ALT´s profile

Reviews (23)

Wimdu

Aktivering af Bolig?

I starten af Februar 2014 lagde jeg endnu en bolig på Wimdu og her 12. Marts er den stadig ikke aktiveret.

Er der ikke noget med at hvis der ikke er boliger på Wimdu, så kan gæsterne ikke booke overnatninger, uden overnatninger er der ingen indkomst og uden indkomst er der ingen Wimdu?

Jeg har skrevet til deres Kundeservice 4 gange og har ikke fået andet end en automatisk mail tilbage om at de har travlt i øjeblikket og vender tilbage når de har tid - men tid er da ikke mere end én måned?

Jeg syntes det er super dårlig kundeservice!

25 March 2014

Reply from Wimdu

"Dear ALT,

Unfortunately, we do not have customer support in Danish therefore we will answer in English, please excuse us for the inconvenience.

We are sorry the publication of your offer was delayed. We try hard to provide customers with the best service possible, which also includes a thorough check of listings.

Thank you very much for your patience and understanding in this matter.

Best regards,
Stanimir for the Wimdu team."

Alm. Brand

10 måneder med benægtelse. 58 sekunder til at undskylde!

Jeg har nu gået i 2 dage og tænkt over min oplevelse med Alm. Brand Forsikring og jeg er stadig måløs!

Jeg er ejer af en Gård i Jylland, i April 2013 starter jeg forhandlingerne omkring at sælge min Gård. Den potentielle køber og jeg aftaler skriftlig på papir at handlen har virkning fra og med 1. Maj 2013, hvor han (køberen) starter med at forsikre min Gård.

I Juli 2013 får jeg en opkrævning for det næste års forsikring på Gården og ringer til Alm. Brand og siger at min Gård jo er under salg og allerede er forsikret af køberen og at jeg derfor ikke er forpligtet til at betale.

Jeg taler med en ung mand i Fritidslandbrugs afdelingen som siger noget i retningen af at jeg ikke kan opsige forsikringerne på min ejendom, før købers forsikring har overtaget forsikringerne og før købers forsikringsselskab afmelder min forsikring, da en landejendom ikke må stå uforsikret hen. Da dette ikke er sket, skal jeg forsætte med at betale. Så jeg betaler.

I August 2013 har vi et forhandlingsmøde, hvor købers advokat bla. nævner at køber har forsikret min Gård pr. 1. maj 2013, hvilket jeg syntes er mærkeligt, når jeg stadig skal betale. Jeg ringer derfor igen til Alm. Brand.

Her spørger jeg hvordan det kan være at et for så vidt fremmede menneske kan forsikre min Gård, uden at jeg bliver informeret om det overhoved? Jeg har ikke modtaget oplysninger af nogen art, om at et andet menneske har tegnet en forsikring på min Gård, burde jeg ikke det?

Jeg siger til medarbejderen i telefonen, som denne gang er en pige, at det jo vil svare til at jeg forsikre min Far's Firma uden hans viden, til op over begge øre og hvis skidtet så brander ned til grunden indkassere jeg pengene. Pigen argumentere højlydt og mener slet ikke det kan sammenlignes og begynder en lang fortælling om forsikringssvindel og om at det er ulovligt at opkræve forsikringspenge for noget som ikke er mit. Ergo måtte jeg indse at mit forsøg på at få forståelse for mit problem mislykkes igen.

20. November 2013 tinglyses papierne på Gården officielt. Dvs. Gården har nu skiftet hænder, og jeg skal derfor 100% ikke betale mere, så jeg ringer igen igen igen til Alm. Brand som igen igen igen fortæller mig at jeg ikke kan opsige mine forsikringer på min Gård, før købers forsikringsselskab har overtaget alt ansvar og før købers forsikringsselskab selv afmelder min forsikring, da min Gård ikke må stå uforsikret hen. Jeg argumentere alt hvad jeg kan - ingen nytte.

I Fredags (21. Februar 2014) modtager jeg en opkrævning på endnu en ting vedrørende salget af min Gård, som et andet storslået Dansk firma også har lavet kludder i.

Det resultere i at jeg sender et lidt harsk brev til køber af Gården og vedlægger regningen og skriver at han - udover at betale den - også lige kan fikse det sådan at jeg ikke mere skal betale forsikring for Gården, som jo på alle offentlige papir ikke mere er min - men som jeg åbenbart stadig af uvisse grunden, betaler forsikring for. Grunde som kun er logisk for Alm. Brand.

Mandag d. 24. Februar kl. ca. 15.20 modtager jeg et opkald på min Dansk telefon (jeg arbejder i Spanien) Det er ikke mange der bruger den telefon, da de ved jeg er i Spanien i denne periode. Nummeret er for mig ukendt. (Se vedhæftede screendump) så jeg tager den.

I røret får jeg en pistolsælger fra Alm. Brand som på under ét minut, faktisk på 58 sekunder siger at Alm. Brand desværre har lavet en fejl da de i Maj 2013 valgte at forsikre min Gård, i den nye ejers navn og det beklaget de. Jeg spørger om jeg så får penge retur. Ja. Får jeg også en opgørelse? Ja. Kan du sætte pengene ind på min Nem Konto? Jeg vil prøve. Farvel.

