv.

Feelunique

God kundeservice

Jeg har bestilt varer herfra mange gange. Da jeg ønsker at undslippe momsgebyr osv. bestiller jeg oftest flere små pakker af fx 80 kr.
Før jeg var opmærksom på, at de sender fra Jersey, nåede jeg dog at bestille to store ordrer, som blev pålagt moms. Jeg kontaktede kunderservice og de svarede hurtigt tilbage, at de ville refundere pengene.
Jeg er ikke klar over, om dette er normal procedure, eller om jeg blot har været heldig. Siden dette er jeg begyndt at bestille varer for under 100 kr. hver for sig for at slippe for gebyret.
Jeg er godt tilfreds og handler der gerne igen.

Topshop

Sløv kundeservice

Da jeg ville returnere nogle varer, som desværre havde vist sig ikke at passe, forsvandt pakken på mystisk vis, inden den nåede frem. Jeg ved ikke, om det er Postdanmark eller Topshop, der har begået en fejl, men jeg kontaktede Topshop for at forhøre mig om returneringen. Først efter en måned og tre forskellige skriftlige henvendelser får jeg svar om, at de kun kan hjælpe, hvis jeg sender postkvitteringen og det lille stempel med (de anbefaler, at man beder om et stempel på posthuset). Derefter gik det i orden.
Jeg synes ikke, det er rimeligt, at der skal gå så lang tid, før de svarer. Man når at blive frustreret og undre sig over, om mailen overhovedet er blevet læst af andet end en maskine. Der orker jeg ikke at handle igen.

Lauren Kay found this review useful

Fitness World

Svingende kvalitet og mange gebyrer

Jeg har trænet i fire forskellige centre og kvaliteten har været meget forskellig. Nogle centre er nye og pæne, mens andre er slidt helt ned til grunden. Fælles for dem alle har været dårlig udluftning.
Jeg har trænet billigt med logbuy-kode, men har alligevel måttet slippe væsentligt dyrere mange gange, da frameldingsgebyret er 30 kr. per gang. To timers frameldingsvarsel kan godt være svært at imødekomme, hvis man pludselig skal arbejde ekstra eller sidder fast i trafikken.
Jeg har i stedet meldt mig ind i Freshfitness, da det fleksible koncept tiltaler mig. Men jeg måtte først møde personligt op i Fitnessworld og forklare, hvorfor jeg skiftede... Irritationen over ikke at kunne melde sig ud elektronisk, samt frustrationen over de mange gebyrer overskygger det forhold, at jeg faktisk kun har mødt dygtige og engagerede instruktører på holdene.
Indtil videre har Freshfitness vist sig at være det bedste for mig.

Kristian Dygand jolandeh found this review useful

Fresh Fitness Danmark

Billigt og fleksibelt

Cykelbiografen fungerer rigtig godt. Der er hold hele dagen og musik og lydniveau er tilpasset videoen (derved undgår man instruktører, der sidder og pruster i mikrofonen og råber om kap med deres egen musik). Desuden fungerer grafikken godt.
Centret (Vesterbro) er nyrenoveret og udstyret i orden. Derudover virker der altid rent og skraldespandene er aldrig ved at flyde over.
Da jeg alligevel altid tager bad hjemme, generer gebyret på 3 kr. pr. bad mig ikke. De 9 kr. det koster at deltage på hold med instruktør, finder jeg rimelig. Jeg vil hellere betale 9 kr. for aktiv deltagelse, end 30 kr. for ikke at have meldt mig fra et hold, som er proceduren i andre centre.
Meget fleksibelt koncept både hvad angår økonomi og træning.