Så, det vil sige at køberen af min Gård pr. 1. Maj 2013, vælger at forsikre hans nyindkøbte Gård via det samme forsikringsselskab som jeg allerede benytter, nemlig Alm. Brand. Alm. Brand glemmer bare lige en mindre detalje og det er at afmelde forsikringen i MIT NAVN. Det vil sige at Alm. Brand i 10 måneder har haft samme Gård, med samme adresse forsikret med 2 forskellige policer og 2 forskellige personer og 2 forskellige navne - og INGEN af de personer jeg har haft ringet til hos Alm. Brand, har gider at undersøge hvor fejlen lå. Ingen hos Alm. Brand har gidet at undersøge om Gården faktisk var forsikret hos dem selv. Ingen hos Alm. Brand har gidet at sætte spørgsmålstegn ved at samme Gård er forsikret 2 gange. Ingen!

Og når de så opdager en mega brøler som de selv har lavet - og som har kostede mig mange penge, så bruger de 58 sek. på at sige undskyld!

Jeg spurgte pistolsælgeren om han kunne sætte pengene ind på min Nemkonto da jeg jo er i Spanien og først kommer hjem i slutningen af Marts, så en check vil være lidt irriterende at ha liggende. Han sagde han ville "prøve". Det var Mandag.

I dag, Onsdag åbner min Mor min postkasse og i postkassen ligger der et brev fra Alm. Brand med en check....Ergo har pistolsælgeren ikke så meget som forsøgt at sætte pengene ind på min Nemkonto, han har bare trykket "print" og smidt checken i en postbunke. Flot. Nu ligger der så en check i Danmark mens jeg er på arbede i Spanien.

Virkelig sjældent har jeg fået så ringe en oplevelse over så langstrakt periode! I 10 måneder har ingen gidet lytte til mig og når fejlen så ligger 100% i egen baghave så får jeg et uforskammet opkald og en check - begge dele noget som vil koste mig endnu mere arbejde og tid på et problem som slet ikke er started af mig i første omgang.

Jeg syntes 100% at Alm. Brand burde give mig en skriftlig undskyldning på deres himmelråbende opførelse og handlinger og jeg mener 100% at Alm. Brand burde tænke mere økonomisk og spare både printerblæk, papir, porto og Co2 udslip ved postkørsel og ha sat forsikringspengene ind på min Nemkonto. For slet ikke at tænk på det besvær jeg nu har med at få checken indløst. Men det var vel for svært at være både serviceminded og miljøbevist?

Niels Møller found this review useful

Sotasushibar

Max 2 timer!

Vi har én gang før bestilt sushi til take-away hos Sota Sushibar i Århus (og lagt review på Forsquare) til 10 personer, hvor vi skulle betale for at få soya med (der fulgte 5 soya med til 10 personer) og da jeg spurgte om det var muligt at få noget Chilli Mayo med, fik jeg at vide at det ville koste 15 kr. pr. bæger - og min ordre var i forvejen på 2210 dkr, så jeg syntes det var rimelig groft at jeg skulle betale for soya og chillimayo når jeg lægger et så stort beløb.

Men sushien var rigtig god, så da mine veninder og jeg skulle ses her i juledagene for første gang siden marts, ville jeg bestille et bord hos Sota Sushibar, både pga. de gode reviews de har men også fordi deres sushi smager godt, tænkte at min oplevelse måtte være en engangsforseelse.

Så jeg ringer, for at bestille bord til 3 personer lørdag d. 28. december kl. 18.30 og da alt er ordnet og jeg skal til at lægge på, siger manden i røret: Og så skal I gå efter 2 timer...

Øhh hvad siger du? Ja vi har begrænsninger på hvor længe I må sidde ved bordet, lørdage og søndage og den er på 2 timer.

Jeg prøver at forklare at vi skal ses for første gang i næsten et år og derfor ikke vil ha tidsbegrænsning på, da vi ligesom planlægger at skulle hygge og ikke sidde og kikke på uret, hvortil manden i telefonen siger: Man kan altså også godt hygge på 2 timer...

Efter flere minutters diskussion frem og tilbage, hvor tidsfristen ikke kan forlænges, vælger jeg at aflyse vores bord - for hvem gider sidde med tidspres fordi der skal komme andre kunder? Det er jo ikke fordi vi ikke har tænkt os at købe mad, drikke, dessert osv. vi vil bare ikke ha en 2 timers frist hængende over hoved.

Meget mærkeligt og meget ufleksibelt tænker jeg.

Norwegianairlines

Meget lidt informativ hjemmeside!

Kl. er 18.54 og jeg skal flyve fra Malaga (Spanien) til København (Danmark) i morgen kl. 07.00.

Jeg tænker at jeg lige så godt kan tage nogle julegaver med hjem nu, så jeg ikke skal slæbe mig en dobbelt pukkel til, i December. Så jeg går ind på Norwegians hjemmeside for at tilkøbe en indtjeknings baggage, men feltet er lysergråt og jeg kan ikke trykke på linket, så jeg leder efter grunden under "Kundeservice" og finder følgende skrevet:

"Bagage kan bestilles samtidig med at rejsen bestilles på vores hjemmeside eller hos vores kundecenter. Hvis man ønsker at bestille ekstra bagage efter rejsen er bestilt, kan man logge ind på ´Mit Norwegian´ på vores hjemmeside og følge instruktionerne eller kontakte vores kundecenter. Dette skal gøres senest 25 timer før afrejse.
Bagage kan også tilkøbes på afrejsedagen i lufthavnen, bemærk dog venligst at et servicetillæg vil tilkomme. Der er ingen tilbagebetaling på forhåndsbestilt bagage."

For det første kan jeg åbenbart ikke tilkøbe mig en tjek ind baggage, fordi der er mindre end 25 timer til jeg skal flyve - der er selv RyanAir mere fremme i skoene, deres limit er 4 timer før afgang.

Ærgerligt, men så kan jeg jo købe en i lufthavnen.... men hvor og hvad er "et servicetillæg"?? Det må jeg ringe til Norwegians hotline for, hvor jeg får at vide at prisen er 120 kr nu, da jeg vil købe mindre end 25 timer før afgang men at prisen normalt for samme 20 kg ville være 80 kr.

Nå men dér mistede Norwegian lige 80 kr og en masse respekt for at ha en hjemmeside der ikke oplyser om tillæg, priser mv.

Amazon

Amazing!

I've ordred a Wesco Bin from Amazon in Germany to be shipped to Spain. It was shipped off the day after I ordred it (ordred it sunday, was shipped off monday) and arrived, in Spain on friday afternoon.

Through Amazon.de I could track the entire shipping. Fast. Quick. Easy and no custom as there would have been if I shipped from Amazon.co.uk

bricksite.com

Flabet og Dårlig Kundeservice

Jeg har et site jeg ikke bruger så ofte, da jeg i dag ville logge ind kunne jeg ikke huske hverken brugernavn eller password men hey, det er jo ikke så slemt for det kan Bricksite's support hjælpe mig med.

Jeg skriver til dem kl. 06.14 og først nu, kl. 16.51 er det lykkes mig at logge ind på trods af 9 mails frem og tilbage med "support assistent" Camilla.

Først får jeg at vide at min mail (som er mit log in) er det og det men det virker ikke, så jeg skriver igen, så får jeg at vide at mit password er det og det men ikke hvad mit log in er, så jeg bruger det samme log ind som i første mail med samme resultat - ingen adgang og sådan forsætter det, frem og tilbage.

Ikke på ét eneste tidspunkt skriver support: Jeg har nulstillet dit password og log ind og det er nu xxxx og xxxx - det hele er bare én lang email streng med forskellige passwords der sendes frem og tilbage og besked om at deres mails nok er havnet i min spam fordi jeg skriver fra en anden email end den jeg opgave til dem - alle mails havner altid i samme indbakke og jeg har aldrig problemer med det.

Det er dybt dybt frustrerende at sidde og vide at jeg blot skal ændre to tal på mit site og det skal jeg så bruge en hel dag på!

Elendig elendig elendig service og dybt uprofessionelt!!!!

UnoEuro Webhosting

NEMT!

I slutningen af november fik jeg en påmindelse tilsendt på mail om at mit webhotelprodukt (bronzesuit) skulle fornyes inden 6. januar 2013

I mailen var der et link så jeg kunne tilføje påmindelsen til min google kalender og så i dag, popper påmindelsen op og jeg får med tre klik betalt for ét år mere.

Nemt og ikke nær så indviklet som visse andre produkter jeg før har brugt!

Airbnb

Air B'n'B don't cover damages!

So I leave my apartment that I rent out through Air B'n'B on june 26th 2012 and return on august 13th 2012. https://www.airbnb.dk/rooms/453720

In between I have had 4 different couples living in my home - one of them have, probably by accident, broken the open/close function to my terrace door. This can only be discovered when opening the door/using the door, which is why my cleaning lady, who are there 2 hours after each renting periode, did't see it.

I discover it when I return on August 13th. It's annoying but hey, I know for a fact that Air B'n'B insure hosts like myself for up to 700.000 euro per renting periode, so I see this as a small problem. But this is also why I feel safe and content renting my HOME out! I got my back covered....

However being honest, saying that I did't know exactly who broke the door function (and it is also very rare that people leave a note saying: Hey thanks for letting me use your home, by the way I broke your door!) got me nowhere - all I got was this:

Hello Anne,

Thanks for taking the time to follow up with us concerning this case. Again, on behalf of everyone here at Airbnb, please know how much we regret to hear about these damages.

However, as I mentioned, in order to proceed with this case, we do need to know the responsible party and the reservation during which these damages occurred. Since we do not have this information, we have no way to offer you any compensation in this matter. While we truly regret to inform you of this, we must stress that this requirement is dictated by our policies and procedures.

In the future, since you mention you have cleaning staff come to your listing after each reservation, we strongly recommend that you have this staff check the state of your listing at this time. That way, if there are any damages, you will be able to know during which reservation they occurred and we will be able to assist you.

Additionally, while we can see that one of your listings has a security deposit, we strongly encourage you to add a deposit to the other as well. We’ve made it easy for you to include a security deposit on your listing so you can help protect yourself from any mishaps that might occur during a reservation.

Go to the Pricing and Terms page for your listing at your Dashboard > Your Listings > Manage Listing. Click on the Advanced tab and enter a deposit amount from $100 to $1000 USD. Then the deposit is automatically applied to each and every reservation you book for your listing, separately from the reservation total.

See our FAQ for a visual look at the process: www.airbnb.com/help/question/59

Again, please know how much we regret to hear of these damages and that, without information related to the responsible party, we have no way to proceed and have closed this case.

Thank you for your kind cooperation and understanding.

Kindly,

Samuel W
www.airbnb.com/help

GREAT - now I got a broken door and no insurance that covers.
Who ever said the truth linger longest?

Interflora

Blev blomsten leveret?

Jeg sendte en buket til min venindes 30 års fødselsdag da jeg selv var forhindret i at komme.