Rasmus E. Ingerslevand Julie found this review useful

Madglad

Sund og velsmagende mad til rimelige priser

Maden er altid frisk og alt bliver tilberedt fra bunden. Og så smager det fantastisk. Der er i øvrigt også altid et vegetarisk alternativ til dagens ret. Det er skønt med et sundt alternativ til fedtet take-away, som tilmed er til at betale.

apo-rot

Billige produkter og lynhurtig levering

Efter i mange år at have betalt en mindre formue for Vichy-produkter i Danmark og hamstret som en gal i udlandet, opdagede jeg dette fantastiske apotek. Der er mange penge at spare på kendte mærker, almindelige smertestillende produkter samt Frontline til kæledyr. Leveringsomkostningerne er rimelige og leveringen ekstremt hurtig. Jeg modtog varerne to dage efter bestilling. Det er der ikke mange firmaer i Danmark, som formår. Det er bestemt et sted, jeg vil handle fremover.

NiceHair

Lynhurtig levering

Det er sjældent, at man oplever danske firmaer, der leverer så hurtigt tværs gennem landet. Så det var en fornøjelse at modtage varerne.

Med24.dk

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg måtte i første omgang returnere en pakke, da indholdet var gået i stykker. Trods den ærgerlige omstændighed oplevede jeg rigtig venlig kundeservice og fik hurtigt erstattet varerne. Altid rart med hurtig og imødekommende kundeservice.

Downtown DK ApS

Yderst kompetent og venlig kundeservice

Jeg købte en vare gennem Downtown, som dog viste sig at være solgt på et forkert grundlag. Ansvaret for dette lå naturligvis hos firmaet, der solgte varen. Downtown var dog yderst behjælpelige og kontaktede firmaet omgående, så jeg hurtigst muligt kunne få mine penge tilbage. Det er meget opløftende at møde en kundeservice, der rent faktisk lytter og tager til efterretning. Rigtig god oplevelse fra Downtowns side i forbindelse med en desværre dårlig oplevelse med den involverede virksomhed.

Rigtig Kaffe

Falsk varebetegnelse

Vi købte en espresso-maskine gennem Downtown, der ifølge annoncen og rigtigkaffe.dk, skulle kunne brygge espresso og steame mælk. Et par dage efter fik vi en mail, der oplyste om, at maskinen var afsendt. Senere samme dag modtog vi en mail med et tilbud om at købe en mælkesteamer, som passede til maskinen. Jeg kontaktede rigtigkaffe.dk, som medgav, at det var en noget tvetydig annonce, da maskinen trods annoncens tekst, faktisk ikke er udstyret med en mælkesteamer. De forekom os at vide, at de har solgt maskinen på et meget tvivlsomt grundlag.
Downtown ydede til gengæld en fantastisk god kundeservice og sørgede hurtigt for at kontakte rigtigkaffe.dk, så vi kunne få pengene retur.
Jeg vil ikke anbefale at handle med rigtigkaffe.dk, da jeg finder det højst uacceptabelt, at de sælger en maskine på et falsk grundlag. Det fremgår stadig på deres hjemmeside, at alle semi-automatiske maskiner kan steame mælk. Dette viste sig dog ikke at være tilfældet angående den semi-automatiske Nemox Punto Pro.
Derimod vil jeg fremover føle mig ganske tryg ved at handle hos Downtown.dk, da de yder en hurtig og venlig kundeservice.

Lisa found this review useful

24 October 2011

Reply from Rigtig Kaffe ApS.

Hej Simone

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af den oplevelse du har haft i forbindelse med dit køb gennem Downtown.
Vi har lyttet til din kritik og har nu gjort det tydligere at den omtalte maskine, som den eneste af vores semi automatiske maskiner, ikke har mælkesteamer, men en varmvandsdyse i stedet.

Når du handler gennem Downtown er det Downtown der håndterer betalingen og derfor også dem der betaler pengene tilbage.

Når man handler direkte med Rigtig Kaffe har man naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret hvis man fortryder købet.

Vi er kede af vi ikke fik muligheden for at finde den rigtige espressomaskine til dig.

Rigtig Kaffe hilsner
Morten

Simone ´s profile

profile image of Simone
Simone
Reviewer
Female, 1987
København, Denmark

About