Jeg ved ikke om blomsten er blevet leveret, da jeg ikke har hørt fra min veninde endnu.

Det ville være dejligt med en sms eller en mail når blomsten var afleveret.

07 August 2012

Reply from Interflora

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har brugt tid på at anmelde Interflora, vi er opmærksomme på at det er et stort ønske fra mange af vores kunder og vi er ved at finde en løsning på dette. Ønskes en bekræftelse rettes henvendelse til den leverende butik.
Med venlig hilsen
Interflora Danmark A/S

Mentaline

SUPER online service!

Sidder du med problemer af enhver art så er det her stedet du skal lede!

Jeg har længe døjet med triste og negative tanker uden rigtig at kunne komme videre - min læge henviste mig til en psykolog men da jeg sad nede i venteværelset efter næsten 4 måneders ventetid på at komme ind til første psykolog samtale, følte jeg mig total kikset. Jeg følte at alle kunne se på mig at jeg var kugle skør og efter ganske kort overvejelse nærmest løb jeg ud af venteværelset!

Men mine tanker var jo ikke blevet bedre - så min veninde fortalte mig at hun havde set et indslag på Tv2 om dette her firma, der tilbyder coaching, psykoterapi og psykolog hjælp over nettet - dvs. jeg kunne sidde hjemme i min egen sofa og tale med en psykolog via Mentalines hjemmeside!

Fantastisk - og så var der ingen ventetid og det var meget meget billigere end hende min læge henviste mig til!!

Suuuuuper!

BHF

Kan man give 0 stjerner?

Jeg skulle flytte alle mine møbler ud af min lejlighed i centrum af Århus og hjem til mine forældres tørre opvarmet garage som de bruger som opbevaring.

Da jeg næste dag skulle begynde på nyt job i København havde jeg ret travlt, så jeg er kun i lejligheden mens de to flyttemænd tømmer lejligheden. Det hele går fint og de er super søde, vi snakker og jeg henter drikkevare til dem da det er hammer varmt.

Sammen køre vi ud til mine forældres garage (mine forældre er ikke hjemme) Her ser jeg at de påbegynder at tømme bilen, det hele ser fint ud og vi aftaler derfor at de bare sætter alle mine møbler ind i rummet og smækker døren.

Jeg betaler, kontant men får ingen kvittering da manden ikke kan finde kvitteringsbloggen i det semi rodet førehus på flyttebilen. Men hey, fint nok med mig.

Jeg starter bilen og køre til København.

Næste dag ringer min mor for at fortælle mig at ....

1. Min to personers hvide stofsofa står oven på mit hvide spisebord (!)
2. Midterpinden til mit meget dyre tøjstativ (3500 kr) mangler, hvilket betyde at stativet ikke kan bruges/samles.
3. Mit strygebræt fra MariMekko er mangler.
4. Der står et par sorte plastik pigesandaler oven på mine flyttekasser i str. 35 (jeg bruger str. 39)

Jeg ringer straks til Brabrand Flytteforretning og taler med ejeren som også var manden jeg talte med da jeg bestilte flyttefirmaet - dog var han betragtelig mindre venlig og høflig nu, da jeg ringede for at klage.

Ikke kun beskyldte han mig for injurier og truet mig med bål og brand, han truet mig ogå med advokater og søgsmål - og det eneste jeg ringede for at spørge til, var om de eventuelt havde glemt at få mit strygebræt ud af bilen - måske det var gemt under et par tæpper eller noget og måske stangen til mit tøjstativ stadig lå i bilen?

Samtidig ville jeg gerne vide hvorfor de havde sat min sofa oven på mit spisebord (!) - men nej - Brabrand flytteforretning skal man ikke ringe og klage til!

Sikke en IKKE-eksisterende service og hvor nogle ubehøvlede mænd!!

Manden jeg talte med blev ved med at sige at så længe jeg ikke havde en kvittering så kunne jeg ikke klage......flot.....det var jo dem der ikke kunne give MIG en kvittering!

Helt sikkert er det - jeg vil ALDRIG NOGENSINDE EVER anbefale dette firma, uagtet af hvor billige de er!!

Plusmore

Typisk DSB!

Meget muligt at du får adgang til et hav af konkurrencer når du tilmelder dig Plusmore gennem DSB.dk
- og ja du får også en gratis orange billet OG 6x gratis internet på ruten mellem København-Århus/Århus-København.

Men hvad f***** nytter dét hvis nettet ikke virker og der ingen billetter er at få?

Fuck billetten, den kan jeg fint købe selv - men det irritere mig at jeg ikke kan komme på nettet så jeg kan arbejde!

Jeg prøvede at ringe til TDC Helpdesk som der står på Plusmore siden, at man skal gøre hvis der ikke er net - først havde jeg dog spurgt konduktøren om hun vidste noget, hun lovede straks at undersøge sagen men efter 45 minutter var hun stadig ikke vendt tilbage.

TDC siger at når jeg godt kan finde nettet ved navn "TDC" så ligger fejlen hos DSB og jeg skal derfor ringe til dem....det gør jeg - og lige til en forandring sidder jeg på hold i 17 minutter blot for at få at vide af manden i røret at han kan se at min telefon (!) har udfald og at det er derfor jeg ikke kan komme på nettet....

Hvad har min telefon med nettet i toget at gøre? Eneste grund til at jeg kan komme på nettet er jo netop pga. min telefon!

Jeg får at vide at jeg skal tale med konduktøren igen, det er hende der ved hvor fejlen ligger. Efter mere venten taler jeg med konduktøren som stadig intet ved - hun tilbyder dog at jeg kan prøve at flytte til en anden vogn hvor hun tror at nettet virker - men så skal jeg enten sidde ud mod gangen i børnevognen eller på en af vippesæderne.....

Dét er ikke hvad jeg har bestilt og betalt for - faktisk har jeg ikke fået én eneste positiv ting ud af plusmore, udover tre reklame spam mails.

Endnu et mega flop fra DSB - go figure, kunne man forevente andet??

Haelebaren

VIRKELIG DÅRLIGT håndværk og VIRKELIG DÅRLIG "service"

Det er helt klart min egen skyld, altså at jeg kom igen efter første brøler.....
- undskyldningen er at Hælebaren i City, Østergade 26 ligger centralt...

Første "upser" hos Hælebaren.dk som helt klart ligger i den billigere ende af de skomagere der findes i København, var da de ville pudse et par af mine sko for mig - super sød tanken men skoene var og skulle være grålige med forskellige grålige nuancer. Dvs. de ligner måske sko der trænger til at blive pudset men det var sådan læderet var. Skoene var fra mærket Gidigio og endte med at blive sorte....

Da jeg kommenteret det - jeg end ikke brokket mig, jeg påpeget bare at "ups se hvad I har lavet...." blev den unge fyr med de mange tatoveringer op af armen (en rund cirkel omkring albuen) i ualmindelig dårligt humør!
Han svinget fra at være sød og smilende til at være decideret ubehøvlet og mente at jeg selv havde bedt dem pudse mine sko samtidig med at de satte en ny hæl på...
- Det eneste jeg egentlig ville ha, var at han sagde "Aiii dét er jeg ked af..."

Så får jeg besøg af min kæreste, som har et par rigtig dyre Versace sko som vi netop har købt nye snørebånd til, hvorefter vi blev enig om at de også trængte til en ny hæl og forsål.

Jeg tænker at oplevelsen hos Hælebaren i City var en engangs oplevelse.....!

Skoene har en lille sølvplade på hver side af hælen, hvorpå der står "Versace", pladen sidder på selve hælen og dermed ikke på det stykke som skal skifes og erstattes med en ny hæl.

Jeg viser ikke skomageren, som igen er den unge fyr med de mange tatoveringer op af armen og de runde cirkler omkring albuen, sølvpladen, fordi den er ret tydelig og jeg aldrig havde tænkt tanken at skomageren ikke ville tage hensyn til pladen.

Jeg viser ham blot at selve hælen skal skiftes fordi den er trådt skæv og at jeg også gerne vil ha nye såler på, foran på skoen.

Det hele koster samlet set omkring 300 kr, som jeg betaler med det samme.

Da jeg senere på dagen kommer og henter skoene, lægger den samme unge mand hurtigt skoene ned i en pose efter at han ganske kort har vippet skoene rundt og sagt "se" - jeg kikker på sålerne som er nye og så bliver skoene lagt i en pose.

Da min kæreste kommer hjem viser jeg ham glad skoene som ser virkelig fine ud - BORTSET FRA at den lille sølvplade er blevet dækket med sort skosværte eller skomaling. Vi kradser malingen/skocremen af blot for at opdage at den lille sølvplade er blevet total ødelagt!

Skomageren har simpelthen slebet og filet i sølvpladen så halvdelene af logoet er væk, dernæst så er logoet slebet skævt sådan at det buer indad i den ene ende, ligesom det bagefter er overmalet, helt sikkert med vilje for at skjule at de har filet i pladen!!

Jeg bliver helt vildt ked af at jeg igen har handlet sådan et sted hvor de laver fejl og prøver at skjule det og vælger dagen efter at gå ned i butikken for at reklamere.

Jeg ved godt at butikken ikke kan give mig et par nye sko og at de kan få pladen på skoene til at blive intakte igen, men jeg ville 100% ha forventede at de:

1. Erkendte deres fejl!
2. Sagde Undskyld!
3. Gav mig pengene igen!

Men IGEN blev jeg mødt af den samme super arrogante unge mand der blot fortæller mig at dét ikke er noget de kan tage hensyn til når de skifter et par hæle og at jeg burde ha informeret dem FØR de gik i gang med at skifte hælene, at jeg ville bevare pladen på hælen......!!!!

Er det ikke logisk at man vil bevare skoene som de ser ud fra nye af??

Jeg kan simpelthen IKKE på nogen måder eller nogen former anbefale folk at bruge dén butik - om hele kæden af Hælbaren.dk er sådan skal jeg la være usagt, men den dårlige service må helt klart komme et sted fra!

At fejle er menneskeligt men kun få formåer at sige undskyld - HÆLBAREN.DK ER HELT SIKKERT IKKE ET AF DE STEDER!!

Find et andet sted at få dine ting lavet!!!

DBA - Den Blå Avis

Super Nemt

Jeg har brugt Den Blå Avis siden 1999 og har kun haft én uheldig oplevelse derinde i alle de år - og det var da jeg fik et "Nigeria Brev" fra en køber der, på engelsk, ville ha mig til at sende en bestemt ting til udlandet og overføre nogle penge til ham via PayPal.

Servicen var i top og jeg fik rigtig meget hjælp.

Dernæst så er siden nem at overskue, let at bruge og meget bedre opbygget end feks. Trendsales.dk syntes jeg.

Eneste minus ved siden er, set fra min synsvinkel, at jeg ikke kan gå ind og opdatere alle mine annoncer på én gang, men skal igennem alle fire trin på hver annonce før den er opdateret - dét er ret besværligt/irriterende når man feks. har 68 annoncer der udløber på én gang.

Ellers Fantastisk Koncept!

Mulberry

Sindssyg Dårlig "Service" i Århus

Jeg har lagt utrolig utrolig mange penge i Mulberry butikken i Århus og det samme har min mor og min lillesøster - og netop dérfor falder det mig endnu mere for brystet at servicen simpelhen er SÅ AFSINDIG DÅRLIG når jeg kommer for at reklamere!!

Ikke nok med at ejeren, en harpe i midt fyrrene er flabet og mere eller mindre beskylder kunderne (mig) for selv at ha ødelagt min taske til næsten 8000 kr så er personalet også svimlende uforskammet!
Det er nærmest som om man skal være et gedint røvhul for at være ansat derinde!!

Jeg købte i juli 2009 en mulberry taske til mig selv i fødselsdaggave, i december samme år opdager jeg at lynlåsen flosser i kanten, dvs. at når jeg køre lynlåsen frem og tilbage så hænger selve "lynlåsen" fast i stoffet som er omkring "tænderne" på lynlåsen.

Jeg kontakter samme dag som jeg opdager fejlen, Mulberry i Århus som siger at "de desværre ikke kan tage reklamationer ind nu her op til jul" og at jeg må komme igen i det nye år.

I starten af Januar går jeg ind med tasken og skal bla. skrive under på at Mulberry må beholde min taske i op til 12 uger, hvilket ifølge dansk lovgivning ikke er lovligt men fordi Mulberry er britisk så er de åbenbart hævet over lovgivningen (!)

Lang historie kort, jeg venter og rykker og venter og rykker og hver gang jeg rykker for tasken så bliver harpen i butikken endnu mere sur og jeg er overhoved ikke i tvivl om at jeg er et problem, på trods af at min taske er helt ny og jeg har bon'er og alle andre papir med.

Jeg ender med at få min taske i slutningen af Maj måned 2010.

I juli 2010 går lynlåsen igen i stykker og jeg går igen ind med min taske - og her får jeg at vide at det nok er mig selv som ødelægger lynlåsen for lige denne her taske har de solgt rigtig rigtig mange af og haft nul reklamationer på (det finder jeg så ud af ved at kontakte Mulberry København og Mulberry England at det er en lodret løgn!)

Da jeg altid går rundt med en neglefil i min taske, påstår harpen i butikken at jeg nok selv har filet lynlåsen i stykker for at få en ny taske........! Jeg har nemlig mellem maj og juli fået et "vandskjold" på taskens inderside og det mener de er min motivation for at få en ny taske.

Min taske er grå og skjoldet kan nærmest ikke ses, dernæst så bliver lædret jo bare mere og mere lækkert at røre ved efterhånden som tasken bliver brugt, netop dérfor er jeg bestemt ikke interesseret i en anden taske.

Min taske bliver igen sendt ind og i September får jeg så at vide at min taske ikke kan laves da farven er udgået, jeg kan derfor få en sort lynlås sat i (tasken er musegrå!) eller jeg kan få samme taske i hvid - jeg siger selvfølgelig nej til begge dele og mener ikke det kan passe at min taske ikke kan laves.

Igen, lang historie kort, jeg får min taske tilbage, med en lysergrå lynlås i - jeg brokker mig og siger at man jo heller ikke sætter en grå lynlås i en sort taske. Så tasken bliver sendt afsted til England igen.

Og igen igen skriver jeg under på at de må ha den i 12 uger - ellers vil de slet ikke sende den ind.

Tasken kommer herefter tilbage, med den gamle defekte lynlås sat i og jeg vælger herefter at klage til forbrugerstyrelsen over Mulberry i Århus.

Uvis af hvilken grund, vil Mulberry i Århus nu pludselig godt give mig pengene tilbage for min taske og indgå et forlig med mig - jeg nægter, fordi jeg nu er så vred og skuffet at jeg er total ligeglad med tasken. Den har helt mistede sin "glamour værdi" for mig.

Desværre taber jeg sagen i Forbrugerstyrelsen fordi en uvildig saddelmager mener "det er usansynlig at en taske vil gå i stykker i lynlåsen to gange på så kort tid".

Men jeg ved jo jeg har ret!

Derfor går jeg i April 2011, hvor sagen fra Forbrugerstyrrelsen endelig er afsluttet til Mulberry i København og kontakter samtidig Mulberry i England og *wupti* pludselig er der masser af lynlåse i min farve og ja da, Mulberry har haft nøjagtig lige så mange reklamationer på denne her taske som de har på alle andre modeller og det er ikke unaturligt at en lynlås går i stykker samme sted to og tre gange når tasken er formet som en "banan" og dermed giver lynlåsen nogle knæk - at jeg gerne ville ha vidst det inden jeg købte tasken er noget helt andet - men det her beviser bare at harpen og hendes ansatte i Mulberry Århus simpelhen er så enormt langt ude!!

Jeg kan SLET IKKE FORSTÅ at de vil skabe så meget ballade over en reklamation, hvem i sin fulde ret vil købe så dyr en ting for selv at ødelægge den?

Jeg har i dag stadig min musegrå taske nu med en fin musegrå lynlås og jeg kunne ALDRIG NOGENSINDE EVER igen finde på at handle i Mulberry Århus eller at anbefale den til nogen!!

Plus at de ansatte i Mulberry Århus har SÅ DÅRLIGE maner at de står og sviner deres kollegaer i Mulberry København til - foran kunderne!!

Jeg kan simpelhen ikke forstå hvorfor Mulberry England vil lade en dame som harpen i Århus forsætte med at være francaisetager af deres produkter - det gaverne bestemt IKKE Mulberry at hun sælger deres tasker og det gavner bestemt heller ikke kunderne!!!

Jeg har selv arbejdet 12 år bla. som afdelingschef og butikschef for Dansk Supermarked og jeg har ALDRIG I MINE MANGE ÅR oplevet så uforskammet og total mangel på ikke kun service men også morale, pli og almindelig dannelse!!!

Helle found this review useful

Lavpris

Super Hurtig Levering & God Bytteserivce!

19. december bestilte jeg en Mega Mussel Kande til julegave hos Lavpris.dk. Kanden blev sendt hjem til mine forældre i jylland (hvor jeg skulle holde jul) og var der allerede d. 22. december omkring middag.

Desværre var det ikke en Mega Mussel Kande personen havde ønsket sig men Mega Mussel Tallerkner og jeg tænkte allerede "Arghhh fuck da også, det bliver besværligt at bytte"

Men det gjorde det så langt fra!

Jeg skrev en mail til Lavpris.dk og fik svar samme aften om at jeg bare kunne sende kanden tilbage, med forsikring via Post Danmark og så ville de straks efter modtagelsen af min kande sende mig to tallerkner i stedet for.

Jeg sendte kanden mandag og tirsdag fik jeg en mail om at nu havde Lavpris.dk modtaget min kande. For at kunne lave refunderingen skulle jeg gå ind på Lavpris.dk og bestille to tallerkner og betale med mit kreditkort, nøjagtig ligesom hvis jeg ville købe dem uden refundering.

Lavpris.dk ændret så prisen da de modtog min ordre, så jeg kun endte med at betale 80 kr for fragten da kandens pris gik ind og dækket resten og torsdag (i dag) har modtageren i Jylland fået 2 Mega Mussel Tallerkner tilsendt!

Oven i det, så er de her 2. sorteringstallerkner betragtelig billigere end andre steder, feks. koster samme 22 cm. tallerkner i Magasin 369 kr (i 2. sorteringsudgaven) mens de kun koster 299,95 hos Lavpris.dk

Jeg kan kun og ganske varmt anbefale Lavpris.dk, både for deres udvalg, kundeservice, bytte service og levering!

Sportigan

Super Service og Super Hurtig Levering

Jeg fik et joggingsæt fra Hummel i Julegave, desværre var det for lille og ingen Sportsmaster butikker lå inde med en anden størrelse.

Så jeg søgte på nettet og fandt frem til at Sportigan på Nykøbing Falster lå inde med et sæt i min størrelse og i den farve jeg gerne ville have det i.

Jeg bestilte det mandag aften og havde det i mine hænder onsdag middag - i mellemtiden modtog jeg 3 sms'er fra Sportigan hvor de informeret mig om 1. Din ordre er modtaget 2. Din ordre er afsendt. 3. Din ordre er på vej med bud (GLS tror jeg det var)

Så hurtig og fin service plejer jeg så langt fra at opleve når jeg handler på nettet så jeg er virkelig positiv overrasket og kan klart anbefale Sportigan.dk

- at mit joggingsæt så også var 100 kr billigere pr. del end i Sportsmaster pynter jo bare endnu mere på min konto her i januar!

Dan Nguyen found this review useful

Trustpilot

Hvor er funktionen??

På min side står der at jeg kan øge min "troværdighed" hvis jeg laver forskellige tiltag, som feks. at give tips om forskellige virksomheder fra medierne, blogs osv. men hvor er den funktion??

Den er ikke under min profil og den er ikke ude til højre, jeg kan ikke klikke på det sted hvor Trustpilot anbefaler mig at lave netop det her tiltag......

Det burde så absolut ikke være besværligt at sende information ind.

05 January 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej

Tak for din anmeldelse

Denne funktion har vi for nylig fjernet

Jeg beklager det ikke er blevet opdateret, jeg går videre med sagen med det samme

Mvh Line

Trustpilot

Energii

Intet mindre end fantastisk!!

Jeg er bestemt ikke og langt fra en fitness haps, faktisk så hader jeg at sved og jeg hader at være i store indelukket fitness centre!

Men stemningen og indretningen i den her ældgammel højloftet smukke kælder er bare helt helt fantastisk!!

Der er ALTID rent dernede, hvilket jeg sætter STOR pris på! Hvem gider vade rundt i andres hårsnask og nullermænd?

Indretningen minder mest af alt om østens kurbade og smarte dyre trænings sko er slet ikke nødvendigt, da det hele foregår i strømpesokker eller bare tær (så husk at lakere neglene hvis du vil vise tær!)

Jeg har hurtigt fået følelsen af at jeg er med i et "fælleskab" fordi stedet er så lille og intimt - så hvis du heller ikke er til store indelukket fitnesskæder så er det her helt klart stedet for dig!!!

Og så virker det!!

Nykreditforsikring

Verdens Dårligste Forsikringsselskab

Jeg har haft samlet alt hos Nykredit - bank, forsikring, portefølje og lån.

Efter mine sindssyge lejere på min ejendom totalskader mit stuehus vælger Nykredit Forsikring at forsøge at undrage sig at skulle udbetale forsikring, det var næsten ved at lykkes men så fik jeg en ny og super advokat og sammen fik vi Nykredit dømt for forsøg på bedrageri bla. fordi de nægtede at udbetale forsikringspenge, de nægtede at udbetale min retshjælpdækning (som jeg jo skulle bruge til at køre sag mod dem og mine sindssyge ex-lejere) og de havde samtidig solgt mig to af samme forsikringer under forskellige navne, hvilket er dårlig forretningsstil.

Nykredits "undskyldning" var at ham jeg havde tegnet mine forsikringer igennem havde været syg og på vej til at gennemgå en større operation da forsikringerne bliver tegnet........og at de ikke dækker skader lavet af lejere, da jeg jo selv har "inviteret" dem ind i mit hus.

Vi indgik forlig og jeg fik min retshjælpdækning men har stadig ikke fået mere end 21.000 kr udbetalt for en totalskadet landejendom - feks. kan jeg kun få udbetalt penge for de hårde hvidevare hvis jeg køber dem og stiller dem ind i huset - som jo så ikke eksistere mere.......og de vil kun betalte fore træ brædder (!) i en ødelagt port men en port kræver jo mere end 3 brædder for at være en port.....det er bare slet ikke en logisk tankegang!!

Jeg kunne blive ved med at fortælle om hvor dårlig Nykredit Forsikring er - men det er simpelhen spild af tid at bruge krudt på mennesker og virksomheder som gør alt for at unddrage sig sit ansvar.

Jeg giver KUN en stjerne fordi jeg er tvunget til at give min. én stjerne for at kunne give en mening herinde - i min verden burde de ha minus 100 stjerne!

Rasmus Thomsenand Krister Pedersen found this review useful

Trendsales

Fesent

Jeg har altid brugt Den Blå Avis rigtig meget - det er gratis og super nemt og ligetil.
Hos Trendsales bliver man næsten "snydt" til at tilmelde sig et abonnoment. Ja bevars det står helt sikkert med små bogstaver i alt det man skal læse med småt, men jeg syntes stadig at det er urimelig mange penge man skal betale for at få lov til at sælge sine ting.

Oven i dét kan du ikke ændre i din annonce hvis du feks. har flere ting til salg på én annonce og så sælger en af tingene, så kan du ikke slette den ene ting uden at skulle oprette HELE annoncen en gang til.

Dernæst så er det super besværligt at bruge Trendsales, siden er slet ikke logisk, overskuelig eller på anden måde "pice of pie".

04 November 2011

Reply from Trendsales

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde vores site.

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke er tilfreds med vores VIP abonnement. Det er bestemt ikke vores mening, hverken at skjule købsbetingelserne med ”småt” eller at snyde vores brugere til at købe et abonnement. Vi gør rigtig meget ud af, at gøre brugerne opmærksomme på, at de er ved at tilkøbe sig et abonnement der vil blive trukket fortløbende. Det er slet ikke muligt at gennemføre købet, før man har godkendt dette. Og skulle uheldet være ude, og du ikke har frameldt dig rettidigt, så finder vi også altid en løsning på det.

Det skal hertil også understreges, at man sagtens kan benytte Trendsales uden at være VIP. Som standardbruger kan du oprette op til 5 annoncer, og desuden købe og sælge frit på sitet.

Hvad angår rettelse af annoncerne, er det rigtigt at man ikke kan redigere i allerede oprettede annoncer. Det har vi valgt at gøre af sikkerhedsmæssige årsager, og for at undgå eventuel forvirring hos købere. Hvis der var mulighed for løbende at redigere i en annonce, risikerer vi, at der opstår store misforståelser mellem køber og sælger.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er vi kede af at du ikke finder sitet logisk at navigere rundt på. Hvis du derfor har ideer eller forslag til forbedring, er de mere end velkomne :-)

Kiki, Trendsales Support

Room Service

SUPER koncept!

Jeg har bestilt hos Roomservice et utal af gange og jeg har ALTID været 100% tilfreds med deres koncept, udbringningen og kvaliteten af maden når den er ankommet.

Når jeg har bestilt varmt mad har det altid været dejlig varmt og smagt helt fantastisk.
Når jeg har bestilt kolde retter som feks. sushi så har det altid stået pænt i æskerne og ikke hulter til bulter kastet rundt som jeg har oplevet med andre take-away firmaer.

Jeg syntes 100% jeg får hvad jeg betaler for og selv om udbringningen er lidt dyr i forhold til andre udbringningssteder, så er det også nogle helt exceptionelle gode restauranter der er tilknyttet Roomservice!

Jeg forsætter med at "like" konceptet!

Peter S found this review useful

Miinto

Super Service

Har netop købt min første ting på Miinto.dk - en kjole. Fra jeg bestilte til jeg fik kjolen leveret gik der 3 dage. Super hurtig og effektiv bestilling og levering.
Og så var der en pakke Mentos tyggegummie med i pakken, ikke dårligt med en lille treat på en helt almindelig onsdag!

27 October 2011

Reply from www.miinto.dk

Hej Anne Lis,

Vi takker ærbødigt for din fine bedømmelse.

- Ja, vi er altid fulde af overraskelser.

Med venlig hilsen

Thomas Alcayaga
Kundeservicechef
miinto.dk

ALT´s profile

profile image of ALT
ALT
Reviewer
Female, 1978
Marbella, Spain

About